Doświadczony szef kuchni. Doświadczenie w Polsce zdobywał pracując m.in. w Restauracji SENSES (odznaczonej gwiazdką Michelin), jako chef kuchni DO BO DO oraz Restauracji Dwie Trzecie mediterranean fusion a także jako sous chef w Restauracji Zest by Kibart. Urodzony w Anglii Marco inspiruje się kuchnią z różnych stron świata (w szczególności z Włoch, nieszablonową kuchnią Wysp Brytyjskich oraz kuchnią azjatycką). Zachwyca się i delektuje naturalnymi smakami bogatej przyrody oraz nowoczesnym gotowaniem.
Kategorie
Wybierz kategorię
- Pokaż wszystkie
- Kuchnia wegańska
- Kuchnia azjatycka
- Warsztaty cukiernicze
- Owoce morza
- Mięso
- Kuchnia tajska
- Ryby
- Kuchnia wegetariańska
- Na grillu
- Kuchnia włoska
- Chleb
- Walentynki
- Kuchnia bliskowschodnia
- In English
- Wypieki
- Ramen
- Zdrowe odżywianie
- Zero Waste
- Kuchnia indyjska
- Bezy
- Dla zaawansowanych i profesjonalistów
- Kasze
- Kiszonki
- Torty
- Świątecznie
- Kuchnia koreańska
- Sushi
- Kuchnia meksykańska
- Knife Skills
- Kuchnia wietnamska
- Surf and Turf
- Pizza
- Czekolada
- Fermentacja
- Buddha Bowls
- Kuchnia francuska
- Street Food
- Warsztaty baristyczne
- Kaligrafia
- ABC Woka
- Le Cordon Bleu
- Jadalne prezenty
- Dzień Kobiet
- Pierogi
- Ceramiczno-Kulinarne
- Kuchnia hiszpańska
- Grzyby
- Zioła i Las
- Tarty
- Tofu
- Pomidory
- Kombucha
- Makaroniki
- Kuchnia gruzińska
- Kuchnia portugalska
- Kuchnia śródziemnomorska
- Superfoods
- Kuchnia peruwiańska
- CookUp à la carte
- Kuchnia węgierska
- Kuchnia żydowska
- Koktajle
- Jednogarnkowe
- Warsztaty sommelierskie
Nie znaleziono produktów, których szukasz.