Przejdź do treści
  • CookUp Player
  • CookUp Talents
  • CookUp Fundacja
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • pl
  • Warsztaty
    • Warsztaty stacjonarne
    • Warsztaty online
    • Archiwum warsztatów online
  • Wydarzenia dla firm
  • Kursy
  • Sklep
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • Blog
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Ryby

Prowadzący

Marek Kropielnicki

Doświadczony szef kuchni. Doświadczenie w Polsce zdobywał pracując m.in. w Restauracji SENSES (odznaczonej gwiazdką Michelin), jako chef kuchni DO BO DO oraz Restauracji Dwie Trzecie mediterranean fusion a także jako sous chef w Restauracji Zest by Kibart. Urodzony w Anglii Marco inspiruje się kuchnią z różnych stron świata (w szczególności z Włoch, nieszablonową kuchnią Wysp Brytyjskich oraz kuchnią azjatycką). Zachwyca się i delektuje naturalnymi smakami bogatej przyrody oraz nowoczesnym gotowaniem.

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Pokaż wszystkie
  • Kuchnia wegańska
  • Kuchnia azjatycka
  • Warsztaty cukiernicze
  • Owoce morza
  • Kuchnia tajska
  • Mięso
  • Ryby
  • Kuchnia włoska
  • Na grillu
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • Kuchnia wegetariańska
  • Chleb
  • Walentynki
  • Zdrowe odżywianie
  • Zero Waste
  • Kasze
  • Kuchnia indyjska
  • Bezy
  • Ramen
  • Kuchnia meksykańska
  • Kuchnia koreańska
  • Torty
  • Świątecznie
  • Kuchnia wietnamska
  • Surf and Turf
  • In English
  • Knife Skills
  • Kiszonki
  • Pizza
  • Czekolada
  • Jadalne prezenty
  • Dzień Kobiet
  • Sushi
  • Pierogi
  • ABC Woka
  • Kuchnia francuska
  • Kaligrafia
  • Street Food
  • Wypieki
  • Warsztaty baristyczne
  • Le Cordon Bleu
  • Jednogarnkowe
  • Koktajle
  • Kuchnia żydowska
  • Kuchnia węgierska
  • CookUp à la carte
  • Kuchnia peruwiańska
  • Superfoods
  • Kuchnia śródziemnomorska
  • Makaroniki
  • Warsztaty sommelierskie
  • Kombucha
  • Kuchnia portugalska
  • Kuchnia gruzińska
  • Tofu
  • czerwiec
  • Warsztaty wyprzedane
    Lista rezerwowa
    03.06.2022

    Ryby i owoce morza: dorada, tuńczyk, sercówki i krewetki

    Szczegóły
    Owoce morza, Ryby
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Marek Kropielnicki
    Zapisy:
    Lista rezerwowa
    Warszawa Hoża

    Jeśli uwielbiasz dania z ryb i owoców morza, chciałbyś też filetować ryby jak prawdziwy szef kuchni, to te zajęcia są dla Ciebie. Dużo praktycznych umiejętności związanych z przygotowaniem ryb i owoców morza. A także kompozycji smakowych i dań, które na długo zapadną w Twojej pamięci. Nie zabraknie też trików i patentów w duchu idei Zero Waste, które usprawnią gotowanie w domowym zaciszu. W programie m. in. ramen z krewetkami, sercówkami i tuńczykiem oraz krewetki w żółtym curry z bananem i liśćmi kaffiru. Zajęcia poprowadzi Marek Kropielnicki, utytułowany szef kuchni, który doświadczenie kulinarne zdobywał m.in. jako Sous Chef restauracji Senses (1 gwiazdka Michelin).

    369,00 zł
    Zobacz warsztat

Ryby

Ryby to samo zdrowie, a mnogość ich gatunków i sposobów przyrządzania sprawia, że istnieje praktycznie niezliczona ilość przepisów, w których stają się głównym składnikiem. Podczas warsztatów z przyrządzania ryb w Warszawie odkrywamy na nowo smak ich delikatnego mięsa i proponujemy nowe, intrygujące połączenia smakowe. Makrela w chrupiącej panierce, tatar z tuńczyka czy perfekcyjne sushi – to tylko niektóre przykłady apetycznych dań. Opowiemy Ci, jak filetować, czyścić i porcjować poszczególne ryby, a następnie poddać je odpowiedniej obróbce. Doradzimy też, gdzie najlepiej kupować dobrej jakości mięso i jak poznać, że jest ono świeże. Nasze warsztaty z przygotowywania ryb w Warszawie do doskonała okazja do zgłębienia tajników świata morskich potraw – czekamy właśnie na Ciebie!

CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Wydarzenia dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
© 2012-2022 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności. Możesz samodzielnie określić warunki przechowywania lub dostępu plików cookie w Twojej przeglądarce. Polityka prywatności Zgoda