Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

    Maj
  • 2017-05-29 - Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

    Zapraszamy na nową odsłonę kultowych zajęć Knife Skills, podczas których pod okiem Sebastiana Olmy, zwycięzcy II edycji programu Top Chef, nauczycie się podstawowych technik pracy z nożem. W programie część merytoryczna: rodzaje noży w kuchni, zasady przygotowania stanowiska do pracy oraz zasady bezpieczeństwa podczas krojenia, a także część techniczna: wprowadzenie do prawidłowych technik krojenia i tempa pracy z nożem. Podczas części praktycznej nauczycie się: 8 technik krojenia warzyw (bátonnet, brunoise, jardinièr, julienne, macédoine, printanière, vichy, château), podstawowych technik filetowania owoców i siekania ziół oraz podstawowych technik trybowania drobiu (na przykładzie kurczaka) oraz filetowania ryby (na przykładzie pstrąga). Na koniec zajęć przygotujecie: roladkę z kurczaka z pieczoną papryką w sosie pieprzowym oraz pstrąga gotowanego z młodymi warzywami i sałatami. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowy napar.

    Cena: 320zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Sebastian Olma

    Poznań
    Brak miejsc
  • 2017-05-30 - Tajlandia od kuchni

  • 2017-05-30 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2017-05-31 - CookUp na zdrowie: dieta bezglutenowa

  • 2017-05-31 - Ryby i owoce morza: łosoś, dorsz, krewetki i tuńczyk

  • 2017-05-31 - Indie od kuchni

  • Czerwiec
  • 2017-06-01 - Burgerownia: poziom podstawowy

  • 2017-06-01 - Parillada, czyli meksykański grill

  • 2017-06-02 - Vegan Power: wegańskie burgery

  • 2017-06-03 - Chleby na zakwasie razowe, żytnie, pszenno-żytnie i z dodatkami kasz

  • 2017-06-03 - CookUp na Dzień Dziecka: warzywa są super

  • 2017-06-04 - CookUp rodzinnie: Burger Party na Dzień Dziecka

  • 2017-06-06 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2017-06-06 - Hello Kimchi – warsztaty kuchni koreańskiej

  • 2017-06-08 - Power Mama: rozszerzanie diety Malucha

  • 2017-06-09 - Pizza Party

  • 2017-06-09 - CookUp na grillu: ABC krewetek

  • 2017-06-10 - CookUp na słodko: słodkie, sezonowe tarty

  • 2017-06-12 - Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2017-06-20 - Indie od kuchni

  • 2017-06-20 - Lato w Paryżu, warsztaty kuchni francuskiej

  • 2017-06-22 - Tajlandia od kuchni

  • 2017-06-23 - Tajniki sushi

  • 2017-06-23 - CookUp na grillu: ryby i owoce morza

  • 2017-06-24 - CookUp Lifestyle: Warsztaty kaligrafii nowoczesnej z HELLO calligraphy

  • 2017-06-24 - Pieczywo orkiszowe: chleb orkiszowy na podmłodzie, bułki paryskie i orkiszowy razowiec

  • 2017-06-24 - CookUp na grillu: steki z Sebastianem Olmą

  • 2017-06-26 - Tajlandia od kuchni

  • 2017-06-30 - Street Food

  • 2017-06-30 - Street Food

  • 2017-06-30 - CookUp na grillu: wegański grill na początek wakacji

  • Lipiec
  • 2017-07-04 - CookUp na grillu: Street Food

  • 2017-07-05 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2017-07-06 - CookUp na grillu: Ryby i owoce morza: dorsz, homar, karmazyn, krewetki

  • 2017-07-10 - Mięsolubni: wołowina dla początkujących

  • 2017-07-12 - Torty angielskie

  • 2017-07-12 - CookUp na grillu: Fiesta Mexicana

  • 2017-07-13 - CookUp na grillu: steki z Sebastianem Olmą

  • 2017-07-18 - CookUp na grillu: burgery

  • 2017-07-19 - Indie od kuchni

  • 2017-07-20 - CookUp na grillu: wegański grill

  • 2017-07-27 - ABC owoców morza: ośmiornica, kalmary, langustynki, małże

  • Sierpień
  • 2017-08-08 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2017-08-09 - Pizza Party

  • 2017-08-09 - CookUp na grillu: Ryby i owoce morza: makrela, mule, kalmary, miętus

  • 2017-08-10 - Mięsolubni: wołowina dla początkujących

  • 2017-08-10 - CookUp na grillu: steki z Sebastianem Olmą

  • 2017-08-22 - CookUp na grillu: Street Food

  • 2017-08-23 - Torty angielskie

  • 2017-08-24 - Street Food

  • 2017-08-25 - CookUp na słodko: bezy

  • 2017-08-25 - CookUp na słodko: torty angielskie

  • 2017-08-25 - Tajniki sushi

  • 2017-08-29 - Mięsolubni: steki

  • 2017-08-30 - CookUp na grillu: burgery

  • 2017-08-31 - CookUp na grillu: ABC krewetek

  • Wrzesień
  • 2017-09-09 - Torty angielskie

Prowadzący:

Sebastian Olma

Szef kuchni Restauracji Sketch w Teatrze Wielkim. Zwycięzca II edycji programu Top Chef. Wcześniej szef kuchni w Cafe Zielony Niedźwiedź w Warszawie (Knajpa Roku 2015 wg. Gazety Wyborczej) oraz w Restauracji Wilcza 50. Doświadczenie kulinarne zdobywał m.in. u tak znanych szefów kuchni jak Gordon Ramsay i Tom Aikens - w którego słynnej londyńskiej restauracji miał okazję pracować.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu