Utytułowana szefowa kuchni. Warszawskim gourmandzistom znana z restauracji Absynt (czterokrotnie wyróżniona Bib Gorumand przewodnika Michelin) i Opasły Tom. Obecnie Executive Chef Hotelu Bellotto w Warszawie. W 2016 roku uznana przez przewodnik kulinarny Gault & Millau za najlepszą kobietę szefa w Polsce. Felietonistka Kukbuka, autorka kulinarnego bloga. Z wykształcenia muzykolog z pasji kucharz. Lubi jeść i czytać literaturę dziecięcą.
Kategorie
Wybierz kategorię
- Kuchnia wegańska
- Kuchnia azjatycka
- Warsztaty cukiernicze
- Mięso
- Owoce morza
- Kuchnia tajska
- Ryby
- Kuchnia włoska
- Na grillu
- Kuchnia wegetariańska
- Chleb
- Kuchnia bliskowschodnia
- In English
- Walentynki
- Zdrowe odżywianie
- Ramen
- Zero Waste
- Kuchnia indyjska
- Kasze
- Bezy
- Kiszonki
- Kuchnia koreańska
- Kuchnia meksykańska
- Świątecznie
- Kuchnia wietnamska
- Surf and Turf
- Knife Skills
- Pizza
- Czekolada
- Dla zaawansowanych i profesjonalistów
- Torty
- Buddha Bowls
- Sushi
- Street Food
- Kuchnia francuska
- Wypieki
- Fermentacja
- Warsztaty baristyczne
- ABC Woka
- Dzień Kobiet
- Kaligrafia
- Le Cordon Bleu
- Jadalne prezenty
- Ceramiczno-Kulinarne
- Grzyby
- Tofu
- Kuchnia hiszpańska
- Kombucha
- Makaroniki
- Kuchnia gruzińska
- Kuchnia portugalska
- Kuchnia śródziemnomorska
- Warsztaty sommelierskie
- Superfoods
- Kuchnia peruwiańska
- CookUp à la carte
- Kuchnia węgierska
- Kuchnia żydowska
- Koktajle
- Jednogarnkowe
- Pierogi
Nie znaleziono produktów, których szukasz.