Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Kwiecień
  • 2018-04-22 - CookUp á la carte: Olia Hercules

    Zapraszamy Was na absolutnie wyjątkowe warsztaty kulinarne z londyńską gwiazdą kulinarną Olią Hercules, autorką książek Mamushka i Kaukasis, utytułowaną Observer Rising Star of 2015. Podczas warsztatów przygotowywać będziecie dania pochodzące z książki Mamushka, nagrodzonej tytułem Najlepszej Debiutanckiej Książki Kulinarnej w 2006 roku. Na warsztatach, pracując samodzielnie lub w małych (2-4 os.) grupach przygotujecie 4 dania: pierożki chinkali z chrupiącą szalotką i palonym masłem, miętową adżikę na toście z pieczywa na zakwasie z dobrej jakości twarogiem i duszonymi jabłkami, bliskowschodniego pieczonego kurczaka ze świeżym estragonem, purpurową bazylią, koprem i kolendrą oraz na deser gryczany krem ze świeżymi, sezonowymi owocami. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda). UWAGA! Warsztaty prowadzone są w języku angielskim.

    Cena: 350zł

    Godzina: 12:00

    Czas trwania: ok. 3-4 godz.

    Prowadzący: Olia Hercules

    Mokotów
    Zapisy zamknięte
  • 2018-04-23 - Akademia CookUp: jagnięcina i cielęcina dla początkujących

  • 2018-04-23 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2018-04-24 - Steki

  • 2018-04-24 - Wiosna w Paryżu

  • 2018-04-25 - Street Food

  • 2018-04-26 - Akademia CookUp: wołowina dla początkujących

  • 2018-04-27 - Akademia CookUp: chleb pszenny

  • 2018-04-27 - Hello Kimchi – warsztaty kuchni koreańskiej

  • 2018-04-28 - Bagietki, bułki, flatbready i wiosenne pasty, pesta i twarożki

  • Maj
  • 2018-05-08 - Burgerownia: poziom podstawowy

  • 2018-05-09 - Szparagowe Love z Agatą Wojdą

  • 2018-05-10 - Lets CookUp: dumplings

  • 2018-05-10 - Wegański Comfort Food

  • 2018-05-10 - Ryby i owoce morza: tuńczyk, ośmiornica, krewetki, okoń morski

  • 2018-05-11 - Tajlandia od kuchni

  • 2018-05-11 - ABC Cukiernictwa: czekolada

  • 2018-05-11 - Tajniki sushi

  • 2018-05-12 - CookUp rodzinnie: zdrowy slow food

  • 2018-05-12 - ABC Cukiernictwa: torty

  • 2018-05-14 - Mięsolubni: steki z Sebastianem Olmą

  • 2018-05-15 - Tajlandia od kuchni - ABC Woka

  • 2018-05-16 - Power Mama: ryby są super

  • 2018-05-16 - Szparagowe Love z Arturem Skotarczykiem

  • 2018-05-16 - CookUp na zdrowie: tłuszcze

  • 2018-05-17 - Vegan Smart Food

  • 2018-05-18 - ABC Cukiernictwa: tarty

  • 2018-05-18 - ABC krewetek

  • 2018-05-19 - Wegańskie ciasta i desery

  • 2018-05-21 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2018-05-22 - No Waste Food, czyli jak gotować aby nie marnować

  • 2018-05-23 - Mięsolubni: jagnięcina i cielęcina dla początkujących

  • 2018-05-23 - Wytrawne tarty

  • 2018-05-24 - Tex-Mex

  • 2018-05-25 - ABC krewetek

  • 2018-05-25 - ABC Cukiernictwa: ciasta drożdżowe

  • 2018-05-25 - Surf and Turf

  • 2018-05-26 - Beauty Bowls

  • 2018-05-26 - Vegan Power: zdrowe słodycze

  • 2018-05-27 - Chleb razowy, żytni, pszenno-żytni oraz z dodatkiem kasz

  • 2018-05-28 - Surf and Turf

  • 2018-05-28 - Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2018-05-29 - Jagnięcina i cielęcina dla początkujących

  • Czerwiec
  • 2018-06-01 - ABC cukiernictwa: bezy

  • 2018-06-02 - CookUp rodzinnie: zdrowe gofry na Dzień Dziecka

  • 2018-06-02 - CookUp rodzinnie: zdrowe gofry na Dzień Dziecka

  • 2018-06-05 - Włoskie gotowanie: Toskania

  • 2018-06-06 - Sushi Time

  • 2018-06-08 - Włoskie gotowanie

  • 2018-06-08 - ABC cukiernictwa: serniki

  • 2018-06-08 - ABC owoców morza

  • 2018-06-08 - Ryby i owoce morza: makrela, krewetki, mule, flądra

  • 2018-06-09 - Domowa piekarnia: pieczywo orkiszowe

  • 2018-06-11 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2018-06-12 - Steki

  • 2018-06-12 - Tajlandia od kuchni

  • 2018-06-15 - Ryby dla początkujących

  • 2018-06-16 - Vegan Pastry Class: Tort Leśny Mech

  • 2018-06-16 - ABC Cukiernictwa: ptysie i eklery

  • 2018-06-18 - Kaczka dla początkujących

  • 2018-06-18 - Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2018-06-19 - Street Food

  • 2018-06-20 - Tajlandia od kuchni - ABC Woka

  • 2018-06-20 - Super Bowls - kuchnia dla aktywnych

  • 2018-06-22 - Tajniki sushi

  • 2018-06-22 - Pizza Party

  • 2018-06-23 - CookUp Lifestyle: Warsztaty kaligrafii nowoczesnej z HELLO calligraphy

  • 2018-06-23 - Lets CookUp: Polish Burgers (kotlety mielone)

  • 2018-06-23 - Power Mama: zdrowe gofry

  • 2018-06-25 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2018-06-25 - Mięsolubni: steki z Sebastianem Olmą

  • 2018-06-26 - Wietnam od kuchni

  • 2018-06-27 - Vegan Raw Food

  • 2018-06-28 - Vegan Fast Food

  • Wrzesień
  • 2018-09-12 - Kurs kuchni tajskiej: sałatki i przystawki

  • 2018-09-15 - ABC cukiernictwa: ciasto francuskie

  • Październik
  • 2018-10-10 - Kurs kuchni tajskiej: zupy i przystawki

  • 2018-10-27 - ABC Cukiernictwa: ciasta drożdżowe i półfrancuskie

  • Listopad
  • 2018-11-14 - Kurs kuchni tajskiej: pasta curry

  • 2018-11-24 - ABC Cukiernictwa: czekolada

Prowadzący:

Olia Hercules

Autorka książek „Mamushka” (Najlepsza Debiutancka Książka Kulinarna 2006) oraz „Kaukasis”. Uznawana za jedną z najbardziej błyskotliwych i cenionych gwiazd londyńskiej sceny kulinarnej. Absolwentka Leiths School of Food and Wine. Gotowała m.in. w restauracji Ottolenghi w Londynie.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu