- kwiecień
-
18.04.2023
Sushi Time
SzczegółyRyby, SushiPoczątek:18:00Czas trwania:ok. 3-4 godzinyProwadzący:Mariusz BujańskiZapisy:OtwarteWarszawa HożaNic lepiej nie definiuje Japonii niż sushi. Perfekcjonizm, prostota i doskonałość w jednym. Sam proces przygotowania jest sztuką: cierpliwości, dokładności, precyzji i estetyki. Przewodnikiem po świecie tradycyjnego sushi będzie Mariusz Bujański – sushi master, uczeń Alona Thana (World Sushi Champion), który odpowiada za sekcje sushi w utytułowanych japońskich restauracjach Alicji i Alona Than.
379,00 złZobacz warsztat - maj
-
24.05.2023
Sushi Time
SzczegółyRyby, SushiPoczątek:18:00Czas trwania:ok. 3-4 godzinyProwadzący:Mariusz BujańskiZapisy:OtwarteWarszawa HożaNic lepiej nie definiuje Japonii niż sushi. Perfekcjonizm, prostota i doskonałość w jednym. Sam proces przygotowania jest sztuką: cierpliwości, dokładności, precyzji i estetyki. Przewodnikiem po świecie tradycyjnego sushi będzie Mariusz Bujański – sushi master, uczeń Alona Thana (World Sushi Champion), który odpowiada za sekcje sushi w utytułowanych japońskich restauracjach Alicji i Alona Than.
379,00 złZobacz warsztat - czerwiec
-
29.06.2023
Sushi Time
SzczegółyRyby, SushiPoczątek:18:00Czas trwania:ok. 3-4 godzinyProwadzący:Mariusz BujańskiZapisy:OtwarteWarszawa HożaNic lepiej nie definiuje Japonii niż sushi. Perfekcjonizm, prostota i doskonałość w jednym. Sam proces przygotowania jest sztuką: cierpliwości, dokładności, precyzji i estetyki. Przewodnikiem po świecie tradycyjnego sushi będzie Mariusz Bujański – sushi master, uczeń Alona Thana (World Sushi Champion), który odpowiada za sekcje sushi w utytułowanych japońskich restauracjach Alicji i Alona Than.
379,00 złZobacz warsztat
Ryby
Ryby
Ryby to samo zdrowie, a mnogość ich gatunków i sposobów przyrządzania sprawia, że istnieje praktycznie niezliczona ilość przepisów, w których stają się głównym składnikiem. Podczas warsztatów z przyrządzania ryb w Warszawie odkrywamy na nowo smak ich delikatnego mięsa i proponujemy nowe, intrygujące połączenia smakowe. Makrela w chrupiącej panierce, tatar z tuńczyka czy perfekcyjne sushi – to tylko niektóre przykłady apetycznych dań. Opowiemy Ci, jak filetować, czyścić i porcjować poszczególne ryby, a następnie poddać je odpowiedniej obróbce. Doradzimy też, gdzie najlepiej kupować dobrej jakości mięso i jak poznać, że jest ono świeże. Nasze warsztaty z przygotowywania ryb w Warszawie do doskonała okazja do zgłębienia tajników świata morskich potraw – czekamy właśnie na Ciebie!