Przejdź do treści
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • Warsztaty
  • Wydarzenia dla firm
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Warsztaty cukiernicze

Prowadzący

Marcin Zawadzki

Szef cukierni Kukułka. Laureat Bartolomeo Scappi w Castel San Pietro Terme. Swoje doświadczenie zawodowe zdobywał m. in. w restauracji Antica Corte Pallavicina uhonorowanej gwiazdką Michelin oraz w cukierni Sebastiano Caridi. Odbył szkolenia u Stefano Laghi, Piergiorgio Giorilli, Ezio Marinato czy Omar Busi. Z wykształcenia inżynier technologii żywności i żywienia człowieka. Pasjonat włoskiego cukiernictwa, zwłaszcza ciast drożdżowych. W tworzeniu słodkości kieruje się doborem różnorodnych struktur i smaków oraz nowoczesnymi technikami produkcji.

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Pokaż wszystkie
  • Warsztaty cukiernicze
  • Wypieki
  • Skandynawskie wypieki
    Warsztaty wyprzedane
    Lista rezerwowa
    22.11.2025

    Skandynawskie wypieki

    Szczegóły
    Warsztaty cukiernicze, Wypieki
    Początek:
    11:00
    Czas trwania:
    ok. 5 godzin
    Prowadzący:
    Marcin Zawadzki
    Zapisy:
    Lista rezerwowa
    Warszawa Hoża

    Nic lepiej nie definiuje skandynawskiej filozofii szczęścia #hygge niż tamtejsze wypieki. Potrafiące rozgonić najgroźniejsze chmury i rozświetlić najciemniejsze dni. Cudownie kojące, pachnące masłem, cynamonem, wanilią i kardamonem. Zachęcające do zatrzymania się i celebrowania codzienności. Bez pośpiechu, w skupieniu i z uważnością. Zapraszamy Was na skandynawskie warsztaty cukiernicze z Marcinem Zawadzkim z Kukułki.

    549,00 zł
    Zobacz warsztat

Warsztaty cukiernicze

Serniki, bezy, biszkopty, kruche i drożdżowe ciasta – niemal każdy ma swoje ulubione wypieki. Zrobienie idealnego tortu czy babeczek bywa jednak niemałym wyzwaniem nawet dla największego miłośnika słodyczy. Nasze warsztaty cukiernicze „na słodko” mogą to zmienić. Zajęcia mają miejsce w Warszawie w dzielnicy Mokotów. Zapewniamy gruntowne szkolenia cukiernicze zarówno z deserów klasycznych, jak i tych nietypowych. Nauczysz się z nami piec popularny sernik wiedeński oraz przygotujesz kulki tapioki w mleku kokosowym z longanem. Pokażemy Ci jak przygotować obłędną tartę cytrynową albo wyborne wegańskie beziki z lawendą. Wszystko zależy od tego, na który kurs cukierniczy padnie wybór. Oprócz autorskich przepisów na ciastka i desery gwarantujemy solidną dawkę wiedzy na temat cukiernictwa oraz fachową pomoc na każdym etapie pieczenia. Nasze warsztaty cukiernicze prowadzą najlepsi specjaliści w swoim fachu. Wielu z nich to doświadczeni cukiernicy, którzy mają na koncie liczne nagrody oraz doświadczenie w pracy w restauracjach odznaczonych gwiazdką Michelin. Są więc skarbnicą wiedzy i inspiracji, a przy tym niezwykle sympatycznymi ludźmi, dzięki którym warsztaty odbywają się w bardzo przyjemnej atmosferze.

Nasze szkolenia cukiernicze kierujemy do osób na różnym etapie zaawansowania i różnych zainteresowaniach. Oferujemy zarówno kursy cukiernicze dla początkujących, jak i warsztaty pieczenia ciast, dla osób, które chciałby być w tym jeszcze lepsze. W ofercie mamy też kursy cukiernicze dla osób, które chciałyby poznać najnowsze trendy w cukiernictwie np. kursy pieczenia wegańskich i niskokalorycznych ciast. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do naszego studia w Warszawie.

CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678
W godz. 9-17 (od poniedziałku do piątku)

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Wydarzenia dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
  • Zmiana ustawień prywatności
© 2012-2025 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl