Przejdź do treści
  • CookUp Player
  • CookUp Talents
  • CookUp Fundacja
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • pl
  • Warsztaty
    • Warsztaty stacjonarne
    • Warsztaty online
    • Archiwum warsztatów online
  • Wydarzenia dla firm
  • Kursy
  • Jedzenie
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • Blog
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Sushi

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Pokaż wszystkie
  • Kuchnia wegańska
  • Kuchnia azjatycka
  • Warsztaty cukiernicze
  • Owoce morza
  • Kuchnia tajska
  • Mięso
  • Ryby
  • Kuchnia włoska
  • Na grillu
  • Kuchnia wegetariańska
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • Chleb
  • Walentynki
  • Zdrowe odżywianie
  • Ramen
  • Kiszonki
  • Zero Waste
  • Bezy
  • Kuchnia indyjska
  • Kasze
  • Kuchnia koreańska
  • Kuchnia meksykańska
  • Knife Skills
  • Surf and Turf
  • Kuchnia wietnamska
  • In English
  • Świątecznie
  • Torty
  • Buddha Bowls
  • Czekolada
  • Pizza
  • Sushi
  • Fermentacja
  • ABC Woka
  • Dzień Kobiet
  • Kaligrafia
  • Jadalne prezenty
  • Le Cordon Bleu
  • Street Food
  • Pierogi
  • Warsztaty baristyczne
  • Kuchnia francuska
  • Wypieki
  • Kombucha
  • Grzyby
  • Jednogarnkowe
  • Dla zaawansowanych i profesjonalistów
  • Tofu
  • Koktajle
  • Kuchnia żydowska
  • Warsztaty sommelierskie
  • Makaroniki
  • Kuchnia węgierska
  • Kuchnia gruzińska
  • Kuchnia portugalska
  • Kuchnia śródziemnomorska
  • CookUp à la carte
  • Superfoods
  • Kuchnia peruwiańska
  • kwiecień
  • 18.04.2023

    Sushi Time

    Szczegóły
    Ryby, Sushi
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Mariusz Bujański
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Nic lepiej nie definiuje Japonii niż sushi. Perfekcjonizm, prostota i doskonałość w jednym. Sam proces przygotowania jest sztuką: cierpliwości, dokładności, precyzji i estetyki. Przewodnikiem po świecie tradycyjnego sushi będzie Mariusz Bujański – sushi master, uczeń Alona Thana (World Sushi Champion), który odpowiada za sekcje sushi w utytułowanych japońskich restauracjach Alicji i Alona Than.

    379,00 zł
    Zobacz warsztat
  • maj
  • 24.05.2023

    Sushi Time

    Szczegóły
    Ryby, Sushi
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Mariusz Bujański
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Nic lepiej nie definiuje Japonii niż sushi. Perfekcjonizm, prostota i doskonałość w jednym. Sam proces przygotowania jest sztuką: cierpliwości, dokładności, precyzji i estetyki. Przewodnikiem po świecie tradycyjnego sushi będzie Mariusz Bujański – sushi master, uczeń Alona Thana (World Sushi Champion), który odpowiada za sekcje sushi w utytułowanych japońskich restauracjach Alicji i Alona Than.

    379,00 zł
    Zobacz warsztat
  • czerwiec
  • 29.06.2023

    Sushi Time

    Szczegóły
    Ryby, Sushi
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Mariusz Bujański
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Nic lepiej nie definiuje Japonii niż sushi. Perfekcjonizm, prostota i doskonałość w jednym. Sam proces przygotowania jest sztuką: cierpliwości, dokładności, precyzji i estetyki. Przewodnikiem po świecie tradycyjnego sushi będzie Mariusz Bujański – sushi master, uczeń Alona Thana (World Sushi Champion), który odpowiada za sekcje sushi w utytułowanych japońskich restauracjach Alicji i Alona Than.

    379,00 zł
    Zobacz warsztat

Sushi

Kurs przygotowywania sushi to prezent, który doceni każdy miłośnik tego dania, a także świetny pomysł na firmową integrację. Tradycyjne japońskie sushi to potrawa wciąż uważana w niektórych krajach za ekskluzywną, ze względu na unikalne składniki oraz precyzję wykonania i estetyczny efekt. Przygotowanie sushi faktycznie wymaga wiele uwagi, ale nasze warsztaty sushi to świetna okazja, by nabyć nieco wprawy i doświadczenia.

Podczas zajęć zgłębimy tajniki przyrządzania tego przysmaku i pokażemy, że wcale nie musi być trudne. Zapoznamy was również z wszystkimi rodzajami sushi. Jest ich mnóstwo: nigiri, futomaki, gunkan maki, inari, temaki – do tego kraje Zachodnie dołożyły do nich jeszcze kolejne, jak California roll czy Philadelphia roll. Nasze warsztaty sushi sprawią, że wszystkie te nazwy nie będą już dla was tajemnicą.

Oferujemy różne kursy sushi – zarówno warsztaty sushi dla firm, jak i bardziej kameralne zajęcia dla rodzin i grup znajomych. Wszystkie kursy sushi odbywają się w naszym studio w Warszawie pod okiem najlepszych specjalistów, którzy wielokrotnie podróżowali do Azji i doskonale znają się na kuchni japońskiej. Sushi nie ma więc przed nimi żadnych tajemnic.

Zajęcia w CookUp – także warsztaty sushi – kończą się wspólnym posiłkiem, podczas którego degustujemy wspólnie przygotowane dania. Kurs sushi to zatem świetny sposób na firmową lub rodzinną integrację w towarzystwie doskonałego jedzenia. Do posiłku serwujemy ciepłe i zimne napoje oraz sezonowy, ziołowy napar.

Jeśli chcesz więc dowiedzieć się, jak ugotować idealny ryż, zrolować sushi, sprawnie jeść pałeczkami, a do tego poznać kulturę i tradycję Japonii, koniecznie sprawdź nasze warsztaty z sushi i wybierz najodpowiedniejszą formę i termin kursu.

CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678
(od pon. do pt. w godz. 9.00-17.00)

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Wydarzenia dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
  • Zmiana ustawień prywatności
© 2012-2023 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl