Doświadczona szefowa kuchni i trenerka kulinarna. Znana z kultowej restauracji Stara Kuźnia na Mazurach oraz Cafe Zielony Niedźwiedź. Uczestniczka II edycji Top Chef. W CookUp prowadzi zajęcia z wołowiny, burgerów i sezonowej kuchni polskiej.
- marzec
-
02.03.2023
Pasta Party, czyli makaron dla początkujących
SzczegółyKuchnia włoskaPoczątek:18:00Czas trwania:ok. 3-4 godzinyProwadzący:Patrycja WąsiakowskaZapisy:OtwarteWarszawa HożaJaka jest różnica między pasta secca, a pasta fresca? Czym różni się makaron przygotowany na bazie semoliny od tego z mąki pszennej? Jak zagniatać, suszyć i gotować, by smakował tak jak w dobrej, włoskiej restauracji? Po tych zajęciach świat makaronu nie będzie skrywał przed Wami żadnych tajemnic.
329,00 złZobacz warsztat - kwiecień
-
12.04.2023
Pasta Party, czyli makaron dla początkujących
SzczegółyKuchnia włoskaPoczątek:18:00Czas trwania:ok. 3-4 godzinyProwadzący:Patrycja WąsiakowskaZapisy:OtwarteWarszawa HożaJaka jest różnica między pasta secca, a pasta fresca? Czym różni się makaron przygotowany na bazie semoliny od tego z mąki pszennej? Jak zagniatać, suszyć i gotować, by smakował tak jak w dobrej, włoskiej restauracji? Po tych zajęciach świat makaronu nie będzie skrywał przed Wami żadnych tajemnic.
329,00 złZobacz warsztat