Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: styczeń-luty 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Listopad
  • 2017-11-21 - Pizza Party

    Zapraszamy na letnie Pizza Party z Marcinem Cebulskim, utytułowanym mistrzem pizzy, głównym Pizzermanem z restauracji Cucina. Na zajęciach nauczycie się samodzielnie przygotowywać tradycyjne ciasto na pizzę, poznacie też różne jej rodzaje. Dowiecie się czym się różni tradycyjna pizza od pizzy bianca, czy calzone, co zrobić, by ciasto pięknie wyrosło, a po upieczeniu nie łamało się pod ciężarem dodatków, jak dobierać dodatki do rodzaju pizzy, z jakiej mąki przygotowywać ciasto i czy robić je na zakwasie czy z dodatkiem drożdży. Każdy uczestnik przygotuje 3 rodzaje pizzy: klasyczną pizzę, pizzę bianca i pizzę calzone. W programie: tradycyjna pizza z sosem pomidorowym, mozzarellą, rukolą, szynką parmeńską, pomidorkami cherry i parmezanem, pizza calzone z sosem pomidorowym, mozarellą, szynką i pieczarkami oraz pizza bianca z oliwą, mozarellą, spinatą, sałatami, czerwoną cebulą i pomidorkami cherry. Spotkanie zakończy się degustacją dań w formie zasiadanej, letniej kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowa lemoniada.

    Cena: 240zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: 3-4 godz.

    Prowadzący: Marcin Cebulski

    Poznań
    Zapisy zamknięte
  • 2017-11-21 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2017-11-21 - Francja na talerzu

  • 2017-11-23 - CookUp na zdrowie: Zdrowe lunchboxy do pracy

  • 2017-11-23 - ABC Woka

  • 2017-11-24 - Akademia: bezy

  • 2017-11-24 - ABC owoców morza

  • 2017-11-25 - Chleby na zakwasie razowe, żytnie, pszenno-żytnie i z dodatkami kasz

  • 2017-11-27 - Mięsolubni: wołowina dla początkujących

  • 2017-11-27 - Akademia: Serniki

  • 2017-11-28 - Vegan Power

  • 2017-11-28 - ABC Kaszy: kasza owsiana, amarantus, komosa ryżowa, orkisz

  • 2017-11-28 - Tajlandia od kuchni - ABC Woka

  • 2017-11-29 - Ryby i owoce morza: przegrzebki, sandacz, dorsz, krewetki, omułki, raki

  • 2017-11-30 - Vegan Power

  • 2017-11-30 - There She Cooks: ciasta listkujące

  • Grudzień
  • 2017-12-01 - CookUp na Święta: Jadalne bożonarodzeniowe prezenty

  • 2017-12-01 - Akademia: Warsztaty sommelierskie

  • 2017-12-02 - CookUp na Święta: Jadalne bożonarodzeniowe prezenty

  • 2017-12-02 - Rodzinne Mikołajki: zdrowe, słodkie upominki

  • 2017-12-02 - Rodzinne Mikołajki: zdrowe, słodkie upominki

  • 2017-12-03 - Mięsolubni: świąteczne pieczenie

  • 2017-12-04 - Śledzie dla początkujących

  • 2017-12-04 - Akademia: torty

  • 2017-12-07 - Zimowe trufle i praliny

  • 2017-12-09 - Wegańskie Święta

  • 2017-12-10 - Chleby na zakwasie razowe, żytnie, pszenno-żytnie i z dodatkami kasz

  • 2017-12-11 - Śledzie dla początkujących

  • 2017-12-16 - Zimowe trufle i praliny

  • 2017-12-16 - Zdrowe, słodkie, jadalne prezenty

  • 2017-12-16 - Wegańskie święta

  • 2017-12-22 - Ugotuj sobie Święta

  • Styczeń
  • 2018-01-08 - Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2018-01-09 - Burgerownia: poziom podstawowy

  • 2018-01-12 - Tajniki sushi

  • 2018-01-13 - Wszystko o kawie

  • 2018-01-15 - Mięsolubni: steki z Sebastianem Olmą

  • 2018-01-16 - ABC krewetek

  • 2018-01-22 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2018-01-25 - Wietnam od kuchni

  • 2018-01-26 - Surf and Turf

  • 2018-01-30 - Street Food

  • 2018-01-31 - Jagnięcina i cielęcina dla początkujących

  • Luty
  • 2018-02-17 - CookUp Lifestyle: Warsztaty kaligrafii nowoczesnej z HELLO calligraphy

Prowadzący:

Marcin Cebulski

Główny pizzerman w restauracji Cucina w Poznaniu. Zdobywca złotego medalu w kategorii pizza klasyczna na A.C.E.E.A International Pizza Championship Master Show Team w Bukareszcie, zdobywca tytułu mistrza Nuceria w Nocera Superiore pod Neapolem. Do produkcji swojej pizzy stara się używać polskich produktów.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu