Przejdź do treści
  • CookUp Player
  • CookUp Talents
  • CookUp Fundacja
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • pl
  • Warsztaty
    • Warsztaty stacjonarne
    • Warsztaty online
    • Archiwum warsztatów online
  • Wydarzenia dla firm
  • Kursy
  • Jedzenie
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • Blog
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Kuchnia indyjska

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Pokaż wszystkie
  • Kuchnia wegańska
  • Kuchnia azjatycka
  • Warsztaty cukiernicze
  • Owoce morza
  • Kuchnia tajska
  • Mięso
  • Ryby
  • Na grillu
  • Kuchnia włoska
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • Kuchnia wegetariańska
  • Chleb
  • Walentynki
  • Zdrowe odżywianie
  • Zero Waste
  • Bezy
  • Kuchnia indyjska
  • Ramen
  • Kasze
  • Kuchnia koreańska
  • Kuchnia meksykańska
  • Świątecznie
  • Kiszonki
  • Knife Skills
  • In English
  • Surf and Turf
  • Kuchnia wietnamska
  • Pizza
  • Czekolada
  • Torty
  • Jadalne prezenty
  • Le Cordon Bleu
  • Dzień Kobiet
  • ABC Woka
  • Sushi
  • Kaligrafia
  • Street Food
  • Wypieki
  • Warsztaty baristyczne
  • Pierogi
  • Kuchnia francuska
  • Kuchnia gruzińska
  • Tofu
  • Warsztaty sommelierskie
  • Kombucha
  • Kuchnia portugalska
  • Kuchnia śródziemnomorska
  • Jednogarnkowe
  • Superfoods
  • Kuchnia peruwiańska
  • Koktajle
  • CookUp à la carte
  • Kuchnia węgierska
  • Kuchnia żydowska
  • Makaroniki
  • wrzesień
  • 30.09.2022

    Indie od kuchni

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia indyjska
    Początek:
    11.00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Marek Kropielnicki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Jedna z najstarszych, a zarazem najbardziej ciekawych kuchni świata. Nierozerwalnie związana z kulturą i religią Półwyspu Indyjskiego. Swoją międzynarodową sławę zawdzięcza Brytyjczykom, którzy pachnące kardamonem, kuminem i szafranem dania wprowadzili na salony. Barwna, egzotyczna, pachnąca mnóstwem przypraw i ziół. Czerpiąca z bogactwa lokalnych i sezonowych produktów. Zapraszamy Was na orientalny wieczór z kuchnią indyjską. Zajęcia poprowadzi pochodzący z Wielkiej Brytanii Marek Kropielnicki, w przeszłości  Sous Chef restauracji Senses (1 gwiazdka Michelin).

    329,00 zł
    Zobacz warsztat
  • grudzień
  • 08.12.2022

    Indie od kuchni

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia indyjska
    Początek:
    11.00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Marek Kropielnicki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Jedna z najstarszych, a zarazem najbardziej ciekawych kuchni świata. Nierozerwalnie związana z kulturą i religią Półwyspu Indyjskiego. Swoją międzynarodową sławę zawdzięcza Brytyjczykom, którzy pachnące kardamonem, kuminem i szafranem dania wprowadzili na salony. Barwna, egzotyczna, pachnąca mnóstwem przypraw i ziół. Czerpiąca z bogactwa lokalnych i sezonowych produktów. Zapraszamy Was na orientalny wieczór z kuchnią indyjską. Zajęcia poprowadzi pochodzący z Wielkiej Brytanii Marek Kropielnicki, w przeszłości  Sous Chef restauracji Senses (1 gwiazdka Michelin).

    329,00 zł
    Zobacz warsztat
CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Wydarzenia dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
© 2012-2022 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności. Możesz samodzielnie określić warunki przechowywania lub dostępu plików cookie w Twojej przeglądarce. Polityka prywatności Zgoda