Przejdź do treści
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • pl
  • Warsztaty
    • Warsztaty stacjonarne
    • Warsztaty online
    • Archiwum warsztatów online
  • Wydarzenia dla firm
  • Kursy
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • Blog
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Kuchnia wietnamska

Prowadzący

Piotr Bruś-Klepacki

Autor niezliczonej ilości przepisów oraz sesji zdjęciowych o tematyce kulinarnej. Pomaga przyszłym restauratorom przełożyć ich marzenia na rzeczywistość. Doświadczenie zdobywał w kuchniach najlepszych restauracji. Wielbiciel etnicznego jedzenia i szczerości na talerzu.

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Pokaż wszystkie
  • Kuchnia wegańska
  • Kuchnia azjatycka
  • Warsztaty cukiernicze
  • Owoce morza
  • Mięso
  • Kuchnia tajska
  • Kuchnia wegetariańska
  • Ryby
  • Na grillu
  • Kuchnia włoska
  • Wypieki
  • Chleb
  • Walentynki
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • In English
  • Zdrowe odżywianie
  • Ramen
  • Zero Waste
  • Kasze
  • Dla zaawansowanych i profesjonalistów
  • Świątecznie
  • Kiszonki
  • Bezy
  • Kuchnia indyjska
  • Surf and Turf
  • Knife Skills
  • Kuchnia wietnamska
  • Torty
  • Kuchnia koreańska
  • Sushi
  • Kuchnia meksykańska
  • Kuchnia francuska
  • Pizza
  • Czekolada
  • Buddha Bowls
  • Fermentacja
  • Dzień Kobiet
  • ABC Woka
  • Jadalne prezenty
  • Kuchnia hiszpańska
  • Le Cordon Bleu
  • Kaligrafia
  • Street Food
  • Pierogi
  • Warsztaty baristyczne
  • Pomidory
  • Grzyby
  • Ceramiczno-Kulinarne
  • Tofu
  • Zioła i Las
  • Tarty
  • Koktajle
  • Kombucha
  • Makaroniki
  • Kuchnia gruzińska
  • Kuchnia portugalska
  • Kuchnia śródziemnomorska
  • Superfoods
  • Kuchnia peruwiańska
  • CookUp à la carte
  • Kuchnia węgierska
  • Kuchnia żydowska
  • Jednogarnkowe
  • Warsztaty sommelierskie
  • Kuchnie świata
  • czerwiec
  • Wietnam od kuchni
    12.06.2025

    Wietnam od kuchni

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia wietnamska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Piotr Bruś-Klepacki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Łączy w sobie na pozór odmienne smaki – słodki z kwaśnym, czy świeży z fermentowanym. Pełna świeżych ziół, aromatycznych przypraw i orientalnych dodatków. Kochająca kolendrę, limonkę i sos rybny. Słynąca z orzeźwiających, lekkich streetfoodowych przekąsek, ale i długo gotowanych, esencjonalnych zup. Zapraszamy Was na niezwykły wieczór z kuchnią wietnamską. W programie m. in. kultowa zupa pho, bun bu nam bo czy spring rollsy z krewetkami.

    349,00 zł
    Zobacz warsztat

Kuchnia wietnamska

Warsztaty z kuchni wietnamskiej, prowadzone przez nas w Warszawie, to okazja do dokładnego poznania tych azjatyckich potraw, w których pierwsze skrzypce grają sos rybny, limonka i świeże warzywa. Nauczymy Cię, jak przygotować idealne spring rollsy, tradycyjne wietnamskie zupy, makaron pho czy ciasta ryżowe. Uwielbiasz wołowinę, krewetki, mleko kokosowe czy orientalne zioła? W takim razie nie tylko pokażemy, jak łączyć ze sobą te produkty, aby stworzyć aromatyczne dania, ale też doradzimy, z jakich źródeł najlepiej je czerpać. Podczas warsztatów opowiemy, skąd te składniki wzięły się w kuchni wietnamskiej, a wspólne gotowanie w Warszawie będzie też pretekstem do zapoznania się z samą kulturą i tradycją Wietnamu – kraju, w którym królują aromatyczne, mięsno-warzywne i zawsze świeże dania!

CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678
W godz. 9-17 (od poniedziałku do piątku)

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Wydarzenia dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
  • Zmiana ustawień prywatności
© 2012-2025 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl