Drodzy Klienci, chcemy, żebyście w każdych warunkach, zwłaszcza podczas trwającej epidemii, czuli się u nas bezpiecznie.
Oto, co robimy, by było to możliwe:
- Wszystkie powierzchnie wspólne, m.in. klamki, uchwyty, lodówki, deski, piekarniki, akcesoria kuchenne, stoły, noże są dezynfekowane po każdych warsztatach, przed każdymi warsztatami, a akcesoria, klamki, uchwyty myte/dezynfekowane również w trakcie warsztatów.
- Uczestnicy proszeni są o mycie i dezynfekcję rąk przed wejściem na warsztaty, jak również robienie tego regularnie w trakcie zajęć.
- Uczestnicy, prowadzący oraz obsługa zobowiązani są do zakrywania nosa i ust.
- Uczestnicy pracują przy 2 dużych wyspach, co zapewnia odpowiednią odległość między nimi.
- Powierzchnia przypadająca na 1 uczestnika to minimalnie 10 m2.