Uczennica Yotama Ottolenghi w jednej z jego londyńskich restauracji -Ottolenghi Spitalfields w Londynie. Z wykształcenia dziennikarka i psychodietetyczka. Z zamiłowania i zawodu kucharka. Lekcje gotowania odbierała u polskich szefów kuchni oraz we Włoszech, Tajlandii, Indonezji, Japonii. Gotowała dla celebrytów oraz gości Europejski Kongresu Gospodarczego. Po kilku latach prowadzenia własnej firmy cateringowej przeniosła się do Londynu.
Kategorie
Wybierz kategorię
- Kuchnia wegańska
- Kuchnia azjatycka
- Warsztaty cukiernicze
- Owoce morza
- Kuchnia tajska
- Mięso
- Ryby
- Kuchnia włoska
- Na grillu
- Kuchnia wegetariańska
- Kuchnia bliskowschodnia
- Chleb
- Walentynki
- Zdrowe odżywianie
- Ramen
- Zero Waste
- Kuchnia indyjska
- Kasze
- Bezy
- Kiszonki
- In English
- Kuchnia koreańska
- Kuchnia meksykańska
- Świątecznie
- Kuchnia wietnamska
- Surf and Turf
- Knife Skills
- Pizza
- Czekolada
- Torty
- Buddha Bowls
- Warsztaty baristyczne
- Jadalne prezenty
- Le Cordon Bleu
- Kaligrafia
- Dzień Kobiet
- ABC Woka
- Street Food
- Dla zaawansowanych i profesjonalistów
- Fermentacja
- Sushi
- Kuchnia francuska
- Wypieki
- Pierogi
- Tofu
- Ceramiczno-Kulinarne
- Kombucha
- Grzyby
- Makaroniki
- Kuchnia gruzińska
- Kuchnia portugalska
- Kuchnia śródziemnomorska
- Warsztaty sommelierskie
- Superfoods
- Kuchnia peruwiańska
- CookUp à la carte
- Kuchnia węgierska
- Kuchnia żydowska
- Koktajle
- Jednogarnkowe
Nie znaleziono produktów, których szukasz.