Przejdź do treści
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • pl
  • Warsztaty
    • Warsztaty stacjonarne
    • Warsztaty online
    • Archiwum warsztatów online
  • Wydarzenia dla firm
  • Kursy
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • Blog
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Kuchnia azjatycka

Prowadzący

Maciej Bartkowiak

Ekspert od kuchni azjatyckiej oraz hiszpańskiej. Szef kuchni restauracji SHOKU. W przeszłości był szefem kuchni w restauracji Why Thai. Tajniki kuchni tajskiej zgłębiał m.in. na kursach w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok. Gotował m.in. w hotelach Sheraton w Poznaniu i Melia w Hiszpanii czy poznańskiej restauracji Muga.

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Pokaż wszystkie
  • Kuchnia wegańska
  • Kuchnia azjatycka
    • Curry
    • Kuchnia japońska
  • Warsztaty cukiernicze
  • Owoce morza
  • Mięso
  • Kuchnia tajska
  • Kuchnia wegetariańska
  • Ryby
  • Na grillu
  • Kuchnia włoska
  • Wypieki
  • Chleb
  • Walentynki
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • In English
  • Zdrowe odżywianie
  • Ramen
  • Zero Waste
  • Kasze
  • Dla zaawansowanych i profesjonalistów
  • Świątecznie
  • Kiszonki
  • Bezy
  • Kuchnia indyjska
  • Surf and Turf
  • Knife Skills
  • Kuchnia wietnamska
  • Torty
  • Kuchnia koreańska
  • Sushi
  • Kuchnia meksykańska
  • Kuchnia francuska
  • Pizza
  • Czekolada
  • Buddha Bowls
  • Fermentacja
  • Dzień Kobiet
  • ABC Woka
  • Jadalne prezenty
  • Kuchnia hiszpańska
  • Le Cordon Bleu
  • Kaligrafia
  • Street Food
  • Pierogi
  • Warsztaty baristyczne
  • Pomidory
  • Grzyby
  • Ceramiczno-Kulinarne
  • Tofu
  • Zioła i Las
  • Tarty
  • Koktajle
  • Kombucha
  • Makaroniki
  • Kuchnia gruzińska
  • Kuchnia portugalska
  • Kuchnia śródziemnomorska
  • Superfoods
  • Kuchnia peruwiańska
  • CookUp à la carte
  • Kuchnia węgierska
  • Kuchnia żydowska
  • Jednogarnkowe
  • Warsztaty sommelierskie
  • Kuchnie świata
  • ABC Woka
    21.05.2025

    ABC Woka

    Szczegóły
    ABC Woka, Kuchnia azjatycka, Kuchnia tajska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Maciej Bartkowiak
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Od tysięcy lat jest nieodłącznym elementem tradycji kulinarnej Azji. Gotują na nim słynący z doskonałej kuchni Tajowie, Wietnamczycy, Chińczycy, Koreańczycy czy Japończycy. Wymaga precyzji i doświadczenia, bo gotuje się na nim nie tylko spektakularnie, ale i szybko. Dzięki czemu produkty zachowują większość swoich wartości odżywczych. Zapraszamy Was na widowiskowe warsztaty kulinarne z Maciejem Bartkowiakiem, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok.

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Bao Party
    27.05.2025

    Bao Party

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Maciej Bartkowiak
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Absolutnie najulubieńsza azjatycka buła. Lekko słodkawa i przyjemnie puszysta. Do tego na pozór kontrastujące ze sobą smaki i tekstury. W Chinach, skąd pochodzi, była symbolem bogactwa i szczęścia. Międzynarodową sławę zawdzięcza Dawidowi Chang, który uczynił z niej flagowe danie swojej nowojorskiej restauracji. Ten ukochany dalekowschodni comfort food to także piękna historia o kulturze wspólnego jedzenia i dzielenia się. Panie! Panowie! Zapraszamy na obłędne Bao Party z Maciejem Bartkowiakiem.

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Tajlandia od kuchni
    28.05.2025

    Tajlandia od kuchni

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia tajska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Maciej Bartkowiak
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Tego wieczoru zabierzemy Was w egzotyczną podróż do pełnej smaków i aromatów Tajlandii. W naszej kuchni królować będą m. in. galangal, trawa cytrynowa, świeży imbir, liście kafiru oraz oryginalne tajskie sosy, warzywa, przyprawy i zioła. W tajniki jednej z najoryginalniejszych i najpopularniejszych kuchni na świecie wprowadzi Was Maciej Bartkowiak – charyzmatyczny szef kuchni, który doświadczenie kulinarne zdobywał m.in. w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok.

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
  • czerwiec
  • Tajlandia od kuchni
    11.06.2025

    Tajlandia od kuchni

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia tajska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Maciej Bartkowiak
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Tego wieczoru zabierzemy Was w egzotyczną podróż do pełnej smaków i aromatów Tajlandii. W naszej kuchni królować będą m. in. galangal, trawa cytrynowa, świeży imbir, liście kafiru oraz oryginalne tajskie sosy, warzywa, przyprawy i zioła. W tajniki jednej z najoryginalniejszych i najpopularniejszych kuchni na świecie wprowadzi Was Maciej Bartkowiak – charyzmatyczny szef kuchni, który doświadczenie kulinarne zdobywał m.in. w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok.

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
  • ABC Woka
    18.06.2025

    ABC Woka

    Szczegóły
    ABC Woka, Kuchnia azjatycka, Kuchnia tajska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Maciej Bartkowiak
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Od tysięcy lat jest nieodłącznym elementem tradycji kulinarnej Azji. Gotują na nim słynący z doskonałej kuchni Tajowie, Wietnamczycy, Chińczycy, Koreańczycy czy Japończycy. Wymaga precyzji i doświadczenia, bo gotuje się na nim nie tylko spektakularnie, ale i szybko. Dzięki czemu produkty zachowują większość swoich wartości odżywczych. Zapraszamy Was na widowiskowe warsztaty kulinarne z Maciejem Bartkowiakiem, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok.

    349,00 zł
    Zobacz warsztat

Kuchnia azjatycka

Na kuchnię azjatycką składają się przeróżne orientalne kuchnie świata, jak choćby: indyjska, koreańska, tajska, malezyjska, wietnamska, chińska, japońska, i wiele innych. Uwielbiamy ich dania za aromatyczne przyprawy, oryginalne połączenia produktów, wyraziste smaki, a także za niebanalne dodatki. Podczas warsztatów z kuchni azjatyckiej w Warszawie pomożemy Ci zgłębić tajniki najpopularniejszych i najlepszych potraw ze Wschodu: koreańskiego kimchi, wietnamskiego Pho Sốt Vang, indyjskiego chlebka naan, tajskiego Pad Thai Kai i wielu innych. Opowiemy także o tradycji i kulturze każdego z tych krajów, wyjaśnimy, do jakichś dań używać poszczególnych przypraw, oraz pokażemy sztukę tworzenia orientalnych deserów, zimnych sosów, zup czy przystawek – każde z tych zagadnień przerabiamy szczegółowo na osobnych warsztatach. Tajemnice kuchni azjatyckiej czekają na Ciebie w Warszawie!

CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678
W godz. 9-17 (od poniedziałku do piątku)

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Wydarzenia dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
  • Zmiana ustawień prywatności
© 2012-2025 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl