Przejdź do treści
  • CookUp Box
  • CookUp Talents
  • CookUp Fundacja
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • pl
  • Warsztaty
  • Kursy
  • Voucher podarunkowy
  • Dla firm
  • Prowadzący
  • Raporty
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Owoce morza

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Pokaż wszystkie
  • Kuchnia azjatycka
  • Kuchnia wegańska
  • Warsztaty cukiernicze
  • Owoce morza
    • Krewetki
  • Kuchnia tajska
  • Mięso
  • Na grillu
  • Ryby
  • Kuchnia włoska
  • Chleb
  • Kuchnia indyjska
  • Walentynki
  • Zero Waste
  • Kuchnia koreańska
  • Surf and Turf
  • Bezy
  • Knife Skills
  • Kiszonki
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • Świątecznie
  • Czekolada
  • Kuchnia wietnamska
  • Ramen
  • Kuchnia meksykańska
  • Pierogi
  • Torty
  • Kuchnia francuska
  • Kuchnia wegetariańska
  • Street Food
  • Wypieki
  • Warsztaty baristyczne
  • Le Cordon Bleu
  • Jadalne prezenty
  • Pizza
  • Sushi
  • Kasze
  • Jednogarnkowe
  • Koktajle
  • Kuchnia żydowska
  • Kuchnia węgierska
  • CookUp à la carte
  • Kuchnia peruwiańska
  • Superfoods
  • Kaligrafia
  • Kuchnia śródziemnomorska
  • Warsztaty sommelierskie
  • Kuchnia portugalska
  • Kuchnia gruzińska
  • Styczeń 2020
  • 17.01.2020

    ABC krewetek

    Szczegóły
    Krewetki, Owoce morza
    Początek:
    18:30
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Piotr Bruś-Klepacki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa

    Krewetki w chrupiących pierożkach won-ton, w singapurskiej zupie laksa z galangalem, klasyczne z patelni w białym winie oraz smażone w cieście z wiórkami kokosowymi. Oto nowy, zimowy program jednych z Waszych ulubionych zajęć, na których poznacie od podstaw różne metody przygotowywania krewetek. Będzie smacznie, oryginalnie i światowo.

    329,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 24.01.2020

    Ryby i owoce morza: labraks, dorsz, ośmiornica, krewetki i…

    Szczegóły
    Owoce morza, Ryby
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Marek Kropielnicki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa

    Jeśli chcesz wzbogacić swoją dietę o dania z ryb i owoców morza, albo też jesteś już zaprawionym smakoszem, ale brakuje Ci pomysłów na nowe, ciekawe połączenia smakowe to te zajęcia są właśnie dla Ciebie. Na warsztatach nauczycie się przygotowywać niebanalne dania z labraksa, dorsza, przegrzebków, krewetek oraz ośmiornicy. Zajęcia poprowadzi Marek Kropielnicki, szef kuchni, który pracował m. in. jako Sous Chef restauracji Senses (1 gwiazdka Michelin).

    329,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 27.01.2020

    Podróże małe i duże: Azja

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia koreańska, Kuchnia tajska, Owoce morza
    Początek:
    18:30
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Maciej Bartkowiak
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa

    To jedna z najstarszych i najbardziej tradycyjnych kuchni świata. Bazuje przede wszystkim na przekazywanych z pokolenia na pokolenie recepturach, lokalnych, świeżych produktach, orientalnych przyprawach i krótkiej obróbce termicznej. Doceniana nie tylko za różnorodność i bogactwo smaków, ale i za swoje właściwości zdrowotne. Zapraszamy Was do niezwykłego świata kuchni azjatyckiej. Przewodnikiem po tradycjach kulinarnych Korei, Japonii, Tajlandii i Chin będzie Maciej Bartkowiak, utalentowany szef kuchni restauracji Shoku.

