Przejdź do treści

COVID-19

Drodzy Klienci, chcemy, żebyście w każdych warunkach, zwłaszcza podczas trwającej epidemii, czuli się u nas bezpiecznie.

Oto, co robimy, by było to możliwe:

  • Wszystkie powierzchnie wspólne, m.in. klamki, uchwyty, lodówki, deski, piekarniki, akcesoria kuchenne, stoły, noże są dezynfekowane po każdych warsztatach, przed każdymi warsztatami, a akcesoria, klamki, uchwyty myte/dezynfekowane również w trakcie warsztatów.
  • Uczestnicy proszeni są o mycie i dezynfekcję rąk przed wejściem na warsztaty, jak również robienie tego regularnie w trakcie zajęć.
  • Uczestnicy, prowadzący oraz obsługa zobowiązani są do zakrywania nosa i ust.
  • Uczestnicy pracują przy 2 dużych wyspach, co zapewnia odpowiednią odległość między nimi.
  • Powierzchnia przypadająca na 1 uczestnika to minimalnie 10 m2.