Przejdź do treści
  • CookUp Box
  • CookUp Talents
  • CookUp Fundacja
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • pl
  • Warsztaty
  • Kursy
  • Voucher podarunkowy
  • Dla firm
  • Prowadzący
  • Raporty
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Owoce morza

Prowadzący

Marek Kropielnicki

Doświadczony szef kuchni. Doświadczenie w Polsce zdobywał pracując m.in. w Restauracji SENSES (odznaczonej gwiazdką Michelin), jako chef kuchni DO BO DO oraz Restauracji Dwie Trzecie mediterranean fusion a także jako sous chef w Restauracji Zest by Kibart. Urodzony w Anglii Marco inspiruje się kuchnią z różnych stron świata (w szczególności z Włoch, nieszablonową kuchnią Wysp Brytyjskich oraz kuchnią azjatycką). Zachwyca się i delektuje naturalnymi smakami bogatej przyrody oraz nowoczesnym gotowaniem.

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Pokaż wszystkie
  • Kuchnia azjatycka
  • Kuchnia wegańska
  • Warsztaty cukiernicze
  • Owoce morza
    • Krewetki
  • Kuchnia tajska
  • Mięso
  • Na grillu
  • Ryby
  • Kuchnia włoska
  • Chleb
  • Kuchnia indyjska
  • Walentynki
  • Zero Waste
  • Kuchnia koreańska
  • Surf and Turf
  • Bezy
  • Knife Skills
  • Kiszonki
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • Świątecznie
  • Czekolada
  • Kuchnia wietnamska
  • Ramen
  • Kuchnia meksykańska
  • Pierogi
  • Torty
  • Kuchnia francuska
  • Kuchnia wegetariańska
  • Street Food
  • Wypieki
  • Warsztaty baristyczne
  • Le Cordon Bleu
  • Jadalne prezenty
  • Pizza
  • Sushi
  • Kasze
  • Jednogarnkowe
  • Koktajle
  • Kuchnia żydowska
  • Kuchnia węgierska
  • CookUp à la carte
  • Kuchnia peruwiańska
  • Superfoods
  • Kaligrafia
  • Kuchnia śródziemnomorska
  • Warsztaty sommelierskie
  • Kuchnia portugalska
  • Kuchnia gruzińska
  • Styczeń 2020
  • 24.01.2020

    Ryby i owoce morza: labraks, dorsz, ośmiornica, krewetki i…

    Szczegóły
    Owoce morza, Ryby
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Marek Kropielnicki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa

    Jeśli chcesz wzbogacić swoją dietę o dania z ryb i owoców morza, albo też jesteś już zaprawionym smakoszem, ale brakuje Ci pomysłów na nowe, ciekawe połączenia smakowe to te zajęcia są właśnie dla Ciebie. Na warsztatach nauczycie się przygotowywać niebanalne dania z labraksa, dorsza, przegrzebków, krewetek oraz ośmiornicy. Zajęcia poprowadzi Marek Kropielnicki, szef kuchni, który pracował m. in. jako Sous Chef restauracji Senses (1 gwiazdka Michelin).

    329,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Luty 2020
  • 28.02.2020

    Ryby i owoce morza: labraks, dorsz, ośmiornica, krewetki i…

    Szczegóły
    Owoce morza, Ryby
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Marek Kropielnicki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa

    Jeśli chcesz wzbogacić swoją dietę o dania z ryb i owoców morza, albo też jesteś już zaprawionym smakoszem, ale brakuje Ci pomysłów na nowe, ciekawe połączenia smakowe to te zajęcia są właśnie dla Ciebie. Na warsztatach nauczycie się przygotowywać niebanalne dania z labraksa, dorsza, przegrzebków, krewetek oraz ośmiornicy. Zajęcia poprowadzi Marek Kropielnicki, szef kuchni, który pracował m. in. jako Sous Chef restauracji Senses (1 gwiazdka Michelin).

    329,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Marzec 2020
  • 27.03.2020

    Ryby i owoce morza: labraks, dorsz, ośmiornica, krewetki i…

    Szczegóły
    Owoce morza, Ryby
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Marek Kropielnicki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa

    Jeśli chcesz wzbogacić swoją dietę o dania z ryb i owoców morza, albo też jesteś już zaprawionym smakoszem, ale brakuje Ci pomysłów na nowe, ciekawe połączenia smakowe to te zajęcia są właśnie dla Ciebie. Na warsztatach nauczycie się przygotowywać niebanalne dania z labraksa, dorsza, przegrzebków, krewetek oraz ośmiornicy. Zajęcia poprowadzi Marek Kropielnicki, szef kuchni, który pracował m. in. jako Sous Chef restauracji Senses (1 gwiazdka Michelin).

    329,00 zł
    Zobacz warsztat

Owoce morza

Krewetki, sercówki, kalmary, ośmiornice, ostrygi – frutti di mare ciągle są dla niektórych tylko egzotycznym przysmakiem dostępnym w ekskluzywnych restauracjach. Najwyższy czas zmienić to przeświadczenie! Zapraszamy na warsztaty z owoców morza do Warszawy, gdzie nauczymy Cię, jak oczyścić, porcjować i doprawiać poszczególne skorupiaki i mięczaki, a następnie jak poddać je odpowiedniej obróbce. Opowiemy, gdzie najlepiej kupić owoce morza, aby zawsze były świeże i dobre gatunkowo, a także doradzimy, które hodowle mięczaków są najlepsze. Chcesz się wreszcie dowiedzieć, jak przygotować przepyszną paellę? Z czym najlepiej podać duszone małże? Jakiego wina użyć do polania krewetek? Te i inne potrawy przyszykujemy razem z Tobą podczas naszych warsztatów z owoców morza – czekamy na Ciebie Warszawie!

CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Warsztaty kulinarne dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
© 2012-2019 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności. Możesz samodzielnie określić warunki przechowywania lub dostępu plików cookie w Twojej przeglądarce. ZgodaPolityka prywatności