Dowiedz się, jakie działania podejmujemy, aby zapobiegać rozprzestrzenianiu się COVID-19
×
Przejdź do treści
  • CookUp Player
  • CookUp Box
  • CookUp Talents
  • CookUp Fundacja
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • pl
  • Streaming dla firm
  • Warsztaty
  • Kursy
  • Warsztaty online
    • Nadchodzące
    • Archiwum
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • Blog
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Kuchnia azjatycka

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Pokaż wszystkie
  • Kuchnia wegańska
  • Kuchnia azjatycka
    • Curry
  • Warsztaty cukiernicze
  • Owoce morza
  • Kuchnia tajska
  • Mięso
  • Ryby
  • Na grillu
  • Kuchnia włoska
  • Walentynki
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • Chleb
  • Kuchnia indyjska
  • Zdrowe odżywianie
  • Zero Waste
  • Bezy
  • Kuchnia koreańska
  • Surf and Turf
  • In English
  • Ramen
  • Knife Skills
  • Kiszonki
  • Pizza
  • Kuchnia meksykańska
  • Torty
  • Świątecznie
  • Czekolada
  • Kuchnia wietnamska
  • Jadalne prezenty
  • Dzień Kobiet
  • Sushi
  • Pierogi
  • Kuchnia francuska
  • Kuchnia wegetariańska
  • Kaligrafia
  • Street Food
  • Wypieki
  • Warsztaty baristyczne
  • Le Cordon Bleu
  • Kasze
  • Jednogarnkowe
  • Koktajle
  • Kuchnia żydowska
  • Kuchnia węgierska
  • CookUp à la carte
  • Kuchnia peruwiańska
  • Superfoods
  • Kuchnia śródziemnomorska
  • Makaroniki
  • Warsztaty sommelierskie
  • Kombucha
  • Kuchnia portugalska
  • Kuchnia gruzińska
  • Warsztaty wyprzedane
    Zapisy zamknięte
    08.03.2021

    Ramen Cooking Class

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Ramen
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 4 godziny
    Prowadzący:
    dr Kohei Yagi
    Zapisy:
    Zamknięte
    Warszawa Hoża

    It’s one of the most cozy and fancy soups in the world. Also one of the most hipster comfort food on both sides of the globe. It feeds you, warms you up and will make you smile for sure. We invite you for Ramen Cooking Class with Kohei Yagi, one of the most experienced and titled Ramen Expert known for his collaboration with Vegan Ramen Shop, Uki Uki and Uki Uki Green.

    359,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 12.03.2021

    Indie od kuchni

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia indyjska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Marek Kropielnicki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Jedna z najstarszych, a zarazem najbardziej ciekawych kuchni świata. Nierozerwalnie związana z kulturą i religią Półwyspu Indyjskiego. Swoją międzynarodową sławę zawdzięcza Brytyjczykom, którzy pachnące kardamonem, kuminem i szafranem dania wprowadzili na salony. Barwna, egzotyczna, pachnąca mnóstwem przypraw i ziół. Czerpiąca z bogactwa lokalnych i sezonowych produktów. Zapraszamy Was na orientalny wieczór z kuchnią indyjską. Zajęcia poprowadzą: Marek Kropielnicki, pochodzący z Wielkiej Brytanii kucharz, który w przeszłości pracował jako Sous Chef restauracji Senses (1 gwiazdka Michelin) oraz Sameer Motwani, właściciel i szef kuchni kultowej indyjskiej restauracji Rani.

    329,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Warsztaty wyprzedane
    Lista rezerwowa
    15.03.2021

    ABC Woka

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia tajska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Michał Kępiński
    Zapisy:
    Lista rezerwowa
    Warszawa Hoża

    Od tysięcy lat jest nieodłącznym elementem tradycji kulinarnej Azji. Gotują na nim słynący z doskonałej kuchni Tajowie, Wietnamczycy, Chińczycy, Koreańczycy czy Japończycy. Wymaga precyzji i doświadczenia, bo gotuje się na nim nie tylko spektakularnie, ale i szybko. Dzięki czemu produkty zachowują większość swoich wartości odżywczych. Zapraszamy Was na widowiskowe warsztaty kulinarne z wokiem w roli głównej. Podstawowych technik pracy z wokiem nauczy Was Michał Kępiński, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w KOKS (1 gwiazdka Michelin, Wyspy Owcze) czy Maaemo (3 gwiazdki Michelin, Oslo).

    329,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Warsztaty wyprzedane
    Lista rezerwowa
    26.03.2021

    Podróże małe i duże: Azja

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia koreańska, Kuchnia tajska, Owoce morza
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Piotr Bruś-Klepacki
    Zapisy:
    Lista rezerwowa
    Warszawa Hoża

    To jedna z najstarszych i najbardziej tradycyjnych kuchni świata. Bazuje przede wszystkim na przekazywanych z pokolenia na pokolenie recepturach, lokalnych, świeżych produktach, orientalnych przyprawach i krótkiej obróbce termicznej. Doceniana nie tylko za różnorodność i bogactwo smaków, ale i za swoje właściwości zdrowotne. Zapraszamy Was do niezwykłego świata kuchni azjatyckiej. Przewodnikiem po tradycjach kulinarnych Malezji, Singapuru, Japonii i Chin będzie Piotr Bruś-Klepacki, kucharz, podróżnik, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w restauracji Koreanka.

    329,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Warsztaty wyprzedane
    Lista rezerwowa
    30.03.2021

    Ramen Cooking Class

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Ramen
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 4 godziny
    Prowadzący:
    dr Kohei Yagi
    Zapisy:
    Lista rezerwowa
    Warszawa Hoża

    It’s one of the most cozy and fancy soups in the world. Also one of the most hipster comfort food on both sides of the globe. It feeds you, warms you up and will make you smile for sure. We invite you for Ramen Cooking Class with Kohei Yagi, one of the most experienced and titled Ramen Expert known for his collaboration with Vegan Ramen Shop, Uki Uki and Uki Uki Green.

    399,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Kwiecień
  • 14.04.2021

    Hello Kimchi, warsztaty kuchni koreańskiej

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia koreańska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Piotr Bruś-Klepacki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Od kilku sezonów jeden z najmodniejszych kierunków kulinarnych świata. Uwielbiana zarówno za swoje niepowtarzalne, bardzo intensywne smaki, jak również prozdrowotne właściwości. Pachnąca imbirem, sosem sojowym, pastą gochujang i płatkami gochukaru, którym zawdzięcza swoją wyrazistość. Celebrująca jedzenie na poziomie wszystkich zmysłów. Szturmem zawładnęła serca mieszkańców największych metropolii na świecie. Zapraszamy Was na orientalny wieczór z kuchnią koreańską. Warsztaty poprowadzi Piotr Bruś Klepacki, kucharz, podróżnik, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w restauracji Koreanka.

    339,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 21.04.2021

    Indie od kuchni

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia indyjska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Marek Kropielnicki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Jedna z najstarszych, a zarazem najbardziej ciekawych kuchni świata. Nierozerwalnie związana z kulturą i religią Półwyspu Indyjskiego. Swoją międzynarodową sławę zawdzięcza Brytyjczykom, którzy pachnące kardamonem, kuminem i szafranem dania wprowadzili na salony. Barwna, egzotyczna, pachnąca mnóstwem przypraw i ziół. Czerpiąca z bogactwa lokalnych i sezonowych produktów. Zapraszamy Was na orientalny wieczór z kuchnią indyjską. Zajęcia poprowadzą: Marek Kropielnicki, pochodzący z Wielkiej Brytanii kucharz, który w przeszłości pracował jako Sous Chef restauracji Senses (1 gwiazdka Michelin) oraz Sameer Motwani, właściciel i szef kuchni kultowej indyjskiej restauracji Rani.

    329,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Maj
  • 20.05.2021

    Indie od kuchni

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia indyjska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Marek Kropielnicki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Jedna z najstarszych, a zarazem najbardziej ciekawych kuchni świata. Nierozerwalnie związana z kulturą i religią Półwyspu Indyjskiego. Swoją międzynarodową sławę zawdzięcza Brytyjczykom, którzy pachnące kardamonem, kuminem i szafranem dania wprowadzili na salony. Barwna, egzotyczna, pachnąca mnóstwem przypraw i ziół. Czerpiąca z bogactwa lokalnych i sezonowych produktów. Zapraszamy Was na orientalny wieczór z kuchnią indyjską. Zajęcia poprowadzą: Marek Kropielnicki, pochodzący z Wielkiej Brytanii kucharz, który w przeszłości pracował jako Sous Chef restauracji Senses (1 gwiazdka Michelin) oraz Sameer Motwani, właściciel i szef kuchni kultowej indyjskiej restauracji Rani.

    329,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 26.05.2021

    Wietnam od kuchni

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia wietnamska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Linh Nguyen
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Łączy w sobie na pozór odmienne smaki – słodki z kwaśnym, czy świeży z fermentowanym. Pełna świeżych ziół, aromatycznych przypraw i orientalnych dodatków. Kochająca kolendrę, limonkę i sos rybny. Słynąca z orzeźwiających, lekkich streetfoodowych przekąsek, ale i długo gotowanych, esencjonalnych bulionów. Zapraszamy Was na niezwykły wieczór z kuchnią wietnamską. Przewodnikiem po tamtejszej kulturze kulinarnej, pełnej wpływów Yin Yan – będzie Linh Nguyen, właścicielka restauracji Vietnamka, Koreanka, Sajgonka ,To To Pho oraz kultowej Azjatki, sklepu z azjatycką żywnością.

    319,00 zł
    Zobacz warsztat

Kuchnia azjatycka

Na kuchnię azjatycką składają się przeróżne orientalne kuchnie świata, jak choćby: indyjska, koreańska, tajska, malezyjska, wietnamska, chińska, japońska, i wiele innych. Uwielbiamy ich dania za aromatyczne przyprawy, oryginalne połączenia produktów, wyraziste smaki, a także za niebanalne dodatki. Podczas warsztatów z kuchni azjatyckiej w Warszawie pomożemy Ci zgłębić tajniki najpopularniejszych i najlepszych potraw ze Wschodu: koreańskiego kimchi, wietnamskiego Pho Sốt Vang, indyjskiego chlebka naan, tajskiego Pad Thai Kai i wielu innych. Opowiemy także o tradycji i kulturze każdego z tych krajów, wyjaśnimy, do jakichś dań używać poszczególnych przypraw, oraz pokażemy sztukę tworzenia orientalnych deserów, zimnych sosów, zup czy przystawek – każde z tych zagadnień przerabiamy szczegółowo na osobnych warsztatach. Tajemnice kuchni azjatyckiej czekają na Ciebie w Warszawie!

CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Live Streaming dla Firm
  • Jak dojechać
  • O nas
© 2012-2021 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności. Możesz samodzielnie określić warunki przechowywania lub dostępu plików cookie w Twojej przeglądarce. Polityka prywatności Zgoda