Przejdź do treści
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • Warsztaty
  • Wydarzenia dla firm
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Ryby

Prowadzący

Filip Kolibabski

Kucharz z wykształcenia i pasji z 13. letnim doświadczeniem w gastronomii z ukierunkowaniem na kuchnię japońską. Przygodę z profesjonalną kuchnią zaczynał w renomowanej restauracji z kilkunastoletnią historią na warszawskim rynku- SushiZushi. Przez następne lata zdobywał doświadczenie w wielu miejscach w Polsce i za granicą m.in. na Majorce w sieci ekskluzywnych beachbarów Nikki Beach czy jako souschef w znanym wszystkim ramenhead’om Arigator Ramen Shop na Pięknej w Warszawie.

Kontynuując współpracę z wymienionym ramenem otworzył pierwszą w Polsce restaurację z sobą- japońskim makaronem gryczanym.

Przez następne lata szkolił swoje umiejętności w świeżo otwartej
warszawskiej filii Nobu- znanej na całym świecie sieci hoteli i restauracji
Roberta de Niro.

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Pokaż wszystkie
  • Ryby
  • Sushi
  • wrzesień
  • Sushi
    18.09.2025

    Sushi

    Szczegóły
    Ryby, Sushi
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Filip Kolibabski
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Nic lepiej nie definiuje Japonii niż sushi. Perfekcjonizm, prostota i doskonałość w jednym. Sam proces przygotowania jest sztuką: cierpliwości, dokładności, precyzji i estetyki.

    Przewodnikiem po świecie tradycyjnego sushi będzie Filip Kolibabski, który doświadczenie zdobywał m.in Arigator Ramen Shop i warszawskim Nobu.

    449,00 zł
    Zobacz warsztat

Ryby

Ryby to samo zdrowie, a mnogość ich gatunków i sposobów przyrządzania sprawia, że istnieje praktycznie niezliczona ilość przepisów, w których stają się głównym składnikiem. Podczas warsztatów z przyrządzania ryb w Warszawie odkrywamy na nowo smak ich delikatnego mięsa i proponujemy nowe, intrygujące połączenia smakowe. Makrela w chrupiącej panierce, tatar z tuńczyka czy perfekcyjne sushi – to tylko niektóre przykłady apetycznych dań. Opowiemy Ci, jak filetować, czyścić i porcjować poszczególne ryby, a następnie poddać je odpowiedniej obróbce. Doradzimy też, gdzie najlepiej kupować dobrej jakości mięso i jak poznać, że jest ono świeże. Nasze warsztaty z przygotowywania ryb w Warszawie do doskonała okazja do zgłębienia tajników świata morskich potraw – czekamy właśnie na Ciebie!

CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678
W godz. 9-17 (od poniedziałku do piątku)

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Wydarzenia dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
  • Zmiana ustawień prywatności
© 2012-2025 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl