Michał Kępiński, Marek Kropielnicki, dr Danuta Mikulska, Joanna Kołodziejska, Patrycja Wąsiakowska, Michał Lachur
Ryby

Michał Kępiński, Marek Kropielnicki, dr Danuta Mikulska, Joanna Kołodziejska, Patrycja Wąsiakowska, Michał Lachur
Ryby to samo zdrowie, a mnogość ich gatunków i sposobów przyrządzania sprawia, że istnieje praktycznie niezliczona ilość przepisów, w których stają się głównym składnikiem. Podczas warsztatów z przyrządzania ryb w Warszawie odkrywamy na nowo smak ich delikatnego mięsa i proponujemy nowe, intrygujące połączenia smakowe. Makrela w chrupiącej panierce, tatar z tuńczyka czy perfekcyjne sushi – to tylko niektóre przykłady apetycznych dań. Opowiemy Ci, jak filetować, czyścić i porcjować poszczególne ryby, a następnie poddać je odpowiedniej obróbce. Doradzimy też, gdzie najlepiej kupować dobrej jakości mięso i jak poznać, że jest ono świeże. Nasze warsztaty z przygotowywania ryb w Warszawie do doskonała okazja do zgłębienia tajników świata morskich potraw – czekamy właśnie na Ciebie!