Przejdź do treści
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • pl
  • Warsztaty
    • Warsztaty stacjonarne
    • Warsztaty online
    • Archiwum warsztatów online
  • Wydarzenia dla firm
  • Kursy
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • Blog
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Warsztaty

Prowadzący

Marcin Zawadzki

Szef cukierni Kukułka. Laureat Bartolomeo Scappi w Castel San Pietro Terme. Swoje doświadczenie zawodowe zdobywał m. in. w restauracji Antica Corte Pallavicina uhonorowanej gwiazdką Michelin oraz w cukierni Sebastiano Caridi. Odbył szkolenia u Stefano Laghi, Piergiorgio Giorilli, Ezio Marinato czy Omar Busi. Z wykształcenia inżynier technologii żywności i żywienia człowieka. Pasjonat włoskiego cukiernictwa, zwłaszcza ciast drożdżowych. W tworzeniu słodkości kieruje się doborem różnorodnych struktur i smaków oraz nowoczesnymi technikami produkcji.

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Kuchnia wegańska
  • Kuchnia azjatycka
  • Warsztaty cukiernicze
  • Owoce morza
  • Mięso
  • Kuchnia tajska
  • Kuchnia wegetariańska
  • Ryby
  • Na grillu
  • Kuchnia włoska
  • Wypieki
  • Walentynki
  • Chleb
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • In English
  • Zero Waste
  • Ramen
  • Zdrowe odżywianie
  • Torty
  • Świątecznie
  • Kasze
  • Dla zaawansowanych i profesjonalistów
  • Bezy
  • Kuchnia indyjska
  • Kiszonki
  • Knife Skills
  • Kuchnia meksykańska
  • Sushi
  • Kuchnia koreańska
  • Kuchnia wietnamska
  • Surf and Turf
  • Fermentacja
  • Buddha Bowls
  • Kuchnia francuska
  • Czekolada
  • Pizza
  • Le Cordon Bleu
  • Jadalne prezenty
  • ABC Woka
  • Dzień Kobiet
  • Kaligrafia
  • Kuchnia hiszpańska
  • Street Food
  • Warsztaty baristyczne
  • Pierogi
  • Pomidory
  • Grzyby
  • Ceramiczno-Kulinarne
  • Tofu
  • Zioła i Las
  • Tarty
  • Koktajle
  • Kombucha
  • Makaroniki
  • Kuchnia gruzińska
  • Kuchnia portugalska
  • Kuchnia śródziemnomorska
  • Superfoods
  • Kuchnia peruwiańska
  • CookUp à la carte
  • Kuchnia węgierska
  • Kuchnia żydowska
  • Jednogarnkowe
  • Warsztaty sommelierskie
  • Kuchnie świata
  • Sentymentalne wypieki: karpatka, blok czekoladowy, sernik na zimno
    Warsztaty wyprzedane
    Zapisy zamknięte
    24.05.2025

    Sentymentalne wypieki: karpatka, blok czekoladowy, sernik na…

    Szczegóły
    Warsztaty cukiernicze, Wypieki
    Początek:
    11:00
    Czas trwania:
    ok. 5 godzin
    Prowadzący:
    Marcin Zawadzki
    Zapisy:
    Zamknięte
    Warszawa Hoża

    Ręka w górę kto w dzieciństwie marzył o podróżach w czasie? My też! Dlatego z okazji Dnia Dziecka zapraszamy Was na sentymentalne warsztaty cukiernicze, na których na nowo zinterpretujemy dobrze znane domowe smaki, zapachy i faktury. W roli głównej: kultowa karpatka, blok czekoladowy i sernik na zimno z wanilią i truskawkami. Zajęcia poprowadzi Marcin Zawadzki z cukierni Kukułka, słynący z niezwykle udanych redefinicji dobrze znanych z dzieciństwa receptur.

    549,00 zł
    Zobacz warsztat
  • czerwiec
  • Królewski, letni tort truskawkowo - rabarbarowy z kremem z białej czekolady, tonką i kwiatami czarnego bzu
    28.06.2025

    Królewski, letni tort truskawkowo - rabarbarowy z kremem z…

    Szczegóły
    Torty, Warsztaty cukiernicze
    Początek:
    11:00
    Czas trwania:
    ok. 4-5 godzin
    Prowadzący:
    Marcin Zawadzki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Rabarbar, truskawki i kwiaty czarnego bzu! Do tego krem na bazie białej czekolady z tonką. Wszystko zamknięte w idealnie puszystym jasnym biszkopcie. Brzmi jak idealny początek lata! Zapraszamy Was na finałowe warsztaty cukiernicze tego sezonu. Zajęcia poprowadzi Marcin Zawadzki z kultowej cukierni Kukułka, słynący z perfekcyjnych, sezonowych tortowych kompozycji. 

    589,00 zł
    Zobacz warsztat
CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678
W godz. 9-17 (od poniedziałku do piątku)

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Wydarzenia dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
  • Zmiana ustawień prywatności
© 2012-2025 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl