Przejdź do treści
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • Warsztaty
  • Wydarzenia dla firm
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Warsztaty

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Kuchnia azjatycka
  • Warsztaty cukiernicze
  • Owoce morza
  • Mięso
  • Kuchnia tajska
  • Ryby
  • Kuchnia włoska
  • Wypieki
  • Chleb
  • Knife Skills
  • Kuchnia hiszpańska
  • Wok
  • Chleby
    Warsztaty wyprzedane
    Lista rezerwowa
    14.11.2025

    Chleby

    Szczegóły
    Chleb
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    2 dni po 4-5 godz.
    Prowadzący:
    Piotr Bruś-Klepacki
    Zapisy:
    Lista rezerwowa
    Warszawa Hoża

    Kto przynajmniej raz spróbował, ten wie, że nie ma nic bardziej magicznego niż samodzielne pieczenie chleba, bułek czy domowej foccaci. A sam proces przygotowania działa jak najlepsza terapia kojąca duszę: mieszanie, wyrabianie, formowanie czy wybieranie dodatków. Wreszcie pieczenie, wyjmowanie z pieca i najtrudniejszy moment… czekanie aż wystygnie.

    Zapraszamy Was na magiczne, dwudniowe warsztaty piekarnicze z Piotrkiem Bruś Klepackim. W programie: chleb żytni, chleb pszenny na zakwasie, focaccia, bułki burgerowe oraz roti.

    790,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Neapol by Bartek Kieżun
    15.11.2025

    Neapol by Bartek Kieżun

    Szczegóły
    Kuchnia włoska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Bartek Kieżun
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Po przejściu kilometrów ulic Neapolu i zajrzeniu do wszystkich możliwych garnków i talerzy zapraszam na wypad do tego miasta bez ruszania się z Warszawy.  Bartek wybrał dla Was kilka dań, które wspólnie przygotujecie, a potem przy wspólnym stole uraczy was opowieściami o  przygodach w mieście i zdradzi jak podróżować kulinarnie, by wrócić do domu z uśmiechem na twarzy.

    549,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Barcelona by Bartek Kieżun
    16.11.2025

    Barcelona by Bartek Kieżun

    Szczegóły
    Kuchnia hiszpańska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Bartek Kieżun
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Po tygodniach spędzonych w Barcelonie, wśród zapachu morza, rozmów na targach i dźwięków naczyń stukających w tapas barach, Bartek zaprasza na podróż do Katalonii bez wyjeżdżania z Warszawy. Wybrał dla Was kilka swoich ulubionych dań, które wspólnie przygotujecie, a potem opowie nam o mieście, które nigdy nie zasypia i o smakach, które zostają z człowiekiem na długo. Zdradzi też, jak podróżować kulinarnie — by przywozić ze sobą coś więcej niż zdjęcia: zapachy, wspomnienia i radość, która smakuje jak słońce.

    549,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Noże - techniki krojenia
    17.11.2025

    Noże - techniki krojenia

    Szczegóły
    Knife Skills
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Michał Kępiński
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Jeśli chcesz kroić i siekać jak prawdziwy szef kuchni, to te zajęcia są dla Ciebie. W programie: 7 technik krojenia warzyw, filetowanie owoców, siekanie ziół, obieranie, czyszczenie i filetowanie krewetek.

    Podstawowych technik pracy z nożem nauczy Was Michał Kępiński, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w restauracjach KOKS (2 gwiazdki Michelin, Wyspy Owcze) i Maaemo (3 gwiazdki Michelin, Oslo)

    419,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Wok
    Warsztaty wyprzedane
    Lista rezerwowa
    19.11.2025

    Wok

    Szczegóły
    Wok, Kuchnia azjatycka, Kuchnia tajska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Maciej Bartkowiak
    Zapisy:
    Lista rezerwowa
    Warszawa Hoża

    Od tysięcy lat jest nieodłącznym elementem tradycji kulinarnej Azji. Gotują na nim słynący z doskonałej kuchni Tajowie, Wietnamczycy, Chińczycy, Koreańczycy czy Japończycy. Wymaga precyzji i doświadczenia, bo gotuje się na nim nie tylko spektakularnie, ale i szybko. Dzięki czemu produkty zachowują większość swoich wartości odżywczych.

    Zapraszamy Was na widowiskowe warsztaty kulinarne z Maciejem Bartkowiakiem, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok.

    419,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Tajlandia
    Warsztaty wyprzedane
    Lista rezerwowa
    20.11.2025

    Tajlandia

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia tajska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Maciej Bartkowiak
    Zapisy:
    Lista rezerwowa
    Warszawa Hoża

    Tego wieczoru zabierzemy Was w egzotyczną podróż do pełnej smaków i aromatów Tajlandii. W naszej kuchni królować będą m. in. galangal, trawa cytrynowa, świeży imbir, liście kafiru oraz oryginalne tajskie sosy, warzywa, przyprawy i zioła.

    W tajniki jednej z najoryginalniejszych i najpopularniejszych kuchni na świecie wprowadzi Was Maciej Bartkowiak – charyzmatyczny szef kuchni, który doświadczenie kulinarne zdobywał m.in. w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok.

    419,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Skandynawskie wypieki
    Warsztaty wyprzedane
    Lista rezerwowa
    22.11.2025

    Skandynawskie wypieki

    Szczegóły
    Warsztaty cukiernicze, Wypieki
    Początek:
    11:00
    Czas trwania:
    ok. 5 godzin
    Prowadzący:
    Marcin Zawadzki
    Zapisy:
    Lista rezerwowa
    Warszawa Hoża

    Nic lepiej nie definiuje skandynawskiej filozofii szczęścia #hygge niż tamtejsze wypieki. Potrafiące rozgonić najgroźniejsze chmury i rozświetlić najciemniejsze dni. Cudownie kojące, pachnące masłem, cynamonem, wanilią i kardamonem. Zachęcające do zatrzymania się i celebrowania codzienności. Bez pośpiechu, w skupieniu i z uważnością. Zapraszamy Was na skandynawskie warsztaty cukiernicze z Marcinem Zawadzkim z Kukułki.

    549,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Owoce morza - kalmary, ośmiornica, mule i krewetki
    24.11.2025

    Owoce morza - kalmary, ośmiornica, mule i krewetki

    Szczegóły
    Owoce morza, Krewetki
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Michał Kępiński
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Ich obecność w kuchni wynosi potrawy na zupełnie inny poziom. Ze zwykłego makaronu, sałatki, zupy czy kanapki czynią iście królewskie dania. I naprawdę niewiele potrzeba, by wydobyć z nich szlachetny, zapadający w pamięć smak. Odpowiednio dobrane zioła, przyprawy czy oliwa – czasem jakiś sos, warzywa i owoce. Ale jak wiadomo, gdy o prostotę idzie, diabeł tkwi w szczegółach. W odpowiednim przygotowaniu, czyszczeniu, obraniu i perfekcyjnym doborze dodatków. Zapraszamy Was do niezwykłego świata owoców morza. W roli głównej: przegrzebki, homar i kalmary.

    449,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Wołowina
    27.11.2025

    Wołowina

    Szczegóły
    Mięso, Wołowina
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Patrycja Wąsiakowska
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Od wielu sezonów zdecydowany numer jeden wśród mięs. Kucharze i miłośnicy dobrej kuchni kochają ją za smak i nieograniczone możliwości. Dietetycy cenią za wartości odżywcze – wysoką zawartość dobrze przyswajalnego białka oraz witaminy B12. Szlachetna i krucha. Idealna zarówno do delikatnego tatara, wyrazistego steka, orientalnych sałatek czy szybkich stir-fry.

    Zapraszamy Was na konkretne gotowanie z wołowiną w roli głównej. Zajęcia poprowadzi Patrycja Wąsiakowska, utalentowana szefowa kuchni kultowej, mazurskiej Starej Kuźni.

    449,00 zł
    Zobacz warsztat
  • grudzień
  • Śledzie
    01.12.2025

    Śledzie

    Szczegóły
    Ryby
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Michał Kępiński
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Uwielbiany i bardzo doceniany w skandynawskiej kulturze kulinarnej. W pozostałych częściach świata, wciąż niestety gra drugoplanowe role. Częściej spotkać go bowiem możemy w przystawkach czy sałatkach niż jako główny punkt programu. A szkoda, bo śledź twarzy ma wiele i lubi prezentować się w nieoczywistych, wyrazistych kompozycjach. Zapraszamy Was na zajęcia, na których postaramy się odczarować jedną z najciekawszych bałtyckich ryb.

    419,00 zł
    Zobacz warsztat
CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678
W godz. 9-17 (od poniedziałku do piątku)

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Wydarzenia dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
  • Zmiana ustawień prywatności
© 2012-2025 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl