Uczennica Yotama Ottolenghi w jednej z jego londyńskich restauracji -Ottolenghi Spitalfields w Londynie. Z wykształcenia dziennikarka i psychodietetyczka. Z zamiłowania i zawodu kucharka. Lekcje gotowania odbierała u polskich szefów kuchni oraz we Włoszech, Tajlandii, Indonezji, Japonii. Gotowała dla celebrytów oraz gości Europejski Kongresu Gospodarczego. Po kilku latach prowadzenia własnej firmy cateringowej przeniosła się do Londynu.
Kategorie
Wybierz kategorię
- Kuchnia wegańska
- Kuchnia azjatycka
- Warsztaty cukiernicze
- Owoce morza
- Kuchnia tajska
- Mięso
- Ryby
- Na grillu
- Kuchnia włoska
- Kuchnia wegetariańska
- Kuchnia bliskowschodnia
- Chleb
- Walentynki
- Zdrowe odżywianie
- Kuchnia indyjska
- Kasze
- Zero Waste
- Kiszonki
- Ramen
- Bezy
- Knife Skills
- In English
- Surf and Turf
- Kuchnia meksykańska
- Kuchnia koreańska
- Świątecznie
- Kuchnia wietnamska
- Pizza
- Torty
- Czekolada
- Pierogi
- ABC Woka
- Le Cordon Bleu
- Fermentacja
- Jadalne prezenty
- Dzień Kobiet
- Kuchnia francuska
- Kaligrafia
- Street Food
- Wypieki
- Warsztaty baristyczne
- Sushi
- Grzyby
- Dla zaawansowanych i profesjonalistów
- Tofu
- Warsztaty sommelierskie
- Kombucha
- Makaroniki
- Jednogarnkowe
- Kuchnia gruzińska
- Kuchnia portugalska
- Kuchnia śródziemnomorska
- Koktajle
- Superfoods
- Kuchnia peruwiańska
- Kuchnia żydowska
- CookUp à la carte
- Kuchnia węgierska
Nie znaleziono produktów, których szukasz.