Przejdź do treści
  • CookUp Player
  • CookUp Talents
  • CookUp Fundacja
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • pl
  • Warsztaty
    • Warsztaty stacjonarne
    • Warsztaty online
    • Archiwum warsztatów online
  • Wydarzenia dla firm
  • Kursy
  • Jedzenie
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • Blog
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Warsztaty

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Kuchnia wegańska
  • Kuchnia azjatycka
  • Warsztaty cukiernicze
  • Owoce morza
  • Kuchnia tajska
  • Mięso
  • Ryby
  • Kuchnia włoska
  • Na grillu
  • Kuchnia wegetariańska
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • Chleb
  • Walentynki
  • Zdrowe odżywianie
  • Ramen
  • Kiszonki
  • Zero Waste
  • Bezy
  • Kuchnia indyjska
  • Kasze
  • Kuchnia koreańska
  • Kuchnia meksykańska
  • Knife Skills
  • Surf and Turf
  • Kuchnia wietnamska
  • In English
  • Świątecznie
  • Torty
  • Buddha Bowls
  • Czekolada
  • Pizza
  • Sushi
  • Fermentacja
  • ABC Woka
  • Dzień Kobiet
  • Kaligrafia
  • Jadalne prezenty
  • Le Cordon Bleu
  • Street Food
  • Pierogi
  • Warsztaty baristyczne
  • Kuchnia francuska
  • Wypieki
  • Kombucha
  • Grzyby
  • Jednogarnkowe
  • Dla zaawansowanych i profesjonalistów
  • Tofu
  • Koktajle
  • Kuchnia żydowska
  • Warsztaty sommelierskie
  • Makaroniki
  • Kuchnia węgierska
  • Kuchnia gruzińska
  • Kuchnia portugalska
  • Kuchnia śródziemnomorska
  • CookUp à la carte
  • Superfoods
  • Kuchnia peruwiańska
  • Warsztaty wyprzedane
    Zapisy zamknięte
    29.03.2023

    Hello Kimchi, warsztaty kuchni koreańskiej

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia koreańska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Piotr Bruś-Klepacki
    Zapisy:
    Zamknięte
    Warszawa Hoża

    Od kilku sezonów jeden z najmodniejszych kierunków kulinarnych świata. Uwielbiana zarówno za swoje niepowtarzalne, bardzo intensywne smaki, jak również prozdrowotne właściwości. Pachnąca imbirem, sosem sojowym, pastą gochujang i płatkami gochukaru, którym zawdzięcza swoją wyrazistość. Celebrująca jedzenie na poziomie wszystkich zmysłów. Szturmem zawładnęła serca mieszkańców największych metropolii na świecie. Zapraszamy Was na orientalny wieczór z kuchnią koreańską. Warsztaty poprowadzi Piotr Bruś Klepacki, kucharz, podróżnik, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w restauracji Koreanka.

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 30.03.2023

    Burger Party

    Szczegóły
    Mięso, Burgery
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Patrycja Wąsiakowska
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Wydawałoby się, że lata świetności mają już za sobą. Że skutecznie wyparły je popularne rameny, czy robiące furorę dania kuchni roślinnej. Ale dobry burger to po prostu dobry burger i już. Bo klasyka zawsze jest w modzie. Te na pierwszy rzut oka proste i nieskomplikowane danie wymaga wiedzy i kulinarnej wprawy. Bo oprócz wysokiej jakości mięsa, maślanej bułki, odpowiednich sosów i dodatków, ważny jest tu też sam proces przygotowania. I kilka bardzo konkretnych decyzji: smażyć czy grillować, doprawiać przed czy po, mięso mielić czy siekać? Zapraszamy Was na warsztaty z przygotowania perfekcyjnych burgerów. Zajęcia poprowadzi Patrycja Wąsiakowska, utalentowana szefowa kuchni znana z kultowej, mazurskiej Starej Kuźni.

    369,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Warsztaty wyprzedane
    Lista rezerwowa
    31.03.2023

    Peruvian Cuisine

    Szczegóły
    In English, Kuchnia peruwiańska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Juan Pablo Cutipa Loayza
    Zapisy:
    Lista rezerwowa
    Warszawa Hoża

    Peruvian cuisine is taking the hearts of lovers of good food all over the world by storm. Full tables, long lists of entries for reservations in London restaurants Coya, Ceviche, Lima or Nobu leave no illusions. After years of fascination with Asian and Middle Eastern cuisines, the time has come for South America. And no wonder, because Peru is a country with a rich culinary culture. There is the most renowned cooking school in Lima, compared to Le Cordon Blue in Paris, and Peru itself is said to be the France of South America. We invite you to exotic cooking with Juan Pablo Cutipa Loayza, a native Peruvian, a cook who has gained culinary experience, among others at Central Restaurant in Lima (5th best restaurant in the world).

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
  • kwiecień
  • 12.04.2023

    Pasta Party, czyli makaron dla początkujących

    Szczegóły
    Kuchnia włoska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Patrycja Wąsiakowska
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Jaka jest różnica między pasta secca, a pasta fresca? Czym różni się makaron przygotowany na bazie semoliny od tego z mąki pszennej? Jak zagniatać, suszyć i gotować, by smakował tak jak w dobrej, włoskiej restauracji? Po tych zajęciach świat makaronu nie będzie skrywał przed Wami żadnych tajemnic.

    329,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Warsztaty wyprzedane
    Lista rezerwowa
    13.04.2023

    Ale Meksyk! Taco Party

    Szczegóły
    Kuchnia meksykańska, Mięso
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Isabel Balderas
    Zapisy:
    Lista rezerwowa
    Warszawa Hoża

    Kwintesencja meksykańskiego street foodu. Jednocześnie jedno z najpopularniejszych dań tamtejszej kuchni, które doczekało się 2.sezonowego serialu na Netflixie. Niby to tylko tortilla po brzegi wypełniona dobrem: różnego rodzaju salsami, guacamole, świeżymi warzywami, mięsem czy rybami, a już po pierwszym kęsie przenosi nad ognistą Zatokę Meksykańską. Zapraszamy Was na prawdziwe Taco Party z Isabel Balderas, rodowitą Meksykanką, szefową kuchni kultowej Santa Catrina.

    329,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Warsztaty wyprzedane
    Lista rezerwowa
    17.04.2023

    Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

    Szczegóły
    Knife Skills
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Michał Kępiński
    Zapisy:
    Lista rezerwowa
    Warszawa Hoża

    Jeśli chcesz kroić i siekać jak prawdziwy szef kuchni, to te zajęcia są właśnie dla Ciebie. W programie: 7 technik krojenia warzyw, filetowanie owoców, siekanie ziół, obieranie, czyszczenie i filetowanie krewetek oraz zerowastowe burrito z krewetkami. Nie zabraknie też kulinarnych trików i patentów, dzięki którym usprawnisz gotowanie w domowym zaciszu. Podstawowych technik pracy z nożem nauczy Was Michał Kępiński, szef kuchni zakochany w skandynawskiej kulturze kulinarnej, który doświadczenie kulinarne zdobywał w restauracjach KOKS (2 gwiazdki Michelin, Wyspy Owcze) i Maaemo (3 gwiazdki Michelin, Oslo).

    329,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Warsztaty wyprzedane
    Lista rezerwowa
    18.04.2023

    Sushi Time

    Szczegóły
    Ryby, Sushi
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Mariusz Bujański
    Zapisy:
    Lista rezerwowa
    Warszawa Hoża

    Nic lepiej nie definiuje Japonii niż sushi. Perfekcjonizm, prostota i doskonałość w jednym. Sam proces przygotowania jest sztuką: cierpliwości, dokładności, precyzji i estetyki. Przewodnikiem po świecie tradycyjnego sushi będzie Mariusz Bujański – sushi master, uczeń Alona Thana (World Sushi Champion), który odpowiada za sekcje sushi w utytułowanych japońskich restauracjach Alicji i Alona Than.

    379,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Warsztaty wyprzedane
    Lista rezerwowa
    19.04.2023

    Ramen Cooking Class

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Ramen
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    dr Kohei Yagi
    Zapisy:
    Lista rezerwowa
    Warszawa Hoża

    It’s one of the most cozy and fancy soups in the world. Also one of the most hipster comfort food on both sides of the globe. It feeds you, warms you up and will make you smile for sure. We invite you for Ramen Cooking Class with Kohei Yagi, one of the most experienced and titled Ramen Expert known for his collaboration with Vegan Ramen Shop, Uki Uki and Uki Uki Green.

    399,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Warsztaty wyprzedane
    Lista rezerwowa
    20.04.2023

    Ramen Cooking Class

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Ramen
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    dr Kohei Yagi
    Zapisy:
    Lista rezerwowa
    Warszawa Hoża

    It’s one of the most cozy and fancy soups in the world. Also one of the most hipster comfort food on both sides of the globe. It feeds you, warms you up and will make you smile for sure. We invite you for Ramen Cooking Class with Kohei Yagi, one of the most experienced and titled Ramen Expert known for his collaboration with Vegan Ramen Shop, Uki Uki and Uki Uki Green.

    399,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Warsztaty wyprzedane
    Lista rezerwowa
    24.04.2023

    Wołowina dla początkujących

    Szczegóły
    Mięso, Wołowina
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Patrycja Wąsiakowska
    Zapisy:
    Lista rezerwowa
    Warszawa Hoża

    Od wielu sezonów zdecydowany numer jeden wśród mięs. Kucharze i miłośnicy dobrej kuchni kochają ją za smak i nieograniczone możliwości. Dietetycy cenią za wartości odżywcze – wysoką zawartość dobrze przyswajalnego białka oraz witaminy B12. Szlachetna i krucha. Idealna zarówno do delikatnego tatara, wyrazistego steka, orientalnych sałatek czy szybkich stir-fry. Zapraszamy Was na konkretne gotowanie z wołowiną w roli głównej. Zajęcia poprowadzi Patrycja Wąsiakowska, utalentowana szefowa kuchni kultowej, mazurskiej Starej Kuźni.

    379,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 25.04.2023

    Buddha Bowls dla początkujących

    Szczegóły
    Buddha Bowls, Kuchnia wegańska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Dorota Mrówka
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Szybkie, proste i dobrze zbilansowane. Będące niezwykłym połączeniem tego, co zdrowe z tym, co piękne. Kolorowe, pełne wartości odżywczych miski mocy wypełnione po brzegi warzywami, kaszami, strączkami, owocami, orzechami, świeżymi ziołami, przyprawami, orientalnymi posypkami i autorskimi, wegetariańskimi sosami Doroty Mrówki (w przeszłości szefowej kuchni Think Love Juice). Zapraszamy Was na zajęcia z przygotowywania obłędnych, zdrowych buddha bowls.

    339,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Warsztaty wyprzedane
    Lista rezerwowa
    26.04.2023

    ABC Woka

    Szczegóły
    ABC Woka, Kuchnia azjatycka, Kuchnia tajska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Maciej Bartkowiak
    Zapisy:
    Lista rezerwowa
    Warszawa Hoża

    Od tysięcy lat jest nieodłącznym elementem tradycji kulinarnej Azji. Gotują na nim słynący z doskonałej kuchni Tajowie, Wietnamczycy, Chińczycy, Koreańczycy czy Japończycy. Wymaga precyzji i doświadczenia, bo gotuje się na nim nie tylko spektakularnie, ale i szybko. Dzięki czemu produkty zachowują większość swoich wartości odżywczych. Zapraszamy Was na widowiskowe warsztaty kulinarne z Maciejem Bartkowiakiem, szefen kuchni restauracji SHOKU, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok.

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
  • maj
  • 15.05.2023

    Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

    Szczegóły
    Knife Skills
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Michał Kępiński
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Jeśli chcesz kroić i siekać jak prawdziwy szef kuchni, to te zajęcia są właśnie dla Ciebie. W programie: 7 technik krojenia warzyw, filetowanie owoców, siekanie ziół, obieranie, czyszczenie i filetowanie krewetek oraz zerowastowe burrito z krewetkami. Nie zabraknie też kulinarnych trików i patentów, dzięki którym usprawnisz gotowanie w domowym zaciszu. Podstawowych technik pracy z nożem nauczy Was Michał Kępiński, szef kuchni zakochany w skandynawskiej kulturze kulinarnej, który doświadczenie kulinarne zdobywał w restauracjach KOKS (2 gwiazdki Michelin, Wyspy Owcze) i Maaemo (3 gwiazdki Michelin, Oslo).

    329,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 16.05.2023

    Ale Meksyk! Taco Party

    Szczegóły
    Kuchnia meksykańska, Mięso
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Isabel Balderas
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Kwintesencja meksykańskiego street foodu. Jednocześnie jedno z najpopularniejszych dań tamtejszej kuchni, które doczekało się 2.sezonowego serialu na Netflixie. Niby to tylko tortilla po brzegi wypełniona dobrem: różnego rodzaju salsami, guacamole, świeżymi warzywami, mięsem czy rybami, a już po pierwszym kęsie przenosi nad ognistą Zatokę Meksykańską. Zapraszamy Was na prawdziwe Taco Party z Isabel Balderas, rodowitą Meksykanką, szefową kuchni kultowej Santa Catrina.

    339,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Warsztaty wyprzedane
    Lista rezerwowa
    17.05.2023

    Tajlandia od kuchni

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia tajska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Maciej Bartkowiak
    Zapisy:
    Lista rezerwowa
    Warszawa Hoża

    Tego wieczoru zabierzemy Was w egzotyczną podróż do pełnej smaków i aromatów Tajlandii. W naszej kuchni królować będą m. in. galangal, trawa cytrynowa, świeży imbir, liście kafiru oraz oryginalne tajskie sosy, warzywa, przyprawy i zioła. W tajniki jednej z najoryginalniejszych i najpopularniejszych kuchni na świecie wprowadzi Was Maciej Bartkowiak – charyzmatyczny szef kuchni restauracji SHOKU, który doświadczenie kulinarne zdobywał m.in. w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok.

    329,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 18.05.2023

    Pasta Party, czyli makaron dla początkujących

    Szczegóły
    Kuchnia włoska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Patrycja Wąsiakowska
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Jaka jest różnica między pasta secca, a pasta fresca? Czym różni się makaron przygotowany na bazie semoliny od tego z mąki pszennej? Jak zagniatać, suszyć i gotować, by smakował tak jak w dobrej, włoskiej restauracji? Po tych zajęciach świat makaronu nie będzie skrywał przed Wami żadnych tajemnic.

    329,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 19.05.2023

    Hello Kimchi, warsztaty kuchni koreańskiej

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia koreańska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Piotr Bruś-Klepacki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Od kilku sezonów jeden z najmodniejszych kierunków kulinarnych świata. Uwielbiana zarówno za swoje niepowtarzalne, bardzo intensywne smaki, jak również prozdrowotne właściwości. Pachnąca imbirem, sosem sojowym, pastą gochujang i płatkami gochukaru, którym zawdzięcza swoją wyrazistość. Celebrująca jedzenie na poziomie wszystkich zmysłów. Szturmem zawładnęła serca mieszkańców największych metropolii na świecie. Zapraszamy Was na orientalny wieczór z kuchnią koreańską. Warsztaty poprowadzi Piotr Bruś Klepacki, kucharz, podróżnik, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w restauracji Koreanka.

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 22.05.2023

    Wołowina dla początkujących

    Szczegóły
    Mięso, Wołowina
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Patrycja Wąsiakowska
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Od wielu sezonów zdecydowany numer jeden wśród mięs. Kucharze i miłośnicy dobrej kuchni kochają ją za smak i nieograniczone możliwości. Dietetycy cenią za wartości odżywcze – wysoką zawartość dobrze przyswajalnego białka oraz witaminy B12. Szlachetna i krucha. Idealna zarówno do delikatnego tatara, wyrazistego steka, orientalnych sałatek czy szybkich stir-fry. Zapraszamy Was na konkretne gotowanie z wołowiną w roli głównej. Zajęcia poprowadzi Patrycja Wąsiakowska, utalentowana szefowa kuchni kultowej, mazurskiej Starej Kuźni.

    379,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 23.05.2023

    Akcja fermentacja, czyli kiszonki dla początkujących

    Szczegóły
    Fermentacja, Kiszonki
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 4 godziny
    Prowadzący:
    Michał Kępiński
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Kto lubi kiszonki ręka w górę? I nic dziwnego, bo moda na fermentację opanowała cały świat. Kombucha, kimchi, kiszone cytryny, rzodkiewki czy w końcu nasze rodzime ogórki i kapusta to smaki, które pojawiają się zarówno w street foodowych kompozycjach jak i w daniach gwiazdkowych restauracji. Doceniają je zarówno podążający za kulinarnymi nowinkami influencerzy, jak i miłośnicy zdrowego odżywiania. Bo kiszonki nie dość, że są smaczne to są też naturalnym probiotykiem: oczyszczają organizm, wzmacniają układ odpornościowy i pomagają w procesach przemiany materii. Zapraszamy Was do niezwykłego świata kiszonek. Przewodnikiem po różnego rodzaju procesach fermentacji będzie nasz kiszonkowy guru Michał Kępiński, doświadczony kucharz, który gotował m.in. w KOKS (2 gwiazdki Michelin) czy Maaemo (3 gwiazdki Michelin).

    339,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 24.05.2023

    Sushi Time

    Szczegóły
    Ryby, Sushi
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Mariusz Bujański
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Nic lepiej nie definiuje Japonii niż sushi. Perfekcjonizm, prostota i doskonałość w jednym. Sam proces przygotowania jest sztuką: cierpliwości, dokładności, precyzji i estetyki. Przewodnikiem po świecie tradycyjnego sushi będzie Mariusz Bujański – sushi master, uczeń Alona Thana (World Sushi Champion), który odpowiada za sekcje sushi w utytułowanych japońskich restauracjach Alicji i Alona Than.

    379,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Warsztaty wyprzedane
    Lista rezerwowa
    29.05.2023

    ABC Woka

    Szczegóły
    ABC Woka, Kuchnia azjatycka, Kuchnia tajska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Maciej Bartkowiak
    Zapisy:
    Lista rezerwowa
    Warszawa Hoża

    Od tysięcy lat jest nieodłącznym elementem tradycji kulinarnej Azji. Gotują na nim słynący z doskonałej kuchni Tajowie, Wietnamczycy, Chińczycy, Koreańczycy czy Japończycy. Wymaga precyzji i doświadczenia, bo gotuje się na nim nie tylko spektakularnie, ale i szybko. Dzięki czemu produkty zachowują większość swoich wartości odżywczych. Zapraszamy Was na widowiskowe warsztaty kulinarne z Maciejem Bartkowiakiem, szefen kuchni restauracji SHOKU, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok.

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 30.05.2023

    Buddha Bowls dla początkujących

    Szczegóły
    Buddha Bowls, Kuchnia wegańska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Dorota Mrówka
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Szybkie, proste i dobrze zbilansowane. Będące niezwykłym połączeniem tego, co zdrowe z tym, co piękne. Kolorowe, pełne wartości odżywczych miski mocy wypełnione po brzegi warzywami, kaszami, strączkami, owocami, orzechami, świeżymi ziołami, przyprawami, orientalnymi posypkami i autorskimi, wegetariańskimi sosami Doroty Mrówki (w przeszłości szefowej kuchni Think Love Juice). Zapraszamy Was na zajęcia z przygotowywania obłędnych, zdrowych buddha bowls.

    339,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 31.05.2023

    Peruvian Cuisine

    Szczegóły
    In English, Kuchnia peruwiańska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Juan Pablo Cutipa Loayza
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Peruvian cuisine is taking the hearts of lovers of good food all over the world by storm. Full tables, long lists of entries for reservations in London restaurants Coya, Ceviche, Lima or Nobu leave no illusions. After years of fascination with Asian and Middle Eastern cuisines, the time has come for South America. And no wonder, because Peru is a country with a rich culinary culture. There is the most renowned cooking school in Lima, compared to Le Cordon Blue in Paris, and Peru itself is said to be the France of South America. We invite you to exotic cooking with Juan Pablo Cutipa Loayza, a native Peruvian, a cook who has gained culinary experience, among others at Central Restaurant in Lima (5th best restaurant in the world).

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
  • czerwiec
  • 13.06.2023

    Hello Kimchi, warsztaty kuchni koreańskiej

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia koreańska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Piotr Bruś-Klepacki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Od kilku sezonów jeden z najmodniejszych kierunków kulinarnych świata. Uwielbiana zarówno za swoje niepowtarzalne, bardzo intensywne smaki, jak również prozdrowotne właściwości. Pachnąca imbirem, sosem sojowym, pastą gochujang i płatkami gochukaru, którym zawdzięcza swoją wyrazistość. Celebrująca jedzenie na poziomie wszystkich zmysłów. Szturmem zawładnęła serca mieszkańców największych metropolii na świecie. Zapraszamy Was na orientalny wieczór z kuchnią koreańską. Warsztaty poprowadzi Piotr Bruś Klepacki, kucharz, podróżnik, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w restauracji Koreanka.

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 19.06.2023

    Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

    Szczegóły
    Knife Skills
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Michał Kępiński
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Jeśli chcesz kroić i siekać jak prawdziwy szef kuchni, to te zajęcia są właśnie dla Ciebie. W programie: 7 technik krojenia warzyw, filetowanie owoców, siekanie ziół, obieranie, czyszczenie i filetowanie krewetek oraz zerowastowe burrito z krewetkami. Nie zabraknie też kulinarnych trików i patentów, dzięki którym usprawnisz gotowanie w domowym zaciszu. Podstawowych technik pracy z nożem nauczy Was Michał Kępiński, szef kuchni zakochany w skandynawskiej kulturze kulinarnej, który doświadczenie kulinarne zdobywał w restauracjach KOKS (2 gwiazdki Michelin, Wyspy Owcze) i Maaemo (3 gwiazdki Michelin, Oslo).

    339,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 20.06.2023

    ABC Woka

    Szczegóły
    ABC Woka, Kuchnia azjatycka, Kuchnia tajska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Maciej Bartkowiak
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Od tysięcy lat jest nieodłącznym elementem tradycji kulinarnej Azji. Gotują na nim słynący z doskonałej kuchni Tajowie, Wietnamczycy, Chińczycy, Koreańczycy czy Japończycy. Wymaga precyzji i doświadczenia, bo gotuje się na nim nie tylko spektakularnie, ale i szybko. Dzięki czemu produkty zachowują większość swoich wartości odżywczych. Zapraszamy Was na widowiskowe warsztaty kulinarne z Maciejem Bartkowiakiem, szefen kuchni restauracji SHOKU, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok.

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 21.06.2023

    Ale Meksyk! Taco Party

    Szczegóły
    Kuchnia meksykańska, Mięso
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Isabel Balderas
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Kwintesencja meksykańskiego street foodu. Jednocześnie jedno z najpopularniejszych dań tamtejszej kuchni, które doczekało się 2.sezonowego serialu na Netflixie. Niby to tylko tortilla po brzegi wypełniona dobrem: różnego rodzaju salsami, guacamole, świeżymi warzywami, mięsem czy rybami, a już po pierwszym kęsie przenosi nad ognistą Zatokę Meksykańską. Zapraszamy Was na prawdziwe Taco Party z Isabel Balderas, rodowitą Meksykanką, szefową kuchni kultowej Santa Catrina.

    339,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 22.06.2023

    Pasta Party, czyli makaron dla początkujących

    Szczegóły
    Kuchnia włoska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Patrycja Wąsiakowska
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Jaka jest różnica między pasta secca, a pasta fresca? Czym różni się makaron przygotowany na bazie semoliny od tego z mąki pszennej? Jak zagniatać, suszyć i gotować, by smakował tak jak w dobrej, włoskiej restauracji? Po tych zajęciach świat makaronu nie będzie skrywał przed Wami żadnych tajemnic.

