Dowiedz się, jakie działania podejmujemy, aby zapobiegać rozprzestrzenianiu się COVID-19
×
Przejdź do treści
  • CookUp Player
  • CookUp Box
  • CookUp Talents
  • CookUp Fundacja
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • pl
  • Streaming dla firm
  • Warsztaty
  • Kursy
  • Warsztaty online
    • Nadchodzące warsztaty online
    • Archiwum
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • Blog
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Kuchnia włoska

Prowadzący

Bartek Kieżun

Autor książki „Italia do zjedzenia” i bloga kulinarnego „Krakowski makaroniarz”. Dziennikarz kulinarny z wykształcenia antropolog kultury z zamiłowania kucharz-podróżnik. Na zabój zakochany we Włoszech, zna niemal wszystkie ich zakątki.

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Pokaż wszystkie
  • Kuchnia wegańska
  • Kuchnia azjatycka
  • Warsztaty cukiernicze
  • Owoce morza
  • Kuchnia tajska
  • Mięso
  • Ryby
  • Na grillu
  • Kuchnia włoska
  • Walentynki
  • Chleb
  • Kuchnia indyjska
  • Zdrowe odżywianie
  • Zero Waste
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • Bezy
  • Kuchnia koreańska
  • Surf and Turf
  • In English
  • Ramen
  • Knife Skills
  • Kiszonki
  • Pizza
  • Kuchnia meksykańska
  • Torty
  • Świątecznie
  • Czekolada
  • Kuchnia wietnamska
  • Jadalne prezenty
  • Sushi
  • Pierogi
  • Kuchnia francuska
  • Kuchnia wegetariańska
  • Kaligrafia
  • Street Food
  • Wypieki
  • Warsztaty baristyczne
  • Le Cordon Bleu
  • Kasze
  • Jednogarnkowe
  • Koktajle
  • Kuchnia żydowska
  • Kuchnia węgierska
  • CookUp à la carte
  • Kuchnia peruwiańska
  • Superfoods
  • Kuchnia śródziemnomorska
  • Makaroniki
  • Warsztaty sommelierskie
  • Kombucha
  • Kuchnia portugalska
  • Kuchnia gruzińska
  • Luty
  • 14.02.2021

    Włoskie Walentynki z Bartkiem Kieżunem (opcja bez dostawy…

    Szczegóły
    Kuchnia włoska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    1 h 30 min
    Prowadzący:
    Bartek Kieżun
    Warsztaty online

    W tym roku trochę inaczej niż zawsze, bo to My wpraszamy się do Was. Zabieramy ze sobą butelkę schłodzonego prosecco, dobrą włoską playlistę i najlepszego Makaroniarza w mieście. Wspólnie przeniesiemy się do słonecznej Italii i ugotujemy niezapomnianą, pełną afrodyzjaków walentynkową kolację.

    UWAGA: Ceny promocyjne obowiązują do 21.01.2021

    69,00 zł
    Zobacz webinar
  • 14.02.2021

    Włoskie Walentynki z Bartkiem Kieżunem (opcja z dostawą…

    Szczegóły
    Kuchnia włoska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    1 h 30 min
    Prowadzący:
    Bartek Kieżun
    Warsztaty online

    W tym roku trochę inaczej niż zawsze, bo to My wpraszamy się do Was. Zabieramy ze sobą butelkę schłodzonego prosecco, dobrą włoską playlistę i najlepszego Makaroniarza w mieście. Wspólnie przeniesiemy się do słonecznej Italii i ugotujemy niezapomnianą, pełną afrodyzjaków walentynkową kolację.

    UWAGA: Ceny promocyjne obowiązują do 21.01.2021

    249,00 zł
    Zobacz webinar
  • 24.02.2021

    Włoskie gotowanie

    Szczegóły
    Kuchnia włoska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Bartek Kieżun
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Na kuchni włoskiej zna się jak mało kto. Potrafi godzinami opowiadać o tamtejszej sztuce, historii czy tradycjach kulinarnych oraz skutecznie zarażać swoją pasją innych. Zajęcia z nim to nie tylko konkretna dawka wiedzy czy praktyczna lekcja gotowania, ale przede wszystkim spotkanie z wielobarwną i różnorodną kulturą Włoch. Zapraszamy na energetyczne, włoskie gotowanie z Bartkiem Kieżunem, autorem książki „Italia do zjedzenia”.

    319,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 25.02.2021

    Pasta Party

    Szczegóły
    Kuchnia włoska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Bartek Kieżun
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Jaka jest różnica między pasta secca, a pasta fresca? Co to jest semolina? I czym różni się makaron przygotowany z semoliny od tego na bazie mąki pszennej? Jak zagniatać, suszyć czy gotować, by smakował tak jak w tradycyjnym włoskim domu? Zapraszamy Was na energetyczne Pasta Party z Bartkiem Kieżunem, zakochanym we Włoszech dziennikarzem kulinarnym, autorem książki „Italia do zjedzenia”. Po tym kursie świat makaronu nie będzie skrywał przed Wami żadnych tajemnic.

    319,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Marzec
  • 24.03.2021

    Włoskie gotowanie

    Szczegóły
    Kuchnia włoska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Bartek Kieżun
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Na kuchni włoskiej zna się jak mało kto. Potrafi godzinami opowiadać o tamtejszej sztuce, historii czy tradycjach kulinarnych oraz skutecznie zarażać swoją pasją innych. Zajęcia z nim to nie tylko konkretna dawka wiedzy czy praktyczna lekcja gotowania, ale przede wszystkim spotkanie z wielobarwną i różnorodną kulturą Włoch. Zapraszamy na energetyczne, włoskie gotowanie z Bartkiem Kieżunem, autorem książki „Italia do zjedzenia”.

    319,00 zł
    Zobacz warsztat

Kuchnia włoska

Warsztaty kuchni włoskiej to zajęcia, które powinny spodobać się praktycznie każdemu, dlatego polecamy je wszystkim niezdecydowanym oraz większym grupom o różnych preferencjach kulinarnych. Czy jest na świece ktoś, kto nie lubi pizzy albo klasycznej włoskiej pasty? No właśnie – dlatego kurs kuchni włoskiej to niemal zawsze trafiony wybór. Spodoba się zarówno tym, którzy gotują często, jak i osobom, które na co dzień raczej stronią od garnków. Największą zaletą kuchni włoskiej jest bowiem to, że jest nie tylko bardzo smaczna, ale i bardzo prosta.

Kuchnia włoska, choć niesamowicie popularna, wciąż kryje wiele tajemnic. Wspólnie odkryjemy je podczas warsztatów kuchni włoskiej. Nauczymy Cię, jak przyrządzić perfekcyjne risotto, mięciutkie gniochi oraz doskonały makaron. Sięgniemy również po niezwykle popularne we Włoszech owoce morza i śródziemnomorskie warzywa. Nie może też zabraknąć deseru – przyrządzimy zatem słodkie frittole, czyli waniliowe pączki w przepysznym czekoladowym sosie. Każde warsztaty kuchni włoskiej kończy wspólna uczta, podczas której będziemy degustować wszystkie przygotowane dania. Kolacji może towarzyszyć również wyborne włoskie wino.

Nasz kurs gotowania to nie tylko wyborna włoska kuchnia, ale także niezapomniane opowieści. Prowadzący zajęcia wyjaśnią wam czym wyróżnia się kuchnia liworyjska, mediolańska, wenecka czy lombardzka, a także doradzą, jak stosować popularne włoskie przyprawy: bazylię, pieprz, estragon i oregano. Nie zabraknie też uwag odnośnie najpopularniejszego włoskiego dania, czyli makaronu. Dowiecie się, czym różni się secca od fresca oraz, jak wyrobić idealne ciasto na makaron. Opowiemy też sobie o kultowych włoskich pastach. Spaghetti, ravioli, pici ndundari – po naszym kursie kuchni włoskiej wszystkie te nazwy będą ci doskonale znane.

Czekamy na ciebie w naszym studio w Warszawie.

CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Live Streaming dla Firm
  • Jak dojechać
  • O nas
© 2012-2021 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności. Możesz samodzielnie określić warunki przechowywania lub dostępu plików cookie w Twojej przeglądarce. Polityka prywatności Zgoda