Przejdź do treści
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • pl
  • Warsztaty
    • Warsztaty stacjonarne
    • Warsztaty online
    • Archiwum warsztatów online
  • Wydarzenia dla firm
  • Kursy
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • Blog
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Pierogi

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Pokaż wszystkie
  • Kuchnia wegańska
  • Kuchnia azjatycka
  • Warsztaty cukiernicze
  • Owoce morza
  • Mięso
  • Kuchnia tajska
  • Kuchnia wegetariańska
  • Ryby
  • Na grillu
  • Kuchnia włoska
  • Wypieki
  • Chleb
  • Walentynki
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • In English
  • Zdrowe odżywianie
  • Ramen
  • Zero Waste
  • Kasze
  • Dla zaawansowanych i profesjonalistów
  • Świątecznie
  • Kiszonki
  • Bezy
  • Kuchnia indyjska
  • Surf and Turf
  • Knife Skills
  • Kuchnia wietnamska
  • Torty
  • Kuchnia koreańska
  • Sushi
  • Kuchnia meksykańska
  • Kuchnia francuska
  • Pizza
  • Czekolada
  • Buddha Bowls
  • Fermentacja
  • Dzień Kobiet
  • ABC Woka
  • Jadalne prezenty
  • Kuchnia hiszpańska
  • Le Cordon Bleu
  • Kaligrafia
  • Street Food
  • Pierogi
  • Warsztaty baristyczne
  • Pomidory
  • Grzyby
  • Ceramiczno-Kulinarne
  • Tofu
  • Zioła i Las
  • Tarty
  • Koktajle
  • Kombucha
  • Makaroniki
  • Kuchnia gruzińska
  • Kuchnia portugalska
  • Kuchnia śródziemnomorska
  • Superfoods
  • Kuchnia peruwiańska
  • CookUp à la carte
  • Kuchnia węgierska
  • Kuchnia żydowska
  • Jednogarnkowe
  • Warsztaty sommelierskie
  • Kuchnie świata
  • czerwiec
  • Eat My Dumplings
    14.06.2025

    Eat My Dumplings

    Szczegóły
    Pierogi
    Początek:
    11:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Piotr Bruś-Klepacki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Nie ma nic bardziej satysfakcjonującego niż perfekcyjnie ulepione pierogi. Nie ważne czy będą to tradycyjne wigilijne uszka, włoskie ravioli czy chińskie dim sum. Na parze, z wody czy z głębokiego tłuszczu. Wszystkie wymagają precyzji, wyczucia i bardzo dobrej organizacji. Sam proces przygotowania jest tak uziemiający, że można go potraktować jak najlepszą kulinarną medytację. Zapraszamy Was na wspólne lepienie pierogów z Piotrkiem Bruś Klepackim. W programie: pierogi z pieczoną dynią i wędzonym twarogiem, pierożki gyoza z ponzu, wontony z krewetkami oraz pielmieni z wołowiną.

    349,00 zł
    Zobacz warsztat

Pierogi

Czas na naukę przyrządzania jednego z najpopularniejszych dań w Polsce – czas na warsztaty z lepienia pierogów! W Warszawie czekają na Ciebie nasze specjalne szkolenia, na których nie tylko nauczymy, jak powinny wyglądać idealne ciasto i wyśmienity farsz, ale również zaprezentujemy kilka technik lepienia, a także różne sposoby obróbki: gotowanie na parze, pieczenie czy smażenie. Nie zatrzymamy się wyłącznie na polskich specjałach, bo oprócz tradycyjnego ciasta wypełnionego twarogiem czy masą ziemniaczaną pokażemy, jak zrobić nieco bardziej egzotyczne wersje. Chińskie baozi, czyli pierożki z kimchi, afgańskie manty wypełnione wołowiną lub wontony z krewetkami – nasze warsztaty wyniosą lepienie pierogów na wyższy poziom. W Warszawie podczas szkoleń dodatkowo zapoznamy się z innymi kulturami kulinarnymi – będzie więc smacznie i pożytecznie!

CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678
W godz. 9-17 (od poniedziałku do piątku)

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Wydarzenia dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
  • Zmiana ustawień prywatności
© 2012-2025 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl