Autor książki „Italia do zjedzenia” i bloga kulinarnego „Krakowski makaroniarz”. Dziennikarz kulinarny z wykształcenia antropolog kultury z zamiłowania kucharz-podróżnik. Na zabój zakochany we Włoszech, zna niemal wszystkie ich zakątki.
- Luty
-
14.02.2021
Włoskie Walentynki z Bartkiem Kieżunem (opcja bez dostawy…
SzczegółyKuchnia włoskaPoczątek:18:00Czas trwania:1 h 30 minProwadzący:Bartek KieżunWarsztaty onlineW tym roku trochę inaczej niż zawsze, bo to My wpraszamy się do Was. Zabieramy ze sobą butelkę schłodzonego prosecco, dobrą włoską playlistę i najlepszego Makaroniarza w mieście. Wspólnie przeniesiemy się do słonecznej Italii i ugotujemy niezapomnianą, pełną afrodyzjaków walentynkową kolację.
UWAGA: Ceny promocyjne obowiązują do 21.01.2021
69,00 złZobacz webinar -
14.02.2021
Włoskie Walentynki z Bartkiem Kieżunem (opcja z dostawą…
SzczegółyKuchnia włoskaPoczątek:18:00Czas trwania:1 h 30 minProwadzący:Bartek KieżunWarsztaty onlineW tym roku trochę inaczej niż zawsze, bo to My wpraszamy się do Was. Zabieramy ze sobą butelkę schłodzonego prosecco, dobrą włoską playlistę i najlepszego Makaroniarza w mieście. Wspólnie przeniesiemy się do słonecznej Italii i ugotujemy niezapomnianą, pełną afrodyzjaków walentynkową kolację.
UWAGA: Ceny promocyjne obowiązują do 21.01.2021
249,00 złZobacz webinar -
24.02.2021
Włoskie gotowanie
SzczegółyKuchnia włoskaPoczątek:18:00Czas trwania:ok. 3-4 godzinyProwadzący:Bartek KieżunZapisy:OtwarteWarszawa HożaNa kuchni włoskiej zna się jak mało kto. Potrafi godzinami opowiadać o tamtejszej sztuce, historii czy tradycjach kulinarnych oraz skutecznie zarażać swoją pasją innych. Zajęcia z nim to nie tylko konkretna dawka wiedzy czy praktyczna lekcja gotowania, ale przede wszystkim spotkanie z wielobarwną i różnorodną kulturą Włoch. Zapraszamy na energetyczne, włoskie gotowanie z Bartkiem Kieżunem, autorem książki „Italia do zjedzenia”.
319,00 złZobacz warsztat -
25.02.2021
Pasta Party
SzczegółyKuchnia włoskaPoczątek:18:00Czas trwania:ok. 3-4 godzinyProwadzący:Bartek KieżunZapisy:OtwarteWarszawa HożaJaka jest różnica między pasta secca, a pasta fresca? Co to jest semolina? I czym różni się makaron przygotowany z semoliny od tego na bazie mąki pszennej? Jak zagniatać, suszyć czy gotować, by smakował tak jak w tradycyjnym włoskim domu? Zapraszamy Was na energetyczne Pasta Party z Bartkiem Kieżunem, zakochanym we Włoszech dziennikarzem kulinarnym, autorem książki „Italia do zjedzenia”. Po tym kursie świat makaronu nie będzie skrywał przed Wami żadnych tajemnic.
319,00 złZobacz warsztat - Marzec
-
24.03.2021
Włoskie gotowanie
SzczegółyKuchnia włoskaPoczątek:18:00Czas trwania:ok. 3-4 godzinyProwadzący:Bartek KieżunZapisy:OtwarteWarszawa HożaNa kuchni włoskiej zna się jak mało kto. Potrafi godzinami opowiadać o tamtejszej sztuce, historii czy tradycjach kulinarnych oraz skutecznie zarażać swoją pasją innych. Zajęcia z nim to nie tylko konkretna dawka wiedzy czy praktyczna lekcja gotowania, ale przede wszystkim spotkanie z wielobarwną i różnorodną kulturą Włoch. Zapraszamy na energetyczne, włoskie gotowanie z Bartkiem Kieżunem, autorem książki „Italia do zjedzenia”.
319,00 złZobacz warsztat