Przejdź do treści
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • pl
  • Warsztaty
    • Warsztaty stacjonarne
    • Warsztaty online
    • Archiwum warsztatów online
  • Wydarzenia dla firm
  • Kursy
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • Blog
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Ryby

Prowadzący

Marek Kropielnicki

Doświadczony szef kuchni. Doświadczenie w Polsce zdobywał pracując m.in. w Restauracji SENSES (odznaczonej gwiazdką Michelin), jako chef kuchni DO BO DO oraz Restauracji Dwie Trzecie mediterranean fusion a także jako sous chef w Restauracji Zest by Kibart. Urodzony w Anglii Marco inspiruje się kuchnią z różnych stron świata (w szczególności z Włoch, nieszablonową kuchnią Wysp Brytyjskich oraz kuchnią azjatycką). Zachwyca się i delektuje naturalnymi smakami bogatej przyrody oraz nowoczesnym gotowaniem.

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Pokaż wszystkie
  • Kuchnia wegańska
  • Kuchnia azjatycka
  • Warsztaty cukiernicze
  • Owoce morza
  • Mięso
  • Kuchnia tajska
  • Kuchnia wegetariańska
  • Ryby
  • Na grillu
  • Kuchnia włoska
  • Wypieki
  • Chleb
  • Walentynki
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • In English
  • Zdrowe odżywianie
  • Ramen
  • Zero Waste
  • Kasze
  • Dla zaawansowanych i profesjonalistów
  • Świątecznie
  • Kiszonki
  • Bezy
  • Kuchnia indyjska
  • Surf and Turf
  • Knife Skills
  • Kuchnia wietnamska
  • Torty
  • Kuchnia koreańska
  • Sushi
  • Kuchnia meksykańska
  • Kuchnia francuska
  • Pizza
  • Czekolada
  • Buddha Bowls
  • Fermentacja
  • Dzień Kobiet
  • ABC Woka
  • Jadalne prezenty
  • Kuchnia hiszpańska
  • Le Cordon Bleu
  • Kaligrafia
  • Street Food
  • Pierogi
  • Warsztaty baristyczne
  • Pomidory
  • Grzyby
  • Ceramiczno-Kulinarne
  • Tofu
  • Zioła i Las
  • Tarty
  • Koktajle
  • Kombucha
  • Makaroniki
  • Kuchnia gruzińska
  • Kuchnia portugalska
  • Kuchnia śródziemnomorska
  • Superfoods
  • Kuchnia peruwiańska
  • CookUp à la carte
  • Kuchnia węgierska
  • Kuchnia żydowska
  • Jednogarnkowe
  • Warsztaty sommelierskie
  • Kuchnie świata
  • czerwiec
  • Ryby są super
    13.06.2025

    Ryby są super

    Szczegóły
    Ryby
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Marek Kropielnicki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Jeśli uwielbiasz ryby i chciałbyś podszkolić swoje praktyczne i kulinarne umiejętności, by móc z nich codziennie wyczarowywać niezapomniane dania to te zajęcia są dla Ciebie. Dużo wiedzy, praktyki oraz kompozycje smakowe, dzięki którym Twoje codziennie gotowanie wejdzie na zupełnie inny poziom. Nie zabraknie też patentów i trików w duchu idei Zero Waste, które usprawnią Twoje działania w domowej kuchni. W programie m. in. tajskie rybne curry z bananem, kaffirem i masłem orzechowym oraz kultowe fish and chips. Zajęcia poprowadzi Marek Kropielnicki, w przeszłości Sous Chef restauracji Senses (1 gwiazdka Michelin).

    379,00 zł
    Zobacz warsztat

Ryby

Ryby to samo zdrowie, a mnogość ich gatunków i sposobów przyrządzania sprawia, że istnieje praktycznie niezliczona ilość przepisów, w których stają się głównym składnikiem. Podczas warsztatów z przyrządzania ryb w Warszawie odkrywamy na nowo smak ich delikatnego mięsa i proponujemy nowe, intrygujące połączenia smakowe. Makrela w chrupiącej panierce, tatar z tuńczyka czy perfekcyjne sushi – to tylko niektóre przykłady apetycznych dań. Opowiemy Ci, jak filetować, czyścić i porcjować poszczególne ryby, a następnie poddać je odpowiedniej obróbce. Doradzimy też, gdzie najlepiej kupować dobrej jakości mięso i jak poznać, że jest ono świeże. Nasze warsztaty z przygotowywania ryb w Warszawie do doskonała okazja do zgłębienia tajników świata morskich potraw – czekamy właśnie na Ciebie!

CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678
W godz. 9-17 (od poniedziałku do piątku)

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Wydarzenia dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
  • Zmiana ustawień prywatności
© 2012-2025 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl