- kwiecień
-
Warsztaty wyprzedaneLista rezerwowa17.04.2023
Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni
SzczegółyKnife SkillsPoczątek:18:00Czas trwania:ok. 3-4 godzinyProwadzący:Michał KępińskiZapisy:Lista rezerwowaWarszawa HożaJeśli chcesz kroić i siekać jak prawdziwy szef kuchni, to te zajęcia są właśnie dla Ciebie. W programie: 7 technik krojenia warzyw, filetowanie owoców, siekanie ziół, obieranie, czyszczenie i filetowanie krewetek oraz zerowastowe burrito z krewetkami. Nie zabraknie też kulinarnych trików i patentów, dzięki którym usprawnisz gotowanie w domowym zaciszu. Podstawowych technik pracy z nożem nauczy Was Michał Kępiński, szef kuchni zakochany w skandynawskiej kulturze kulinarnej, który doświadczenie kulinarne zdobywał w restauracjach KOKS (2 gwiazdki Michelin, Wyspy Owcze) i Maaemo (3 gwiazdki Michelin, Oslo).
329,00 złZobacz warsztat - maj
-
15.05.2023
Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni
SzczegółyKnife SkillsPoczątek:18:00Czas trwania:ok. 3-4 godzinyProwadzący:Michał KępińskiZapisy:OtwarteWarszawa HożaJeśli chcesz kroić i siekać jak prawdziwy szef kuchni, to te zajęcia są właśnie dla Ciebie. W programie: 7 technik krojenia warzyw, filetowanie owoców, siekanie ziół, obieranie, czyszczenie i filetowanie krewetek oraz zerowastowe burrito z krewetkami. Nie zabraknie też kulinarnych trików i patentów, dzięki którym usprawnisz gotowanie w domowym zaciszu. Podstawowych technik pracy z nożem nauczy Was Michał Kępiński, szef kuchni zakochany w skandynawskiej kulturze kulinarnej, który doświadczenie kulinarne zdobywał w restauracjach KOKS (2 gwiazdki Michelin, Wyspy Owcze) i Maaemo (3 gwiazdki Michelin, Oslo).
329,00 złZobacz warsztat - czerwiec
-
19.06.2023
Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni
SzczegółyKnife SkillsPoczątek:18:00Czas trwania:ok. 3-4 godzinyProwadzący:Michał KępińskiZapisy:OtwarteWarszawa HożaJeśli chcesz kroić i siekać jak prawdziwy szef kuchni, to te zajęcia są właśnie dla Ciebie. W programie: 7 technik krojenia warzyw, filetowanie owoców, siekanie ziół, obieranie, czyszczenie i filetowanie krewetek oraz zerowastowe burrito z krewetkami. Nie zabraknie też kulinarnych trików i patentów, dzięki którym usprawnisz gotowanie w domowym zaciszu. Podstawowych technik pracy z nożem nauczy Was Michał Kępiński, szef kuchni zakochany w skandynawskiej kulturze kulinarnej, który doświadczenie kulinarne zdobywał w restauracjach KOKS (2 gwiazdki Michelin, Wyspy Owcze) i Maaemo (3 gwiazdki Michelin, Oslo).
339,00 złZobacz warsztat