    319,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Luty 2020
  • 28.02.2020

    Ryby i owoce morza: labraks, dorsz, ośmiornica, krewetki i…

    Szczegóły
    Owoce morza, Ryby
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Marek Kropielnicki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa

    Jeśli chcesz wzbogacić swoją dietę o dania z ryb i owoców morza, albo też jesteś już zaprawionym smakoszem, ale brakuje Ci pomysłów na nowe, ciekawe połączenia smakowe to te zajęcia są właśnie dla Ciebie. Na warsztatach nauczycie się przygotowywać niebanalne dania z labraksa, dorsza, przegrzebków, krewetek oraz ośmiornicy. Zajęcia poprowadzi Marek Kropielnicki, szef kuchni, który pracował m. in. jako Sous Chef restauracji Senses (1 gwiazdka Michelin).

    329,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Marzec 2020
  • 09.03.2020

    Podróże małe i duże: Azja

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia koreańska, Kuchnia tajska, Owoce morza
    Początek:
    18:30
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Maciej Bartkowiak
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa

    To jedna z najstarszych i najbardziej tradycyjnych kuchni świata. Bazuje przede wszystkim na przekazywanych z pokolenia na pokolenie recepturach, lokalnych, świeżych produktach, orientalnych przyprawach i krótkiej obróbce termicznej. Doceniana nie tylko za różnorodność i bogactwo smaków, ale i za swoje właściwości zdrowotne. Zapraszamy Was do niezwykłego świata kuchni azjatyckiej. Przewodnikiem po tradycjach kulinarnych Korei, Japonii, Tajlandii i Chin będzie Maciej Bartkowiak, utalentowany szef kuchni restauracji Shoku.

    319,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 13.03.2020

    ABC owoców morza

    Szczegóły
    Owoce morza, Ryby
    Początek:
    18:30
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Piotr Bruś-Klepacki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa

    Jeszcze parę lat temu określenie frutti di mare kojarzyło się przede wszystkim z wątpliwej jakości pizzą sprzedawaną w co drugim polskim barze. Na szczęście te czasy mamy już za sobą, a owocom morza zwrócono należną im pozycję na naszych stołach. Smak i ich wartości zdrowotne sprawiają, że kochają je i mieszkańcy Basenu Śródziemnomorskiego i Ameryki Południowej czy Azjaci. Zapraszamy Was na egzotyczny wieczór z owocami morza, który poprowadzi specjalista od kuchni świata Piotr Bruś-Klepacki.

    329,00 zł
    Zobacz warsztat
  • 27.03.2020

    Ryby i owoce morza: labraks, dorsz, ośmiornica, krewetki i…

    Szczegóły
    Owoce morza, Ryby
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Marek Kropielnicki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa

    Jeśli chcesz wzbogacić swoją dietę o dania z ryb i owoców morza, albo też jesteś już zaprawionym smakoszem, ale brakuje Ci pomysłów na nowe, ciekawe połączenia smakowe to te zajęcia są właśnie dla Ciebie. Na warsztatach nauczycie się przygotowywać niebanalne dania z labraksa, dorsza, przegrzebków, krewetek oraz ośmiornicy. Zajęcia poprowadzi Marek Kropielnicki, szef kuchni, który pracował m. in. jako Sous Chef restauracji Senses (1 gwiazdka Michelin).

    329,00 zł
    Zobacz warsztat

Owoce morza

Krewetki, sercówki, kalmary, ośmiornice, ostrygi – frutti di mare ciągle są dla niektórych tylko egzotycznym przysmakiem dostępnym w ekskluzywnych restauracjach. Najwyższy czas zmienić to przeświadczenie! Zapraszamy na warsztaty z owoców morza do Warszawy, gdzie nauczymy Cię, jak oczyścić, porcjować i doprawiać poszczególne skorupiaki i mięczaki, a następnie jak poddać je odpowiedniej obróbce. Opowiemy, gdzie najlepiej kupić owoce morza, aby zawsze były świeże i dobre gatunkowo, a także doradzimy, które hodowle mięczaków są najlepsze. Chcesz się wreszcie dowiedzieć, jak przygotować przepyszną paellę? Z czym najlepiej podać duszone małże? Jakiego wina użyć do polania krewetek? Te i inne potrawy przyszykujemy razem z Tobą podczas naszych warsztatów z owoców morza – czekamy na Ciebie Warszawie!

CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Warsztaty kulinarne dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
© 2012-2019 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności. Możesz samodzielnie określić warunki przechowywania lub dostępu plików cookie w Twojej przeglądarce. ZgodaPolityka prywatności