Przejdź do treści
  • CookUp Player
  • CookUp Talents
  • CookUp Fundacja
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • pl
  • Warsztaty
    • Warsztaty stacjonarne
    • Warsztaty online
    • Archiwum warsztatów online
  • Wydarzenia dla firm
  • Kursy
  • Jedzenie
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • Blog
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Warsztaty – Archiwum

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Kuchnia wegańska
  • Kuchnia azjatycka
  • Warsztaty cukiernicze
  • Owoce morza
  • Kuchnia tajska
  • Mięso
  • Ryby
  • Kuchnia włoska
  • Na grillu
  • Kuchnia wegetariańska
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • Chleb
  • Walentynki
  • Zdrowe odżywianie
  • Ramen
  • Kiszonki
  • Zero Waste
  • Bezy
  • Kuchnia indyjska
  • Kasze
  • Kuchnia koreańska
  • Kuchnia meksykańska
  • Knife Skills
  • Surf and Turf
  • Kuchnia wietnamska
  • In English
  • Świątecznie
  • Torty
  • Buddha Bowls
  • Czekolada
  • Pizza
  • Sushi
  • Fermentacja
  • ABC Woka
  • Dzień Kobiet
  • Kaligrafia
  • Jadalne prezenty
  • Le Cordon Bleu
  • Street Food
  • Pierogi
  • Warsztaty baristyczne
  • Kuchnia francuska
  • Wypieki
  • Kombucha
  • Grzyby
  • Jednogarnkowe
  • Dla zaawansowanych i profesjonalistów
  • Tofu
  • Koktajle
  • Kuchnia żydowska
  • Warsztaty sommelierskie
  • Makaroniki
  • Kuchnia węgierska
  • Kuchnia gruzińska
  • Kuchnia portugalska
  • Kuchnia śródziemnomorska
  • CookUp à la carte
  • Superfoods
  • Kuchnia peruwiańska
  • marzec 2021
  • 08.03.2021

    Dziewczyńskie gotowanie z CookUp na Dzień Kobiet (opcja bez…

    Szczegóły
    Dzień Kobiet, Kuchnia bliskowschodnia
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 60-90 min
    Prowadzący:
    Aneta Zabiegała
    Warsztaty online

    Zapraszamy Was na pełne kobiecych mocy dziewczyńskie gotowanie z Anetą Zabiegałą, utalentowaną kucharką, która swoje doświadczenie kulinarne zdobywała pod okiem Yottama Ottolenghi i Samiego Tamimi w Ottolenghi Spitalfields w Londynie.

    69,00 zł
    Zobacz webinar
  • Warsztaty wyprzedane
    Webinar
    08.03.2021

    Dziewczyńskie gotowanie z CookUp na Dzień Kobiet (opcja z…

    Szczegóły
    Dzień Kobiet, Kuchnia bliskowschodnia
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 60-90 min
    Prowadzący:
    Aneta Zabiegała
    Warsztaty online

    Zapraszamy Was na pełne kobiecych mocy dziewczyńskie gotowanie z Anetą Zabiegałą, utalentowaną kucharką, która swoje doświadczenie kulinarne zdobywała pod okiem Yottama Ottolenghi i Samiego Tamimi w Ottolenghi Spitalfields w Londynie.

    279,00 zł
    Zobacz webinar
  • luty 2021
  • Warsztaty wyprzedane
    Webinar
    14.02.2021

    Włoskie Walentynki z Bartkiem Kieżunem (opcja bez dostawy…

    Szczegóły
    Kuchnia włoska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    1 h 30 min
    Prowadzący:
    Bartek Kieżun
    Warsztaty online

    W tym roku trochę inaczej niż zawsze, bo to My wpraszamy się do Was. Zabieramy ze sobą butelkę schłodzonego prosecco, dobrą włoską playlistę i najlepszego Makaroniarza w mieście. Wspólnie przeniesiemy się do słonecznej Italii i ugotujemy niezapomnianą, pełną afrodyzjaków walentynkową kolację.

    UWAGA: Ceny promocyjne obowiązują do 21.01.2021

    69,00 zł
    Zobacz webinar
  • Warsztaty wyprzedane
    Webinar
    14.02.2021

    Włoskie Walentynki z Bartkiem Kieżunem (opcja z dostawą…

    Szczegóły
    Kuchnia włoska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    1 h 30 min
    Prowadzący:
    Bartek Kieżun
    Warsztaty online

    W tym roku trochę inaczej niż zawsze, bo to My wpraszamy się do Was. Zabieramy ze sobą butelkę schłodzonego prosecco, dobrą włoską playlistę i najlepszego Makaroniarza w mieście. Wspólnie przeniesiemy się do słonecznej Italii i ugotujemy niezapomnianą, pełną afrodyzjaków walentynkową kolację.

    UWAGA: Ceny promocyjne obowiązują do 21.01.2021

    249,00 zł
    Zobacz webinar
  • grudzień 2020
  • 16.12.2020

    Domowe sposoby walki z infekcjami oraz dieta rekonwalescencyjna…

    Szczegóły
    Kuchnia wegańska, Zdrowe odżywianie
    Czas trwania:
    1 h 57 min
    Prowadzący:
    Michał Lachur
    Warsztaty online

    Wyobraźcie sobie dzień rozpoczęty od jaglanego budyniu z sokiem z czarnego bzu i cykoriowej kawy według Kuchni 5 Przemian. Na obiad rozgrzewający, wzmacniający wegański Power Rosół z grzybami shiitake, imbirowo-czosnkowy stir-fry z tofu lub burrito z czarną fasolą, jarmużem i orkiszem. A na deser domowe praliny czekoladowe bez cukru. Do tego odżywcze napary ziołowe i kiszonki. Brzmi dobrze, prawda? Domowe sposoby walki z infekcjami oraz dieta rekonwalescencyjna po chorobie to temat V części Akademii Wzmacniania Odporności – naszego kulinarno-dietetycznego kursu online. Kurs składa się z 5 spotkań online. Zajęcia zawierają część teoretyczną związaną z procesem budowania odporności przy wykorzystaniu diety odpornościowej oraz części praktycznej, na której uczestnicy zajęć uczą się przygotowywać zdrowe, wegańskie dania wzmacniające odporność.

    79,00 zł
    Zobacz webinar
  • 14.12.2020

    Stres i jego wpływ na układ immunologiczny - dieta antystresowa

    Szczegóły
    Zdrowe odżywianie, Kuchnia wegańska
    Czas trwania:
    1 h 53 min
    Prowadzący:
    Michał Lachur
    Warsztaty online

    Wyobraźcie sobie dzień rozpoczęty od jaglanego budyniu z sokiem z czarnego bzu i cykoriowej kawy według Kuchni 5 Przemian. Na obiad rozgrzewający, wzmacniający wegański Power Rosół z grzybami shiitake, imbirowo-czosnkowy stir-fry z tofu lub burrito z czarną fasolą, jarmużem i orkiszem. A na deser domowe praliny czekoladowe bez cukru. Do tego odżywcze napary ziołowe i kiszonki. Brzmi dobrze, prawda? Stres i jego wpływ na układ immunologiczny – dieta antystresowa to temat IV części Akademii Wzmacniania Odporności – naszego kulinarno-dietetycznego kursu online. Kurs składa się z 5 spotkań online. Zajęcia zawierają część teoretyczną związaną z procesem budowania odporności przy wykorzystaniu diety odpornościowej oraz części praktycznej, na której uczestnicy zajęć uczą się przygotowywać zdrowe, wegańskie dania wzmacniające odporność.

    79,00 zł
    Zobacz webinar
  • 09.12.2020

    Prebiotyki i probiotyki w walce o silny układ odpornościowy

    Szczegóły
    Kuchnia wegańska, Zdrowe odżywianie
    Czas trwania:
    2 h 02 min
    Prowadzący:
    Michał Lachur
    Warsztaty online

    Wyobraźcie sobie dzień rozpoczęty od jaglanego budyniu z sokiem z czarnego bzu i cykoriowej kawy według Kuchni 5 Przemian. Na obiad rozgrzewający, wzmacniający wegański Power Rosół z grzybami shiitake, imbirowo-czosnkowy stir-fry z tofu lub burrito z czarną fasolą, jarmużem i orkiszem. A na deser domowe praliny czekoladowe bez cukru. Do tego odżywcze napary ziołowe i kiszonki. Brzmi dobrze, prawda? Prebiotyki i probiotyki w walce o silny układ odpornościowy to temat III części Akademii Wzmacniania Odporności – naszego kulinarno-dietetycznego kursu online. Kurs składa się z 5 spotkań online. Zajęcia zawierają część teoretyczną związaną z procesem budowania odporności przy wykorzystaniu diety odpornościowej oraz części praktycznej, na której uczestnicy zajęć uczą się przygotowywać zdrowe, wegańskie dania wzmacniające odporność.

