Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 14 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz lub dwa razy w tygodniu (poniedziałki lub poniedziałki i piątki; zajęcia z wypiekania chleba w sobotę). Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Zapisy: studio@cookup.pl Kontakt: 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (poniedziałki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1800 zł za osobę | Termin: jesień 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Sierpień
  • 2018-08-17 - Rodzinne gotowanie z Tomkiem Jakubiakiem

    Zapraszamy Was na kolejne, rodzinne gotowanie w CookUp. Tym razem zajęcia poprowadzi Tomek Jakubiak, gospodarz popularnego programu telewizyjnego Sztuka mięsa oraz autor książek kulinarnych. Podczas zajęć przygotowane zostaną dania pochodzące z książki Ugotuj mi Tato. W programie: nuggetsy z kurczaka, placki cukiniowe, purée z batatów, pulpety rybne oraz na deser - klonowe pancackes. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie rodzinnego podwieczorku. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowa lemoniada. UWAGA! W zajęciach udział biorą zarówno dzieci jak i rodzice. Program zajęć przygotowany został w formie wspólnego gotowania. Rodzice uczestniczą w zajęciach. Na jednym, rodzinnym stanowisku pracować mogą 3 osoby (1 dorosły + 2 dzieci lub 2 dorosłych + 1 dziecko). Kupując bilet na warsztaty należy wpisać ilość kupowanych stanowisk. Warsztaty odbywają się w ramach Festiwalu Dobrego Smaku.

    Cena: 290zł

    Godzina: 17:30

    Czas trwania: ok 2-3 godz.

    Prowadzący: Tomasz Jakubiak

    Poznań
    Dalej »
  • 2018-08-22 - Wietnam od kuchni

  • 2018-08-23 - Tajlandia od kuchni - ABC Woka

  • 2018-08-24 - Summer Time: steki

  • 2018-08-27 - Grill Time: steki

  • 2018-08-29 - Grill Time: kuchnia wegańska

  • 2018-08-29 - Tajniki sushi

  • 2018-08-30 - Sushi Time

  • Wrzesień
  • 2018-09-03 - Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2018-09-04 - Włoskie gotowanie

  • 2018-09-06 - Wołowina dla początkujących

  • 2018-09-08 - Bezy

  • 2018-09-12 - Kurs kuchni tajskiej: sałatki i przystawki

  • 2018-09-12 - Tajlandia od kuchni - ABC Woka

  • 2018-09-14 - Knife Skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2018-09-14 - Ryby i owoce morza: dorada, małże, krewetki, łosoś i tuńczyk

  • 2018-09-15 - Wytrawne tarty

  • 2018-09-15 - ABC cukiernictwa: ciasto francuskie

  • 2018-09-17 - Vegan Power: wegańskie przetwory

  • 2018-09-17 - Steki

  • 2018-09-18 - Wołowina dla początkujących

  • 2018-09-18 - Francja od kuchni

  • 2018-09-20 - Vegan Power: warsztaty kuchni roślinnej

  • 2018-09-22 - Beauty Bowls

  • 2018-09-24 - Street Food

  • 2018-09-26 - Wietnam od kuchni

  • 2018-09-27 - ABC krewetek

  • 2018-09-29 - Chleb żytni, razowy, pszenno-żytni i z dodatkiem kasz

  • Październik
  • 2018-10-01 - ABC Kaczki

  • 2018-10-05 - Surf and turf

  • 2018-10-06 - Bezy

  • 2018-10-09 - Pasta Party

  • 2018-10-10 - Kurs kuchni tajskiej: zupy i przystawki II

  • 2018-10-11 - Ryby i owoce morza

  • 2018-10-13 - Zdrowe lunchboxy

  • 2018-10-15 - Kaczka dla początkujących

  • 2018-10-18 - Vegan Power: warsztaty kuchni roślinnej

  • 2018-10-19 - ABC owoców morza

  • 2018-10-20 - Warsztaty piekarnicze: pieczywo orkiszowe

  • 2018-10-24 - Wołowina dla początkujących

  • 2018-10-26 - Sushi Time

  • 2018-10-27 - ABC Cukiernictwa: ciasta drożdżowe i półfrancuskie

  • 2018-10-30 - Steki

  • 2018-10-31 - Ale Meksyk, warsztaty kuchni meksykańskiej

  • Listopad
  • 2018-11-06 - Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2018-11-08 - Curry Evening

  • 2018-11-14 - Kurs kuchni tajskiej: pasta curry

  • 2018-11-14 - Vegan Power: warsztaty kuchni roślinnej

  • 2018-11-16 - Ryby i owoce morza

  • 2018-11-16 - Ramen

  • 2018-11-17 - Bezy

  • 2018-11-17 - Coffee Time

  • 2018-11-19 - Steki

  • 2018-11-21 - Street Food

  • 2018-11-24 - ABC Cukiernictwa: czekolada

  • 2018-11-27 - Wietnam od kuchni

  • 2018-11-28 - Wołowina dla początkujących

  • 2018-11-30 - Surf and Turf

  • 2018-11-30 - ABC krewetek

  • Grudzień
  • 2018-12-01 - Chleb pszenny

  • 2018-12-05 - Kurs kuchni tajskiej: ABC woka

Prowadzący:

Tomasz Jakubiak

Szef kuchni i dziennikarz kulinarny. Gospodarz programu Szuka Mięsa nadawanego na kanale Food Newwork, autor książek kulinarnych w tym Ugoruj mi Tato z przepisami dla całej rodziny. Dzięki pracy w telewizji - dużo podróżuje i poznaje kuchnie innych krajów.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu