Przejdź do treści
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • Warsztaty
  • Wydarzenia dla firm
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Wołowina

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Pokaż wszystkie
  • Kuchnia azjatycka
  • Mięso
    • Wołowina
    • Burgery
  • Kuchnia tajska
  • Ryby
  • Kuchnia włoska
  • Chleb
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • Kuchnia indyjska
  • Kiszonki
  • Knife Skills
  • Kuchnia koreańska
  • Sushi
  • Kuchnia meksykańska
  • Pizza
  • Fermentacja
  • Street Food
  • Wok
  • wrzesień
  • Burgery
    11.09.2025

    Burgery

    Szczegóły
    Burgery, Mięso, Wołowina
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Marek Kropielnicki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Wydawałoby się, że lata świetności mają za sobą. Że wyparły je modne rameny czy robiące furorę dania kuchni roślinnej. Nic bardziej mylnego, bo dobry burger to po prostu dobry burger i już.

    A klasyka – zwłaszcza ta jakościowa – zawsze jest w modzie. Te na pierwszy rzut oka proste danie wymaga wiedzy, praktyki i kulinarnego kunsztu. Bowiem w na pozór zwykłej maślanej bułce kryją się setki technik i patentów kulinarnych. To nie tylko wysokiej jakości mięso, dobre sosy czy idealnie skomponowane dodatki, ale też kilka bardzo konkretnych decyzji: smażyć, grillować, doprawiać przed czy po, mielić czy siekać, wędzić czy może piec?

    Zapraszamy Was na bardzo praktyczny kurs dla profesjonalistów, na którym krok po kroku zgłębicie tajniki przygotowywania perfekcyjnych burgerów. Zajęcia poprowadzi Chef Marek Kropielnicki.

    449,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Wołowina
    24.09.2025

    Wołowina

    Szczegóły
    Mięso, Wołowina
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Patrycja Wąsiakowska
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Od wielu sezonów zdecydowany numer jeden wśród mięs. Kucharze i miłośnicy dobrej kuchni kochają ją za smak i nieograniczone możliwości. Dietetycy cenią za wartości odżywcze – wysoką zawartość dobrze przyswajalnego białka oraz witaminy B12. Szlachetna i krucha. Idealna zarówno do delikatnego tatara, wyrazistego steka, orientalnych sałatek czy szybkich stir-fry.

    Zapraszamy Was na konkretne gotowanie z wołowiną w roli głównej. Zajęcia poprowadzi Patrycja Wąsiakowska, utalentowana szefowa kuchni kultowej, mazurskiej Starej Kuźni.

    449,00 zł
    Zobacz warsztat

Wołowina

Dla amatorów krwistych steków, mięsnych burgerów, gulaszu w sosie czy mocno doprawionego tatara – oto warsztaty z przyrządzania wołowiny, jak zawsze organizowane przez nas w Warszawie. Chcesz nauczyć się umiejętnego wysmażania wołowego steka? Poznać sposoby marynowania i grillowania poszczególnych części mięsa? A może przy okazji dowiedzieć się, gdzie kupić dobrej jakości antrykot, karkówkę, łopatkę czy polędwicę? Opowiemy o wszystkim, na bieżąco wyjaśniając poszczególne etapy krojenia, doprawiania i obrabiania mięsa, pokażemy też najróżniejsze sposoby na unikalne przyrządzenie wołowiny. Tatar z szalotką w sosie z żółtka i musztardy, burger z orzechami włoskimi i majonezem pieczarkowym czy antrykot z warzywami korzeniowymi – to wszystko tylko część z pomysłów, które wspólnie wykorzystamy podczas naszych warsztatów z mięsa wołowego. Czekamy w Warszawie!

CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678
W godz. 9-17 (od poniedziałku do piątku)

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Wydarzenia dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
  • Zmiana ustawień prywatności
© 2012-2025 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl