Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, wtorki lub piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 5500 zł (możliwość zapłaty w dwóch ratach) | Termin: 13 marca 2017 - 19 czerwca 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Marzec
  • 2017-03-30 - Power Mama: domowe, zdrowe pieczywo

    Zapraszamy na Power Mamę, wyjątkowe warsztaty ze zdrowego gotowania dla mam. Na zajęciach uczymy Mamy, jak ważne jest zdrowe odżywianie zarówno dzieci, jak i całej rodziny. Pokazujemy, że nie trzeba spędzać w kuchni wielu godzin, by przygotować pełnowartościowe posiłki dla całej rodziny. Uczymy, jak komponować dania, które polubią i Najmłodsi i nieco starsi członkowie rodziny. Tym razem tematem zajęć będzie domowe, zdrowe i szybkie w przygotowaniu pieczywo. Zajęcia poprowadzi Szymon Tomiło, tata Lucka, który w CookUp prowadzi warsztaty piekarnicze. Prowadzący opowie Wam o rodzajach i typach ogólnodostępnych mąk, na co zwracać uwagę wybierając mąki, gdzie je kupować, jak czytać tabelki na mąkach, jakich akcesoriów piekarniczych i w jaki sposób używać w warunkach domowych. Na zajęciach przygotujecie: zdrowe bułki orkiszowe, pizzę z mieszanki mąki pszennej i orkiszowej, breadsticksy – dobre na przekąski dla Najmłodszych oraz uwielbiany przez dzieci chleb bananowy. Zajęcia zakończą się degustacją wspólnie przygotowanych wypieków. Przygotowane na warsztatach pieczywo będziecie mogły zabrać ze sobą do domu w specjalnie przygotowanych opakowaniach. Na zajęciach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz wiosenny, ziołowy napar. UWAGA! Na zajęcie możesz zabrać swoje dzieci. Do dyspozycji Maluchów będzie kącik zabaw przygotowany przez markę Janod, przewijak oraz miejsce do karmienia Najmłodszych przygotowane przez markę Beaba.

    Cena: 260zł

    Godzina: 12:00

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Szymon Tomiło

    Mokotów
    Zapisy zamknięte
  • 2017-03-30 - Mięsolubni: steki

  • 2017-03-31 - ABC Krewetek

  • 2017-03-31 - Goście, goście: wiosenne Dinner Party

  • Kwiecień
  • 2017-04-01 - Wielkanocne mazurki z Michałem Iwaniukiem

  • 2017-04-01 - CookUp na słodko: torty angielskie

  • 2017-04-03 - CookUp na słodko: torty angielskie

  • 2017-04-04 - Knife Skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2017-04-05 - Hello Kimchi – warsztaty kuchni koreańskiej

  • 2017-04-05 - CookUp na zdrowie: dieta dla początkujących

  • 2017-04-06 - Power Mama: dieta fit mamy

  • 2017-04-07 - Street Food

  • 2017-04-07 - Wielkanocne jadalne prezenty

  • 2017-04-07 - Ryby i owoce morza: mule, tuńczyk, dorsz, halibut

  • 2017-04-08 - CookUp rodzinnie: podpłomyki, tortilla i grissini

  • 2017-04-08 - Wielkanocne serniki, mazurki i cupcakes

  • 2017-04-09 - Domowa piekarnia: chleb pszenny

  • 2017-04-10 - Burgerownia: poziom podstawowy

  • 2017-04-10 - Street Food

  • 2017-04-11 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2017-04-12 - Vegan Power: wegańska Wielkanoc

  • 2017-04-13 - Power Mama: zdrowe gotowanie z Zosią Cudny

  • 2017-04-13 - Ugotuj sobie Święta

  • 2017-04-13 - Wegańska Wielkanoc

  • 2017-04-18 - Curry Evening

  • 2017-04-19 - Ziarno i Warzywo z Dominiką Wójciak

  • 2017-04-19 - Wytrawne tarty: tradycyjna krucha tarta, quiche, tarta owsiana i tarta filo

  • 2017-04-20 - CookUp na zdrowie: wege lunchboxy do pracy

  • 2017-04-21 - Tajlandia od kuchni

  • 2017-04-21 - Tajniki sushi

  • 2017-04-22 - Ziarno i Warzywo z Dominiką Wójciak

  • 2017-04-22 - Domowa piekarnia: chleb żytni na zakwasie

  • 2017-04-22 - CookUp Youth: chleb żytni, pasty, pesta i hummusy (8-17 lat)

  • 2017-04-24 - Włoska wiosna z Kuchnią Dantego

  • 2017-04-25 - Tajlandia od kuchni

  • 2017-04-25 - Paris Chic, czyli wiosna w Paryżu

  • 2017-04-26 - Vegan Power: wegańskie burgery

  • 2017-04-26 - Tex Mex z Isabel Balderas

  • 2017-04-27 - Ryby i owoce morza: krewetki, przegrzebki, skrei i tuńczyk

  • 2017-04-27 - Mięsolubni: steki

  • 2017-04-28 - Japonia od kuchni

  • 2017-04-28 - Indie od kuchni

  • Maj
  • 2017-05-08 - Warzywniak, zapomniane smaki z Tomkiem Purolem

  • 2017-05-08 - Burgerownia: poziom podstawowy

  • 2017-05-09 - Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2017-05-10 - Mięsolubni: steki

  • 2017-05-10 - Goście, goście: barbecue

  • 2017-05-11 - Power Mama: dieta Niejadka

  • 2017-05-11 - Vegan Power: wegański grill

  • 2017-05-12 - Kuchnia + w drodze: Daria Ładocha

  • 2017-05-12 - CookUp na grillu: ABC krewetek

  • 2017-05-13 - CookUp na zdrowie: śniadanie, czyli najważniejszy posiłek dnia

  • 2017-05-13 - CookUp rodzinnie: miejski piknik

  • 2017-05-13 - Francuskie makaroniki

  • 2017-05-16 - Burgery dla początkujących

  • 2017-05-18 - Warsztaty kuchni śródziemnomorskiej

  • 2017-05-19 - Wietnam od kuchni

  • 2017-05-20 - CookUp Youth: knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2017-05-20 - Honey, honey, czyli warsztaty pszczelarskie dla początkujących

  • 2017-05-20 - CookUp na grillu: steki z Sebastianem Olmą

  • 2017-05-21 - CookUp na słodko: bezy

  • 2017-05-22 - Mięsolubni: wołowina dla początkujących

  • 2017-05-23 - Tajlandia od kuchni - ABC Woka

  • 2017-05-23 - Scandi Love, warsztaty kuchni skandynawskiej

  • 2017-05-24 - Francja na talerzu

  • 2017-05-25 - Power Mama: warzywa są super

  • 2017-05-26 - Vegan Power: przygotowanie do lata

  • 2017-05-27 - CookUp na Dzień Dziecka: warzywa są super

  • 2017-05-27 - CookUp na grillu: ryby i owoce morza

  • 2017-05-29 - Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2017-05-30 - Tajlandia od kuchni

  • 2017-05-30 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2017-05-31 - CookUp na zdrowie: dieta bezglutenowa

  • 2017-05-31 - Ryby i owoce morza: łosoś, dorsz, krewetki i tuńczyk

  • 2017-05-31 - Indie od kuchni

  • Czerwiec
  • 2017-06-01 - Burgerownia: poziom podstawowy

  • 2017-06-03 - CookUp na Dzień Dziecka: warzywa są super

  • 2017-06-06 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2017-06-06 - Hello Kimchi – warsztaty kuchni koreańskiej

  • 2017-06-07 - ABC krewetek

  • 2017-06-09 - CookUp na grillu: ABC krewetek

  • 2017-06-12 - Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2017-06-30 - Street Food

Prowadzący:

Szymon Tomiło

Z wykształcenia grafik, z zamiłowania kucharz. Pierwsze kulinarne kroki stawiał u boku babci-Rosjanki. To dzięki niej w kuchni ceni proste domowe smaki. Dziś nie wyobraża sobie śniadania bez własnego chleba. Zaraził tą pasją wielu przyjaciół i znajomych. Nawet własnego psa nazwał Pajda.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu