Doświadczony szef kuchni. Doświadczenie w Polsce zdobywał pracując m.in. w Restauracji SENSES (odznaczonej gwiazdką Michelin), jako chef kuchni DO BO DO oraz Restauracji Dwie Trzecie mediterranean fusion a także jako sous chef w Restauracji Zest by Kibart. Urodzony w Anglii Marco inspiruje się kuchnią z różnych stron świata (w szczególności z Włoch, nieszablonową kuchnią Wysp Brytyjskich oraz kuchnią azjatycką). Zachwyca się i delektuje naturalnymi smakami bogatej przyrody oraz nowoczesnym gotowaniem.
- Styczeń 2020
-
24.01.2020
Ryby i owoce morza: labraks, dorsz, ośmiornica, krewetki i…
SzczegółyOwoce morza, RybyPoczątek:18:00Czas trwania:ok. 3-4 godzinyProwadzący:Marek KropielnickiZapisy:OtwarteWarszawaJeśli chcesz wzbogacić swoją dietę o dania z ryb i owoców morza, albo też jesteś już zaprawionym smakoszem, ale brakuje Ci pomysłów na nowe, ciekawe połączenia smakowe to te zajęcia są właśnie dla Ciebie. Na warsztatach nauczycie się przygotowywać niebanalne dania z labraksa, dorsza, przegrzebków, krewetek oraz ośmiornicy. Zajęcia poprowadzi Marek Kropielnicki, szef kuchni, który pracował m. in. jako Sous Chef restauracji Senses (1 gwiazdka Michelin).
329,00 złZobacz warsztat - Luty 2020
-
28.02.2020
Ryby i owoce morza: labraks, dorsz, ośmiornica, krewetki i…
SzczegółyOwoce morza, RybyPoczątek:18:00Czas trwania:ok. 3-4 godzinyProwadzący:Marek KropielnickiZapisy:OtwarteWarszawaJeśli chcesz wzbogacić swoją dietę o dania z ryb i owoców morza, albo też jesteś już zaprawionym smakoszem, ale brakuje Ci pomysłów na nowe, ciekawe połączenia smakowe to te zajęcia są właśnie dla Ciebie. Na warsztatach nauczycie się przygotowywać niebanalne dania z labraksa, dorsza, przegrzebków, krewetek oraz ośmiornicy. Zajęcia poprowadzi Marek Kropielnicki, szef kuchni, który pracował m. in. jako Sous Chef restauracji Senses (1 gwiazdka Michelin).
329,00 złZobacz warsztat - Marzec 2020
-
27.03.2020
Ryby i owoce morza: labraks, dorsz, ośmiornica, krewetki i…
SzczegółyOwoce morza, RybyPoczątek:18:00Czas trwania:ok. 3-4 godzinyProwadzący:Marek KropielnickiZapisy:OtwarteWarszawaJeśli chcesz wzbogacić swoją dietę o dania z ryb i owoców morza, albo też jesteś już zaprawionym smakoszem, ale brakuje Ci pomysłów na nowe, ciekawe połączenia smakowe to te zajęcia są właśnie dla Ciebie. Na warsztatach nauczycie się przygotowywać niebanalne dania z labraksa, dorsza, przegrzebków, krewetek oraz ośmiornicy. Zajęcia poprowadzi Marek Kropielnicki, szef kuchni, który pracował m. in. jako Sous Chef restauracji Senses (1 gwiazdka Michelin).
329,00 złZobacz warsztat