    79,00 zł
    Zobacz webinar
  • 02.12.2020

    Antyseptyki. Żywność o działaniu bakterio-, wiruso- i…

    Szczegóły
    Kuchnia wegańska, Zdrowe odżywianie
    Czas trwania:
    1 h 57 min
    Prowadzący:
    Michał Lachur
    Warsztaty online

    Wyobraźcie sobie dzień rozpoczęty od jaglanego budyniu z sokiem z czarnego bzu i cykoriowej kawy według Kuchni 5 Przemian. Na obiad rozgrzewający, wzmacniający wegański Power Rosół z grzybami shiitake, imbirowo-czosnkowy stir-fry z tofu lub burrito z czarną fasolą, jarmużem i orkiszem. A na deser domowe praliny czekoladowe bez cukru. Do tego odżywcze napary ziołowe i kiszonki. Brzmi dobrze, prawda? Antyoksydanty, witaminy i minerały kluczowe dla zdrowego układu odpornościowego to temat I części Akademii Wzmacniania Odporności – naszego kulinarno-dietetycznego kursu online. Kurs składa się z 5 spotkań online. Zajęcia zawierają część teoretyczną związaną z procesem budowania odporności przy wykorzystaniu diety odpornościowej oraz części praktycznej, na której uczestnicy zajęć uczą się przygotowywać zdrowe, wegańskie dania wzmacniające odporność.

    79,00 zł
    Zobacz webinar
  • listopad 2020
  • Warsztaty wyprzedane
    Webinar
    25.11.2020

    Akademia Wzmacniania Odporności

    Szczegóły
    Kuchnia wegańska, Zdrowe odżywianie
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    5 spotkań po ok. 90 min.
    Prowadzący:
    Michał Lachur
    Warsztaty online

    Wyobraźcie sobie dzień rozpoczęty od jaglanego budyniu z sokiem z czarnego bzu i cykoriowej kawy według Kuchni 5 Przemian. Na obiad rozgrzewający, wzmacniający wegański Power Rosół z grzybami shiitake, imbirowo-czosnkowy stir-fry z tofu lub burrito z czarną fasolą, jarmużem i orkiszem. A na deser domowe praliny czekoladowe bez cukru. Do tego odżywcze napary ziołowe i kiszonki. Brzmi dobrze, prawda? 25 listopada startuje pierwsza w Polsce Akademia Wzmacniania Odporności – kulinarno-dietetyczny kurs online, na którym nauczycie się skutecznie budować swoją odporność. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu i poprowadzi je wegański szef kuchni Michał Lachur.

    299,00 zł
    Zobacz webinar
  • 25.11.2020

    Antyoksydanty, witaminy i minerały kluczowe dla zdrowego…

    Szczegóły
    Kuchnia wegańska, Zdrowe odżywianie
    Czas trwania:
    1 h 27 min
    Prowadzący:
    Michał Lachur
    Warsztaty online

    Wyobraźcie sobie dzień rozpoczęty od jaglanego budyniu z sokiem z czarnego bzu i cykoriowej kawy według Kuchni 5 Przemian. Na obiad rozgrzewający, wzmacniający wegański Power Rosół z grzybami shiitake, imbirowo-czosnkowy stir-fry z tofu lub burrito z czarną fasolą, jarmużem i orkiszem. A na deser domowe praliny czekoladowe bez cukru. Do tego odżywcze napary ziołowe i kiszonki. Brzmi dobrze, prawda? Antyoksydanty, witaminy i minerały kluczowe dla zdrowego układu odpornościowego to temat I części Akademii Wzmacniania Odporności – naszego kulinarno-dietetycznego kursu online. Kurs składa się z 5 spotkań online. Zajęcia zawierają część teoretyczną związaną z procesem budowania odporności przy wykorzystaniu diety odpornościowej oraz części praktycznej, na której uczestnicy zajęć uczą się przygotowywać zdrowe, wegańskie dania wzmacniające odporność.

    79,00 zł
    Zobacz webinar
  • czerwiec 2020
  • 20.06.2020

    Steki

    Szczegóły
    Mięso, Steki
    Czas trwania:
    1 h 34 min
    Prowadzący:
    Maciej Bartkowiak
    Warsztaty online

    Jak zrobić steka idealnego? Co oznaczają stopnie wysmażenia tj. blue, rare, medium rare, medium, medium well i well done? Co to jest sezonowanie i dlaczego się to robi? Jak wybrać odpowiedni rodzaj mięsa na steki i jak je właściwie przygotować? Przyrządzania perfekcyjnych steków w praktyce nauczy Was Maciej Bartkowiak, szef kuchni restauracji Shoku, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok.

    79,00 zł
    Zobacz webinar
  • 17.06.2020

    Ramen

    Szczegóły
    Ramen
    Czas trwania:
    1 h 27 min
    Prowadzący:
    Maciej Bartkowiak
    Warsztaty online

    Podczas warsztatów online prowadzący opowie Wam o tradycjach przygotowania tradycyjnego ramenu. Poznacie jego podstawowe rodzaje oraz techniki gotowania. Dowiecie się jakie dodatki wykorzystuje się do serwowania ramenu (makaron, jajko, nori, mięso, świeża dymka itp.).

    79,00 zł
    Zobacz webinar
  • 16.06.2020

    Pizza Party

    Szczegóły
    Pizza
    Czas trwania:
    2 h 10 min
    Prowadzący:
    Marek Kropielnicki
    Warsztaty online

    Gdyby zorganizować konkurs na najbardziej popularne danie na całym świecie, zdecydowanie zajęłaby pierwsze miejsce. Swoją prostotą urzeka ludzi w najodleglejszych zakątkach globu. I mimo sezonowych, kulinarnych mód, ona nigdy się nie nudzi. Zajęcia poprowadzi Marek Kropielnicki, szef kuchni, który pracował m. in. jako Sous Chef restauracji Senses (1 gwiazdka Michelin).

    79,00 zł
    Zobacz webinar
  • 15.06.2020

    Wegański Zero Waste

    Szczegóły
    Kuchnia wegańska, Zero Waste
    Czas trwania:
    2 h 05 min
    Prowadzący:
    Michał Lachur
    Warsztaty online

    O zdrowym odżywianiu i kuchni roślinnej wie niemal wszystko. W Jego kuchni ważne jest nie tylko co, ale również dlaczego i w jakiej formie ląduje na talerzu. Od wielu sezonów uczy, jak zdrowo przechodzić na dietę wegańską. Bo jego potrawy są nie tylko smaczne, ale także prawidłowo zbilansowane. Zapraszamy Was na roślinne gotowanie online z Michałem Lachurem, szefem kuchni Organic Corner Bistro.

    79,00 zł
    Zobacz webinar
  • maj 2020
  • 09.05.2020

    Ryby: okoń morski

    Szczegóły
    Ryby
    Czas trwania:
    2 h 13 min
    Prowadzący:
    Marek Kropielnicki
    Warsztaty online

    Jeśli chcesz wzbogacić swoją dietę o dania z ryb, albo też jesteś już zaprawionym smakoszem, ale brakuje Ci pomysłów na nowe, ciekawe połączenia smakowe to te zajęcia są właśnie dla Ciebie. Na warsztatach online nauczycie się przygotowywać niebanalne danie z okonia morskiego. Zajęcia poprowadzi Marek Kropielnicki, szef kuchni, który pracował m. in. jako Sous Chef restauracji Senses (1 gwiazdka Michelin).

    79,00 zł
    Zobacz webinar
CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678
(od pon. do pt. w godz. 9.00-17.00)

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Wydarzenia dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
  • Zmiana ustawień prywatności
© 2012-2023 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl