- Maj
-
08.05.2021
Jej Wysokość Beza
SzczegółyBezy, Bezy, Warsztaty cukierniczePoczątek:10:00Czas trwania:ok. 5 godzinProwadzący:Jarosław KonradyZapisy:OtwarteWarszawa HożaJej Wysokość Beza. Majestatyczna, piękna, dostojna i krucha zarazem. Kapryśna i wymagająca jak na arystokratkę przystało. Błędów nie wybacza. Jej perfekcyjne przygotowanie wymaga wiedzy i doświadczenia. Jednak, gdy się już ją oswoi jest jednym z najbardziej spektakularnych i popisowych deserów. To, co robimy razem bezy?
449,00 złZobacz warsztat -
09.05.2021
Jej Wysokość Beza
SzczegółyBezy, Bezy, Warsztaty cukierniczePoczątek:10:00Czas trwania:ok. 5 godzinProwadzący:Jarosław KonradyZapisy:OtwarteWarszawa HożaJej Wysokość Beza. Majestatyczna, piękna, dostojna i krucha zarazem. Kapryśna i wymagająca jak na arystokratkę przystało. Błędów nie wybacza. Jej perfekcyjne przygotowanie wymaga wiedzy i doświadczenia. Jednak, gdy się już ją oswoi jest jednym z najbardziej spektakularnych i popisowych deserów. To, co robimy razem bezy?
449,00 złZobacz warsztat
Bezy
Bezy
Warsztaty z pieczenia bezy? Czemu nie! Zapraszamy do Warszawy wszystkich miłośników tych kruchych i jednocześnie rozpływających się w ustach słodkości, a także każdego, kto chciałby się zmierzyć z wypieczeniem tortu czy ciastka z dodatkiem bezy. Przygotowanie idealnego wypieku wcale nie jest łatwe, o czym wie niemal każdy cukiernik, jednak opowiemy krok po kroku, jak uniknąć najczęstszych błędów podczas pieczenia lub suszenia bezy, do jakich ciast najlepiej ją dodawać i z jakimi innymi dodatkami łączyć, a także które akcesoria cukiernicze okażą się najlepsze podczas pieczenia. Bezy włoska, francuska i szwajcarska, różnorodne musy na deser, małe beziki oraz najróżniejsze torty, które idealnie komponują się z tą delikatną masą – na warsztatach z pieczenia bezy w Warszawie przećwiczymy krok po kroku te przepisy i pokażemy, co zrobić, aby stworzyć zachwycający deser.