Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: styczeń-luty 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Luty
  • 2018-02-19 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

    Zapraszamy na zajęcia w cyklu poświęconego daniom mięsnym. Tym razem w roli głównej wołowina. Zajęcia poprowadzi Sandra Kotowicz, która pracowała m.in. w AoC (2 gwiazdki Michelin), Geranium (The World\\\'s 50 Best Restaurants), Lepicerie du Cirque (1 gwiazdka Michelin), Centpourcent (1 gwiazdka Michelin) oraz Petrus (gwiazdkowej restauracji Gordona Ramseya), odbyła też staż w El Celler de Can Roca. Na zajęciach poznacie poszczególne części mięsa wołowego oraz dowiecie się jak je przygotowywać. Poznacie różne rodzaje wołowiny oraz podstawowe techniki jej przygotowywania. Dowiecie się gdzie kupować dobrej jakości wołowinę i na co zwracać uwagę kupując. Nauczycie się kroić, doprawiać, marynować, smażyć, piec i grillować. W programie prawdziwe klasyki: siekany tatar wołowy z domowymi piklami, podwędzanym żółtkiem i opalanym pomidorem, burger wołowy z konfiturą z czerwonej cebuli, rukolą i pieczonym kozim serem, stek z antrykotu z klasycznym sosem pieprzowym oraz tradycyjne Boeuf Bourguignon. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz zimowy napar. UWAGA! Warsztaty rozpoczynają się o godz.18.00.

    Cena: 340zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Sandra Kotowicz

    Mokotów
    Brak miejsc - istnieje możliwość zapisania się do listy rezerwowej.
    Dodaj do listy rezerowej »
  • 2018-02-21 - Vegan Power: Zima w mieście, czyli jak przetrwać zimę na diecie roślinnej

  • 2018-02-22 - Akademia CookUp: potrawy mączne i makarony

  • 2018-02-23 - ABC owoców morza

  • 2018-02-24 - Domowa piekarnia: chleb pszenny

  • 2018-02-26 - Pasta Party

  • 2018-02-26 - Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2018-02-27 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2018-02-27 - No Waste Food, czyli jak gotować aby nie marnować

  • 2018-02-28 - Vegan Power: Zima w mieście, czyli jak przetrwać zimę na diecie roślinnej

  • 2018-02-28 - Zimowe Warzywo

  • Marzec
  • 2018-03-01 - Hello Kimchi – warsztaty kuchni koreańskiej

  • 2018-03-02 - Akademia CookUp: zupy, sosy i buliony

  • 2018-03-05 - Akademia CookUp: nabiał i jaja

  • 2018-03-05 - Surf and Turf

  • 2018-03-06 - Burgerownia: poziom podstawowy

  • 2018-03-07 - Ryby i owoce morza: tuńczyk, dorsz, krewetki i mule

  • 2018-03-08 - Power Mama: No Waste Food, czyli jak gotować, aby nie marnować

  • 2018-03-08 - Kulinarne SPA: dieta dla zdrowych włosów, skóry i paznokci

  • 2018-03-09 - Tajniki sushi

  • 2018-03-12 - Akademia CookUp: ryby

  • 2018-03-12 - Steki

  • 2018-03-12 - Mięsolubni: steki z Sebastianem Olmą

  • 2018-03-13 - Tajlandia od kuchni - ABC Woka

  • 2018-03-14 - Włoskie gotowanie

  • 2018-03-15 - CookUp à la carte: Robert Makłowicz

  • 2018-03-15 - Curry Evening

  • 2018-03-16 - Tajlandia od kuchni - ABC Woka

  • 2018-03-16 - Ryby dla początkujących

  • 2018-03-17 - Serniki dla początkujących

  • 2018-03-19 - Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2018-03-20 - ABC kaszy: amarantus, komosa, pęczak i kasza jaglana

  • 2018-03-21 - Kaczka dla początkujących

  • 2018-03-22 - Superfoods dla początkujących

  • 2018-03-22 - Wietnam od kuchni

  • 2018-03-23 - Włoskie gotowanie

  • 2018-03-23 - ABC krewetek

  • 2018-03-24 - Chleby na zakwasie razowe, żytnie, pszenno-żytnie i z dodatkami kasz

  • 2018-03-24 - ABC cukiernictwa: serniki

  • 2018-03-26 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2018-03-26 - Knife Skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2018-03-27 - ABC gotowania: sosy

  • 2018-03-28 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2018-03-28 - Superfoods dla początkujących

  • 2018-03-31 - Ugotuj sobie Święta: Wielkanoc

  • Kwiecień
  • 2018-04-09 - CookUp for Chefs: Adam Chrząstowski i piąta ćwiartka

  • 2018-04-10 - Pizza Party

  • 2018-04-10 - Tajlandia od kuchni

  • 2018-04-11 - Power Mama: Warzywa są super

  • 2018-04-12 - Sushi Time

  • 2018-04-13 - Ryby i owoce morza: dorsz, dorada, małże, krewetki, homar

  • 2018-04-13 - Ramen

  • 2018-04-14 - Pasta Party cz.1

  • 2018-04-14 - ABC cukiernictwa: bezy

  • 2018-04-14 - Bezy dla początkujących

  • 2018-04-16 - Mięsolubni: steki z Sebastianem Olmą

  • 2018-04-17 - Super bowls - kuchnia dla aktywnych

  • 2018-04-18 - Zdrowe lunchboxy

  • 2018-04-19 - Vegan Comfort Food

  • 2018-04-20 - ABC owoców morza

  • 2018-04-21 - CookUp rodzinnie: Ryby są super!

  • 2018-04-23 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2018-04-25 - Street Food

  • 2018-04-27 - Hello Kimchi – warsztaty kuchni koreańskiej

  • 2018-04-28 - Bagietki, bułki, flatbready i wiosenne pasty, pesta i twarożki

  • Maj
  • 2018-05-10 - Let\\\'s CookUp: dumplings

  • 2018-05-12 - Pasta Party cz.2

  • 2018-05-12 - ABC Cukiernictwa: torty

  • 2018-05-14 - Mięsolubni: steki z Sebastianem Olmą

  • 2018-05-18 - ABC krewetek

  • 2018-05-21 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2018-05-23 - Wytrawne tarty

  • 2018-05-29 - Jagnięcina i cielęcina dla początkujących

  • Czerwiec
  • 2018-06-09 - Domowa piekarnia: pieczywo orkiszowe

  • 2018-06-16 - ABC Cukiernictwa: ptysie i eklery

  • 2018-06-22 - Tajniki sushi

  • Wrzesień
  • 2018-09-15 - ABC cukiernictwa: ciasto francuskie

  • Październik
  • 2018-10-27 - ABC Cukiernictwa: ciasta drożdżowe i półfrancuskie

  • Listopad
  • 2018-11-24 - ABC Cukiernictwa: czekolada

Prowadzący:

Sandra Kotowicz

Finalistka programu Top Chef (2.miejsce), pracowała m. in. w AoC (2 gwiazdki Michelin) oraz Geranium (The Worlds 50 Best Restaurants) w Kopenhadze, Lepicerie du Cirque (1 gwiazdka Michelin) oraz Centpourcent (1 gwiazdka Michelin) w Belgii,w Angler oraz Petrus (gwiazdkowej restauracji Gordona Ramseya) w Londynie, odbyła też staż w El Celler de Can Roca (w 2015 r. uznana za najlepszą restauracje na świecie).

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu