Przejdź do treści
  • CookUp Player
  • CookUp Talents
  • CookUp Fundacja
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • pl
  • Warsztaty
    • Warsztaty stacjonarne
    • Warsztaty online
    • Archiwum warsztatów online
  • Wydarzenia dla firm
  • Kursy
  • Jedzenie
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • Blog
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Kuchnia meksykańska

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Pokaż wszystkie
  • Kuchnia wegańska
  • Kuchnia azjatycka
  • Warsztaty cukiernicze
  • Owoce morza
  • Kuchnia tajska
  • Mięso
  • Ryby
  • Na grillu
  • Kuchnia włoska
  • Kuchnia wegetariańska
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • Chleb
  • Walentynki
  • Zdrowe odżywianie
  • Kuchnia indyjska
  • Kasze
  • Zero Waste
  • Kiszonki
  • Ramen
  • Bezy
  • Knife Skills
  • In English
  • Surf and Turf
  • Kuchnia meksykańska
  • Kuchnia koreańska
  • Świątecznie
  • Kuchnia wietnamska
  • Pizza
  • Torty
  • Czekolada
  • Pierogi
  • ABC Woka
  • Le Cordon Bleu
  • Fermentacja
  • Jadalne prezenty
  • Dzień Kobiet
  • Kuchnia francuska
  • Kaligrafia
  • Street Food
  • Wypieki
  • Warsztaty baristyczne
  • Sushi
  • Grzyby
  • Dla zaawansowanych i profesjonalistów
  • Tofu
  • Warsztaty sommelierskie
  • Kombucha
  • Makaroniki
  • Jednogarnkowe
  • Kuchnia gruzińska
  • Kuchnia portugalska
  • Kuchnia śródziemnomorska
  • Koktajle
  • Superfoods
  • Kuchnia peruwiańska
  • Kuchnia żydowska
  • CookUp à la carte
  • Kuchnia węgierska
  • wrzesień
  • 21.09.2022

    Ale Meksyk! Taco Party

    Szczegóły
    Kuchnia meksykańska, Mięso
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Isabel Balderas
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Kwintesencja meksykańskiego street foodu. Jednocześnie jedno z najpopularniejszych dań tamtejszej kuchni, które doczekało się 2.sezonowego serialu na Netflixie. Niby to tylko tortilla po brzegi wypełniona dobrem: różnego rodzaju salsami, guacamole, świeżymi warzywami, mięsem czy rybami, a już po pierwszym kęsie przenosi nad ognistą Zatokę Meksykańską. Zapraszamy Was na prawdziwe Taco Party z Isabel Balderas, rodowitą Meksykanką, szefową kuchni kultowej Santa Catrina.

    329,00 zł
    Zobacz warsztat
  • październik
  • 27.10.2022

    Meksykańskie Halloween

    Szczegóły
    Kuchnia meksykańska, Mięso
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Isabel Balderas
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Jak co roku w Halloween, zamiast cukierków i psikusów, zapraszamy Was na kulinarno-etniczną podróż do Meksyku. Dynie, nietoperze i wampiry zamienimy na wielobarwną, pełną radości, muzyki i dobrego jedzenia opowieść o Dia de los Muertos – jednym z najstarszych świąt Nowego Kontynentu. W programie tradycyjna meksykańska kolacja i kultowe cukrowe czaszki. Przewodnikiem po wielobarwnym Dia de los Muertos będzie niezastąpiona Isabel Balderas – rodowita Meksykanka, szefowa kuchni restauracji Santa Catrina.Meksykańskie Hallowen

    329,00 zł
    Zobacz warsztat
  • listopad
  • 30.11.2022

    Ale Meksyk! Taco Party

    Szczegóły
    Kuchnia meksykańska, Mięso
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Isabel Balderas
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Kwintesencja meksykańskiego street foodu. Jednocześnie jedno z najpopularniejszych dań tamtejszej kuchni, które doczekało się 2.sezonowego serialu na Netflixie. Niby to tylko tortilla po brzegi wypełniona dobrem: różnego rodzaju salsami, guacamole, świeżymi warzywami, mięsem czy rybami, a już po pierwszym kęsie przenosi nad ognistą Zatokę Meksykańską. Zapraszamy Was na prawdziwe Taco Party z Isabel Balderas, rodowitą Meksykanką, szefową kuchni kultowej Santa Catrina.

    329,00 zł
    Zobacz warsztat

Kuchnia meksykańska

Szukasz wyjątkowo przebojowych dań, które zachwycą wyrazistymi przyprawami, dużą ilością najróżniejszych mięs oraz ostrymi smakami? Jeśli tak, to nasze warsztaty z kuchni meksykańskiej w Warszawie są właśnie dla Ciebie! Czarna fasola, kiełbasa chorizo, boczek, grillowana wołowina, tortilla, tradycyjna salsa, a nawet kaktusy, tequilla czy sos czekoladowy – meksykańskie potrawy to prawdziwa uczta i mieszanka najróżniejszych składników. Ich samodzielne przyrządzenie może być jednak niemałą zagwozdką: gdzie kupić produkty odpowiednie do takich dań? Które z przypraw wybrać spośród tak szerokiego repertuaru? Jak samodzielnie przygotować pszenne placki i jak opanować sztukę grillowania do perfekcji? O wszystkim opowiemy podczas warsztatów z kuchni meksykańskiej w Warszawie oraz przekażemy niejeden przepis na popisowe potrawy – czekamy z solidną dawką wiedzy oraz całą gamą kulinarnych porad!

CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Wydarzenia dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
© 2012-2022 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności. Możesz samodzielnie określić warunki przechowywania lub dostępu plików cookie w Twojej przeglądarce. Polityka prywatności Zgoda