    339,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 23.06.2023

    Indie od kuchni

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia indyjska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Piotr Bruś-Klepacki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Jedna z najstarszych, a zarazem najbardziej ciekawych kuchni świata. Swoją międzynarodową sławę zawdzięcza Brytyjczykom, którzy pachnące kardamonem, kuminem i szafranem dania wprowadzili na europejskie salony. Barwna, egzotyczna, pachnąca mnóstwem przypraw i ziół. Czerpiąca z bogactwa lokalnych i sezonowych produktów. Zapraszamy Was na orientalny wieczór z kuchnią indyjską. Zajęcia poprowadzi doświadczony kucharz, podróżnik – Piotrek Bruś Klepacki.

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 26.06.2023

    Akcja fermentacja, czyli kiszonki dla początkujących

    Szczegóły
    Fermentacja, Kiszonki
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 4 godziny
    Prowadzący:
    Michał Kępiński
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Kto lubi kiszonki ręka w górę? I nic dziwnego, bo moda na fermentację opanowała cały świat. Kombucha, kimchi, kiszone cytryny, rzodkiewki czy w końcu nasze rodzime ogórki i kapusta to smaki, które pojawiają się zarówno w street foodowych kompozycjach jak i w daniach gwiazdkowych restauracji. Doceniają je zarówno podążający za kulinarnymi nowinkami influencerzy, jak i miłośnicy zdrowego odżywiania. Bo kiszonki nie dość, że są smaczne to są też naturalnym probiotykiem: oczyszczają organizm, wzmacniają układ odpornościowy i pomagają w procesach przemiany materii. Zapraszamy Was do niezwykłego świata kiszonek. Przewodnikiem po różnego rodzaju procesach fermentacji będzie nasz kiszonkowy guru Michał Kępiński, doświadczony kucharz, który gotował m.in. w KOKS (2 gwiazdki Michelin) czy Maaemo (3 gwiazdki Michelin).

    339,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 27.06.2023

    Buddha Bowls dla początkujących

    Szczegóły
    Buddha Bowls, Kuchnia wegańska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Dorota Mrówka
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Szybkie, proste i dobrze zbilansowane. Będące niezwykłym połączeniem tego, co zdrowe z tym, co piękne. Kolorowe, pełne wartości odżywczych miski mocy wypełnione po brzegi warzywami, kaszami, strączkami, owocami, orzechami, świeżymi ziołami, przyprawami, orientalnymi posypkami i autorskimi, wegetariańskimi sosami Doroty Mrówki (w przeszłości szefowej kuchni Think Love Juice). Zapraszamy Was na zajęcia z przygotowywania obłędnych, zdrowych buddha bowls.

    339,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 28.06.2023

    Tajlandia od kuchni

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia tajska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Maciej Bartkowiak
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Tego wieczoru zabierzemy Was w egzotyczną podróż do pełnej smaków i aromatów Tajlandii. W naszej kuchni królować będą m. in. galangal, trawa cytrynowa, świeży imbir, liście kafiru oraz oryginalne tajskie sosy, warzywa, przyprawy i zioła. W tajniki jednej z najoryginalniejszych i najpopularniejszych kuchni na świecie wprowadzi Was Maciej Bartkowiak – charyzmatyczny szef kuchni restauracji SHOKU, który doświadczenie kulinarne zdobywał m.in. w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok.

    339,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 29.06.2023

    Sushi Time

    Szczegóły
    Ryby, Sushi
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Mariusz Bujański
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Nic lepiej nie definiuje Japonii niż sushi. Perfekcjonizm, prostota i doskonałość w jednym. Sam proces przygotowania jest sztuką: cierpliwości, dokładności, precyzji i estetyki. Przewodnikiem po świecie tradycyjnego sushi będzie Mariusz Bujański – sushi master, uczeń Alona Thana (World Sushi Champion), który odpowiada za sekcje sushi w utytułowanych japońskich restauracjach Alicji i Alona Than.

    379,00 zł
    Zobacz warsztat
CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678
(od pon. do pt. w godz. 9.00-17.00)

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Wydarzenia dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
  • Zmiana ustawień prywatności
© 2012-2023 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl