Przejdź do treści
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • Warsztaty
  • Wydarzenia dla firm
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Kiszonki

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Pokaż wszystkie
  • Kuchnia azjatycka
  • Mięso
  • Kuchnia tajska
  • Ryby
  • Kuchnia włoska
  • Chleb
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • Kuchnia indyjska
  • Kiszonki
  • Knife Skills
  • Kuchnia koreańska
  • Sushi
  • Kuchnia meksykańska
  • Pizza
  • Fermentacja
  • Street Food
  • Wok
  • wrzesień
  • Fermentacja
    15.09.2025

    Fermentacja

    Szczegóły
    Fermentacja, Kiszonki
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Michał Kępiński
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    O kiszonkach wie absolutnie wszystko. Kimchi, pasta miso czy kombucha nie mają przed nim żadnych tajemnic. Jego doświadczenie i umiejętności doceniają zarówno rodzimi miłośnicy fermentacji jak i utytułowani szefowie kuchni renomowanych restauracji na całym świecie.

    Zapraszamy Was na fermetację z Michałem Kępińskim, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w KOKS (2 gwiazdki Michelin, Wyspy Owcze) czy Maaemo (3 gwiazdki Michelin, Oslo).

    419,00 zł
    Zobacz warsztat
CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678
W godz. 9-17 (od poniedziałku do piątku)

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Wydarzenia dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
  • Zmiana ustawień prywatności
© 2012-2025 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl