Przejdź do treści
  • CookUp Player
  • CookUp Talents
  • CookUp Fundacja
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • pl
  • Warsztaty
    • Warsztaty stacjonarne
    • Warsztaty online
    • Archiwum warsztatów online
  • Wydarzenia dla firm
  • Kursy
  • Sklep
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • Blog
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Owoce morza

Prowadzący

Marek Kropielnicki

Doświadczony szef kuchni. Doświadczenie w Polsce zdobywał pracując m.in. w Restauracji SENSES (odznaczonej gwiazdką Michelin), jako chef kuchni DO BO DO oraz Restauracji Dwie Trzecie mediterranean fusion a także jako sous chef w Restauracji Zest by Kibart. Urodzony w Anglii Marco inspiruje się kuchnią z różnych stron świata (w szczególności z Włoch, nieszablonową kuchnią Wysp Brytyjskich oraz kuchnią azjatycką). Zachwyca się i delektuje naturalnymi smakami bogatej przyrody oraz nowoczesnym gotowaniem.

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Pokaż wszystkie
  • Kuchnia wegańska
  • Kuchnia azjatycka
  • Warsztaty cukiernicze
  • Owoce morza
    • Krewetki
  • Kuchnia tajska
  • Mięso
  • Ryby
  • Kuchnia włoska
  • Na grillu
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • Kuchnia wegetariańska
  • Chleb
  • Walentynki
  • Zdrowe odżywianie
  • Zero Waste
  • Kasze
  • Kuchnia indyjska
  • Bezy
  • Ramen
  • Kuchnia meksykańska
  • Kuchnia koreańska
  • Torty
  • Świątecznie
  • Kuchnia wietnamska
  • Surf and Turf
  • In English
  • Knife Skills
  • Kiszonki
  • Pizza
  • Czekolada
  • Jadalne prezenty
  • Dzień Kobiet
  • Sushi
  • Pierogi
  • ABC Woka
  • Kuchnia francuska
  • Kaligrafia
  • Street Food
  • Wypieki
  • Warsztaty baristyczne
  • Le Cordon Bleu
  • Jednogarnkowe
  • Koktajle
  • Kuchnia żydowska
  • Kuchnia węgierska
  • CookUp à la carte
  • Kuchnia peruwiańska
  • Superfoods
  • Kuchnia śródziemnomorska
  • Makaroniki
  • Warsztaty sommelierskie
  • Kombucha
  • Kuchnia portugalska
  • Kuchnia gruzińska
  • Tofu
  • czerwiec
  • Warsztaty wyprzedane
    Lista rezerwowa
    03.06.2022

    Ryby i owoce morza: dorada, tuńczyk, sercówki i krewetki

    Szczegóły
    Owoce morza, Ryby
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Marek Kropielnicki
    Zapisy:
    Lista rezerwowa
    Warszawa Hoża

    Jeśli uwielbiasz dania z ryb i owoców morza, chciałbyś też filetować ryby jak prawdziwy szef kuchni, to te zajęcia są dla Ciebie. Dużo praktycznych umiejętności związanych z przygotowaniem ryb i owoców morza. A także kompozycji smakowych i dań, które na długo zapadną w Twojej pamięci. Nie zabraknie też trików i patentów w duchu idei Zero Waste, które usprawnią gotowanie w domowym zaciszu. W programie m. in. ramen z krewetkami, sercówkami i tuńczykiem oraz krewetki w żółtym curry z bananem i liśćmi kaffiru. Zajęcia poprowadzi Marek Kropielnicki, utytułowany szef kuchni, który doświadczenie kulinarne zdobywał m.in. jako Sous Chef restauracji Senses (1 gwiazdka Michelin).

    369,00 zł
    Zobacz warsztat

Owoce morza

Krewetki, sercówki, kalmary, ośmiornice, ostrygi – frutti di mare ciągle są dla niektórych tylko egzotycznym przysmakiem dostępnym w ekskluzywnych restauracjach. Najwyższy czas zmienić to przeświadczenie! Zapraszamy na warsztaty z owoców morza do Warszawy, gdzie nauczymy Cię, jak oczyścić, porcjować i doprawiać poszczególne skorupiaki i mięczaki, a następnie jak poddać je odpowiedniej obróbce. Opowiemy, gdzie najlepiej kupić owoce morza, aby zawsze były świeże i dobre gatunkowo, a także doradzimy, które hodowle mięczaków są najlepsze. Chcesz się wreszcie dowiedzieć, jak przygotować przepyszną paellę? Z czym najlepiej podać duszone małże? Jakiego wina użyć do polania krewetek? Te i inne potrawy przyszykujemy razem z Tobą podczas naszych warsztatów z owoców morza – czekamy na Ciebie Warszawie!

CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Wydarzenia dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
© 2012-2022 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności. Możesz samodzielnie określić warunki przechowywania lub dostępu plików cookie w Twojej przeglądarce. Polityka prywatności Zgoda