Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: październik-listopad 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Wrzesień
  • 2017-09-22 - Akademia: Zupy, buliony i sosy

    Zapraszamy na zajęcia w ramach Akademii CookUp. Tematem zajęć będą zupy, buliony i sosy. Warsztaty poprowadzi Tomasz Królikowski - doświadzony szef kuchni, który gotował między innymi w Royal Society, Royal Collage of Surgeons oraz dla British Library w Londynie. W pierwszej części zajęć uczestnicy zapoznają się z wartościami odżywczymi zup, poznają klasyfikacje zup według metody zagęszczenia oraz rodzaje zup zimnych. W części praktycznej uczestnicy przygotują: buliony: wołowy, drobiowy, rybny i wegański z ziołami, chłodnik z pieczonych pomidorów na jogurcie z ziołami i papryką, ziołową kostkę bulionową, krem z pieczonych buraków z pianką kokosową i chrupiącym jarmużem, zupę orientalną z warzywami, pierożkami won ton z krewetkami, tradycyjny żurek, a na koniec sosy: z czerwonego wina (demi glace), aioli smakowe (limonkowe i truflowe), sos holenderski oraz béarnaise. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz jesienny napar. Uwaga: Istnieje możliwość uczestniczenia w pojedyńczych zajęciach Akademii, w miarę dostępnych miejsc. Nie ma obowiązku uczestniczenia we wcześniejszych lub późniejszych zajęciach Akademii. Akademia CookUp to półroczny kurs kulinarny od podstaw składający się z 20 spotkań. Zajęcia odbywają się raz w tygodniu i składają się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs kończy się egzaminem praktycznym, po którym uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu.

    Cena: 320zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok 4 godz.

    Prowadzący: Tomasz Królikowski

    Mokotów
    Zapisy zamknięte
  • 2017-09-22 - Tajlandia od kuchni

  • 2017-09-23 - Torty angielskie

  • 2017-09-23 - CookUp na grillu: steki z Sebastianem Olmą

  • 2017-09-26 - Tajlandia od kuchni - ABC Woka

  • 2017-09-27 - Street Food

  • 2017-09-28 - Ryby i owoce morza: łosoś, dorsz, krewetki i tuńczyk

  • 2017-09-28 - Francja na talerzu

  • 2017-09-29 - Francja na talerzu

  • 2017-09-29 - ABC owoców morza

  • Październik
  • 2017-10-03 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2017-10-05 - Power Mama: EkoMama w kuchni

  • 2017-10-06 - Ryby i owoce morza: krewetki, dorsz, przegrzebki, węgorz

  • 2017-10-07 - CookUp na słodko: bezy

  • 2017-10-11 - CookUp na zdrowie: detoks po lecie

  • 2017-10-11 - ABC gotowania: sosy

  • 2017-10-12 - Pasta Party

  • 2017-10-13 - Wietnam od kuchni

  • 2017-10-14 - Domowa piekarnia: chleb pszenny

  • 2017-10-14 - Wszystko o kawie

  • 2017-10-16 - Street Food

  • 2017-10-16 - Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2017-10-18 - Mięsolubni: steki

  • 2017-10-18 - Burgerownia: poziom podstawowy

  • 2017-10-19 - ABC Kaszy: kasza owsiana, amarantus, komosa ryżowa, orkisz

  • 2017-10-20 - Tajlandia od kuchni

  • 2017-10-20 - ABC krewetek

  • 2017-10-21 - Torty angielskie

  • 2017-10-21 - Bajgle, precle i bajglowe pizze z Moniką Walecką

  • 2017-10-23 - Knife Skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2017-10-23 - Pizza Party

  • 2017-10-24 - Dziczyzna dla początkujących

  • 2017-10-24 - Street Food

  • 2017-10-26 - ABC owoców morza

  • 2017-10-26 - Vegan Power

  • 2017-10-27 - Ramen

  • 2017-10-28 - CookUp rodzinnie: meksykańskie Halloween

  • 2017-10-28 - CookUp rodzinnie: dyniowe Halloween

  • 2017-10-30 - Mięsolubni: steki z Sebastianem Olmą

  • Listopad
  • 2017-11-06 - Gęsina dla początkujących

  • 2017-11-07 - Gęsina dla początkujących

  • 2017-11-08 - Indie od kuchni

  • 2017-11-08 - Ryby i owoce morza: labraks, małże Św.Jakuba, łosoś oraz krewetki

  • 2017-11-13 - CookUp for Chefs: Adam Chrząstowski

  • 2017-11-14 - Power Mama: Warzywa są super

  • 2017-11-14 - Dyniowe Love z Dominiką Wójciak

  • 2017-11-15 - Fiesta Mexicana

  • 2017-11-16 - Hello Kimchi – warsztaty kuchni koreańskiej

  • 2017-11-16 - Surf and Turf

  • 2017-11-17 - Tajniki sushi

  • 2017-11-20 - Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2017-11-21 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2017-11-21 - Francja na talerzu

  • 2017-11-23 - CookUp na zdrowie: Zdrowe lunchboxy do pracy

  • 2017-11-23 - ABC Woka

  • 2017-11-24 - ABC owoców morza

  • 2017-11-25 - Chleby na zakwasie razowe, żytnie, pszenno-żytnie i z dodatkami kasz

  • 2017-11-27 - Mięsolubni: wołowina dla początkujących

  • 2017-11-28 - Tajlandia od kuchni - ABC Woka

  • 2017-11-29 - Ryby i owoce morza: przegrzebki, sandacz, dorsz, krewetki, omułki, raki

  • 2017-11-30 - Vegan Power

  • Grudzień
  • 2017-12-01 - CookUp na Święta: Jadalne bożonarodzeniowe prezenty

  • 2017-12-02 - CookUp na Święta: Jadalne bożonarodzeniowe prezenty

  • 2017-12-02 - Rodzinne Mikołajki: zdrowe, słodkie upominki

  • 2017-12-02 - Rodzinne Mikołajki: zdrowe, słodkie upominki

Prowadzący:

Tomasz Królikowski

Doświadczony szef kuchni. Fachu uczył się pracując w restauracjach w Londynie ( m.in. w Royal Society, Royal College of Surgeons oraz dla British Library) i Mediolanie. W pracy zwraca szczególną uwagę na produkty lokalne i sezonowe.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu