- marzec 2021
-
08.03.2021
Dziewczyńskie gotowanie z CookUp na Dzień Kobiet (opcja bez…
SzczegółyDzień Kobiet, Kuchnia bliskowschodniaPoczątek:18:00Czas trwania:ok. 60-90 minWarsztaty onlineZapraszamy Was na pełne kobiecych mocy dziewczyńskie gotowanie z Anetą Zabiegałą, utalentowaną kucharką, która swoje doświadczenie kulinarne zdobywała pod okiem Yottama Ottolenghi i Samiego Tamimi w Ottolenghi Spitalfields w Londynie.
69,00 złZobacz webinar -
Warsztaty wyprzedaneWebinar08.03.2021
Dziewczyńskie gotowanie z CookUp na Dzień Kobiet (opcja z…
SzczegółyDzień Kobiet, Kuchnia bliskowschodniaPoczątek:18:00Czas trwania:ok. 60-90 minWarsztaty onlineZapraszamy Was na pełne kobiecych mocy dziewczyńskie gotowanie z Anetą Zabiegałą, utalentowaną kucharką, która swoje doświadczenie kulinarne zdobywała pod okiem Yottama Ottolenghi i Samiego Tamimi w Ottolenghi Spitalfields w Londynie.
279,00 złZobacz webinar - luty 2021
-
Warsztaty wyprzedaneWebinar14.02.2021
Włoskie Walentynki z Bartkiem Kieżunem (opcja bez dostawy…
SzczegółyKuchnia włoskaPoczątek:18:00Czas trwania:1 h 30 minWarsztaty onlineW tym roku trochę inaczej niż zawsze, bo to My wpraszamy się do Was. Zabieramy ze sobą butelkę schłodzonego prosecco, dobrą włoską playlistę i najlepszego Makaroniarza w mieście. Wspólnie przeniesiemy się do słonecznej Italii i ugotujemy niezapomnianą, pełną afrodyzjaków walentynkową kolację.
UWAGA: Ceny promocyjne obowiązują do 21.01.2021
69,00 złZobacz webinar -
Warsztaty wyprzedaneWebinar14.02.2021
Włoskie Walentynki z Bartkiem Kieżunem (opcja z dostawą…
SzczegółyKuchnia włoskaPoczątek:18:00Czas trwania:1 h 30 minWarsztaty onlineW tym roku trochę inaczej niż zawsze, bo to My wpraszamy się do Was. Zabieramy ze sobą butelkę schłodzonego prosecco, dobrą włoską playlistę i najlepszego Makaroniarza w mieście. Wspólnie przeniesiemy się do słonecznej Italii i ugotujemy niezapomnianą, pełną afrodyzjaków walentynkową kolację.
UWAGA: Ceny promocyjne obowiązują do 21.01.2021
249,00 złZobacz webinar - grudzień 2020
-
16.12.2020
Domowe sposoby walki z infekcjami oraz dieta rekonwalescencyjna…
SzczegółyKuchnia wegańska, Zdrowe odżywianieCzas trwania:1 h 57 minProwadzący:Michał LachurWarsztaty onlineWyobraźcie sobie dzień rozpoczęty od jaglanego budyniu z sokiem z czarnego bzu i cykoriowej kawy według Kuchni 5 Przemian. Na obiad rozgrzewający, wzmacniający wegański Power Rosół z grzybami shiitake, imbirowo-czosnkowy stir-fry z tofu lub burrito z czarną fasolą, jarmużem i orkiszem. A na deser domowe praliny czekoladowe bez cukru. Do tego odżywcze napary ziołowe i kiszonki. Brzmi dobrze, prawda? Domowe sposoby walki z infekcjami oraz dieta rekonwalescencyjna po chorobie to temat V części Akademii Wzmacniania Odporności – naszego kulinarno-dietetycznego kursu online. Kurs składa się z 5 spotkań online. Zajęcia zawierają część teoretyczną związaną z procesem budowania odporności przy wykorzystaniu diety odpornościowej oraz części praktycznej, na której uczestnicy zajęć uczą się przygotowywać zdrowe, wegańskie dania wzmacniające odporność.
79,00 złZobacz webinar -
14.12.2020
Stres i jego wpływ na układ immunologiczny - dieta antystresowa
SzczegółyZdrowe odżywianie, Kuchnia wegańskaCzas trwania:1 h 53 minProwadzący:Michał LachurWarsztaty onlineWyobraźcie sobie dzień rozpoczęty od jaglanego budyniu z sokiem z czarnego bzu i cykoriowej kawy według Kuchni 5 Przemian. Na obiad rozgrzewający, wzmacniający wegański Power Rosół z grzybami shiitake, imbirowo-czosnkowy stir-fry z tofu lub burrito z czarną fasolą, jarmużem i orkiszem. A na deser domowe praliny czekoladowe bez cukru. Do tego odżywcze napary ziołowe i kiszonki. Brzmi dobrze, prawda? Stres i jego wpływ na układ immunologiczny – dieta antystresowa to temat IV części Akademii Wzmacniania Odporności – naszego kulinarno-dietetycznego kursu online. Kurs składa się z 5 spotkań online. Zajęcia zawierają część teoretyczną związaną z procesem budowania odporności przy wykorzystaniu diety odpornościowej oraz części praktycznej, na której uczestnicy zajęć uczą się przygotowywać zdrowe, wegańskie dania wzmacniające odporność.
79,00 złZobacz webinar -
09.12.2020
Prebiotyki i probiotyki w walce o silny układ odpornościowy
SzczegółyKuchnia wegańska, Zdrowe odżywianieCzas trwania:2 h 02 minProwadzący:Michał LachurWarsztaty onlineWyobraźcie sobie dzień rozpoczęty od jaglanego budyniu z sokiem z czarnego bzu i cykoriowej kawy według Kuchni 5 Przemian. Na obiad rozgrzewający, wzmacniający wegański Power Rosół z grzybami shiitake, imbirowo-czosnkowy stir-fry z tofu lub burrito z czarną fasolą, jarmużem i orkiszem. A na deser domowe praliny czekoladowe bez cukru. Do tego odżywcze napary ziołowe i kiszonki. Brzmi dobrze, prawda? Prebiotyki i probiotyki w walce o silny układ odpornościowy to temat III części Akademii Wzmacniania Odporności – naszego kulinarno-dietetycznego kursu online. Kurs składa się z 5 spotkań online. Zajęcia zawierają część teoretyczną związaną z procesem budowania odporności przy wykorzystaniu diety odpornościowej oraz części praktycznej, na której uczestnicy zajęć uczą się przygotowywać zdrowe, wegańskie dania wzmacniające odporność.
79,00 złZobacz webinar -
02.12.2020
Antyseptyki. Żywność o działaniu bakterio-, wiruso- i…
SzczegółyKuchnia wegańska, Zdrowe odżywianieCzas trwania:1 h 57 minProwadzący:Michał LachurWarsztaty onlineWyobraźcie sobie dzień rozpoczęty od jaglanego budyniu z sokiem z czarnego bzu i cykoriowej kawy według Kuchni 5 Przemian. Na obiad rozgrzewający, wzmacniający wegański Power Rosół z grzybami shiitake, imbirowo-czosnkowy stir-fry z tofu lub burrito z czarną fasolą, jarmużem i orkiszem. A na deser domowe praliny czekoladowe bez cukru. Do tego odżywcze napary ziołowe i kiszonki. Brzmi dobrze, prawda? Antyoksydanty, witaminy i minerały kluczowe dla zdrowego układu odpornościowego to temat I części Akademii Wzmacniania Odporności – naszego kulinarno-dietetycznego kursu online. Kurs składa się z 5 spotkań online. Zajęcia zawierają część teoretyczną związaną z procesem budowania odporności przy wykorzystaniu diety odpornościowej oraz części praktycznej, na której uczestnicy zajęć uczą się przygotowywać zdrowe, wegańskie dania wzmacniające odporność.
79,00 złZobacz webinar - listopad 2020
-
Warsztaty wyprzedaneWebinar25.11.2020
Akademia Wzmacniania Odporności
SzczegółyKuchnia wegańska, Zdrowe odżywianiePoczątek:18:00Czas trwania:5 spotkań po ok. 90 min.Prowadzący:Michał LachurWarsztaty onlineWyobraźcie sobie dzień rozpoczęty od jaglanego budyniu z sokiem z czarnego bzu i cykoriowej kawy według Kuchni 5 Przemian. Na obiad rozgrzewający, wzmacniający wegański Power Rosół z grzybami shiitake, imbirowo-czosnkowy stir-fry z tofu lub burrito z czarną fasolą, jarmużem i orkiszem. A na deser domowe praliny czekoladowe bez cukru. Do tego odżywcze napary ziołowe i kiszonki. Brzmi dobrze, prawda? 25 listopada startuje pierwsza w Polsce Akademia Wzmacniania Odporności – kulinarno-dietetyczny kurs online, na którym nauczycie się skutecznie budować swoją odporność. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu i poprowadzi je wegański szef kuchni Michał Lachur.
299,00 złZobacz webinar -
25.11.2020
Antyoksydanty, witaminy i minerały kluczowe dla zdrowego…
SzczegółyKuchnia wegańska, Zdrowe odżywianieCzas trwania:1 h 27 minProwadzący:Michał LachurWarsztaty onlineWyobraźcie sobie dzień rozpoczęty od jaglanego budyniu z sokiem z czarnego bzu i cykoriowej kawy według Kuchni 5 Przemian. Na obiad rozgrzewający, wzmacniający wegański Power Rosół z grzybami shiitake, imbirowo-czosnkowy stir-fry z tofu lub burrito z czarną fasolą, jarmużem i orkiszem. A na deser domowe praliny czekoladowe bez cukru. Do tego odżywcze napary ziołowe i kiszonki. Brzmi dobrze, prawda? Antyoksydanty, witaminy i minerały kluczowe dla zdrowego układu odpornościowego to temat I części Akademii Wzmacniania Odporności – naszego kulinarno-dietetycznego kursu online. Kurs składa się z 5 spotkań online. Zajęcia zawierają część teoretyczną związaną z procesem budowania odporności przy wykorzystaniu diety odpornościowej oraz części praktycznej, na której uczestnicy zajęć uczą się przygotowywać zdrowe, wegańskie dania wzmacniające odporność.
79,00 złZobacz webinar - czerwiec 2020
-
20.06.2020
Steki
SzczegółyMięso, StekiCzas trwania:1 h 34 minProwadzący:Maciej BartkowiakWarsztaty onlineJak zrobić steka idealnego? Co oznaczają stopnie wysmażenia tj. blue, rare, medium rare, medium, medium well i well done? Co to jest sezonowanie i dlaczego się to robi? Jak wybrać odpowiedni rodzaj mięsa na steki i jak je właściwie przygotować? Przyrządzania perfekcyjnych steków w praktyce nauczy Was Maciej Bartkowiak, szef kuchni restauracji Shoku, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok.
79,00 złZobacz webinar -
17.06.2020
Ramen
SzczegółyRamenCzas trwania:1 h 27 minProwadzący:Maciej BartkowiakWarsztaty onlinePodczas warsztatów online prowadzący opowie Wam o tradycjach przygotowania tradycyjnego ramenu. Poznacie jego podstawowe rodzaje oraz techniki gotowania. Dowiecie się jakie dodatki wykorzystuje się do serwowania ramenu (makaron, jajko, nori, mięso, świeża dymka itp.).
79,00 złZobacz webinar -
16.06.2020
Pizza Party
SzczegółyPizzaCzas trwania:2 h 10 minProwadzący:Marek KropielnickiWarsztaty onlineGdyby zorganizować konkurs na najbardziej popularne danie na całym świecie, zdecydowanie zajęłaby pierwsze miejsce. Swoją prostotą urzeka ludzi w najodleglejszych zakątkach globu. I mimo sezonowych, kulinarnych mód, ona nigdy się nie nudzi. Zajęcia poprowadzi Marek Kropielnicki, szef kuchni, który pracował m. in. jako Sous Chef restauracji Senses (1 gwiazdka Michelin).
79,00 złZobacz webinar -
15.06.2020
Wegański Zero Waste
SzczegółyKuchnia wegańska, Zero WasteCzas trwania:2 h 05 minProwadzący:Michał LachurWarsztaty onlineO zdrowym odżywianiu i kuchni roślinnej wie niemal wszystko. W Jego kuchni ważne jest nie tylko co, ale również dlaczego i w jakiej formie ląduje na talerzu. Od wielu sezonów uczy, jak zdrowo przechodzić na dietę wegańską. Bo jego potrawy są nie tylko smaczne, ale także prawidłowo zbilansowane. Zapraszamy Was na roślinne gotowanie online z Michałem Lachurem, szefem kuchni Organic Corner Bistro.
79,00 złZobacz webinar - maj 2020
-
09.05.2020
Ryby: okoń morski
SzczegółyRybyCzas trwania:2 h 13 minProwadzący:Marek KropielnickiWarsztaty onlineJeśli chcesz wzbogacić swoją dietę o dania z ryb, albo też jesteś już zaprawionym smakoszem, ale brakuje Ci pomysłów na nowe, ciekawe połączenia smakowe to te zajęcia są właśnie dla Ciebie. Na warsztatach online nauczycie się przygotowywać niebanalne danie z okonia morskiego. Zajęcia poprowadzi Marek Kropielnicki, szef kuchni, który pracował m. in. jako Sous Chef restauracji Senses (1 gwiazdka Michelin).
79,00 złZobacz webinar