Doświadczony szef kuchni. Doświadczenie w Polsce zdobywał pracując m.in. w Restauracji SENSES (odznaczonej gwiazdką Michelin), jako chef kuchni DO BO DO oraz Restauracji Dwie Trzecie mediterranean fusion a także jako sous chef w Restauracji Zest by Kibart. Urodzony w Anglii Marco inspiruje się kuchnią z różnych stron świata (w szczególności z Włoch, nieszablonową kuchnią Wysp Brytyjskich oraz kuchnią azjatycką). Zachwyca się i delektuje naturalnymi smakami bogatej przyrody oraz nowoczesnym gotowaniem.
Kategorie
Wybierz kategorię
- Pokaż wszystkie
- Kuchnia azjatycka
- Kuchnia wegańska
- Warsztaty cukiernicze
- Owoce morza
- Kuchnia tajska
- Mięso
- Na grillu
- Ryby
- Kuchnia włoska
- Chleb
- Kuchnia indyjska
- Walentynki
- Zero Waste
- Kuchnia koreańska
- Surf and Turf
- Bezy
- Knife Skills
- Kiszonki
- Kuchnia bliskowschodnia
- Świątecznie
- Czekolada
- Kuchnia wietnamska
- Ramen
- Kuchnia meksykańska
- Pierogi
- Torty
- Kuchnia francuska
- Kuchnia wegetariańska
- Street Food
- Wypieki
- Warsztaty baristyczne
- Le Cordon Bleu
- Jadalne prezenty
- Pizza
- Sushi
- Kasze
- Jednogarnkowe
- Koktajle
- Kuchnia żydowska
- Kuchnia węgierska
- CookUp à la carte
- Kuchnia peruwiańska
- Superfoods
- Kaligrafia
- Kuchnia śródziemnomorska
- Warsztaty sommelierskie
- Kuchnia portugalska
- Kuchnia gruzińska
Nie znaleziono produktów, których szukasz.