-
Warsztaty wyprzedaneLista rezerwowa28.09.2023
Akcja fermentacja, czyli kiszonki dla początkujących
SzczegółyFermentacja, KiszonkiPoczątek:18:00Czas trwania:ok. 4 godzinyProwadzący:Michał KępińskiZapisy:Lista rezerwowaWarszawa HożaO kiszonkach wie absolutnie wszystko. Modne kimchi, pasta miso czy kombucha nie mają przed nim żadnych tajemnic. Jego doświadczenie i umiejętności doceniają zarówno rodzimi miłośnicy fermentacji jak i utytułowani szefowie kuchni renomowanych restauracji na całym świecie. Zapraszamy Was na kiszonkowowe zajęcia z Michałem Kępińskim, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w KOKS (2 gwiazdki Michelin, Wyspy Owcze) czy Maaemo (3 gwiazdki Michelin, Oslo).
339,00 złZobacz warsztat - listopad
-
15.11.2023
Akcja fermentacja, czyli kiszonki dla początkujących
SzczegółyFermentacja, KiszonkiPoczątek:18:00Czas trwania:ok. 4 godzinyProwadzący:Michał KępińskiZapisy:OtwarteWarszawa HożaO kiszonkach wie absolutnie wszystko. Modne kimchi, pasta miso czy kombucha nie mają przed nim żadnych tajemnic. Jego doświadczenie i umiejętności doceniają zarówno rodzimi miłośnicy fermentacji jak i utytułowani szefowie kuchni renomowanych restauracji na całym świecie. Zapraszamy Was na kiszonkowowe zajęcia z Michałem Kępińskim, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w KOKS (2 gwiazdki Michelin, Wyspy Owcze) czy Maaemo (3 gwiazdki Michelin, Oslo).
339,00 złZobacz warsztat