Przejdź do treści
  • CookUp Player
  • CookUp Talents
  • CookUp Fundacja
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • pl
  • Warsztaty
    • Warsztaty stacjonarne
    • Warsztaty online
    • Archiwum warsztatów online
  • Wydarzenia dla firm
  • Kursy
  • Jedzenie
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • Blog
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Pierogi

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Pokaż wszystkie
  • Kuchnia wegańska
  • Kuchnia azjatycka
  • Warsztaty cukiernicze
  • Mięso
  • Owoce morza
  • Kuchnia tajska
  • Ryby
  • Kuchnia włoska
  • Na grillu
  • Kuchnia wegetariańska
  • Chleb
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • In English
  • Walentynki
  • Zdrowe odżywianie
  • Ramen
  • Zero Waste
  • Kuchnia indyjska
  • Kasze
  • Bezy
  • Kiszonki
  • Kuchnia koreańska
  • Kuchnia meksykańska
  • Świątecznie
  • Kuchnia wietnamska
  • Surf and Turf
  • Knife Skills
  • Pizza
  • Czekolada
  • Dla zaawansowanych i profesjonalistów
  • Torty
  • Buddha Bowls
  • Sushi
  • Street Food
  • Kuchnia francuska
  • Wypieki
  • Fermentacja
  • Warsztaty baristyczne
  • ABC Woka
  • Dzień Kobiet
  • Kaligrafia
  • Le Cordon Bleu
  • Jadalne prezenty
  • Ceramiczno-Kulinarne
  • Grzyby
  • Tofu
  • Kuchnia hiszpańska
  • Kombucha
  • Makaroniki
  • Kuchnia gruzińska
  • Kuchnia portugalska
  • Kuchnia śródziemnomorska
  • Warsztaty sommelierskie
  • Superfoods
  • Kuchnia peruwiańska
  • CookUp à la carte
  • Kuchnia węgierska
  • Kuchnia żydowska
  • Koktajle
  • Jednogarnkowe
  • Pierogi
  • 30.09.2023

    Eat My Dumplings

    Szczegóły
    Pierogi
    Początek:
    11:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Piotr Bruś-Klepacki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Nie ma nic bardziej satysfakcjonującego w kuchni niż perfekcyjnie ulepione pierogi. I nie ważne czy będą to tradycyjne wigilijne uszka, włoskie ravioli czy chińskie dim sum. Na parze, z wody czy z głębokiego tłuszczu. Wszystkie wymagają precyzji, wyczucia i bardzo dobrej organizacji. Sam proces przygotowania jest tak uziemiający, że można go potraktować jak najlepszą kulinarną medytację. Zapraszamy Was na wspólne lepienie pierogów z Piotrkiem Bruś Klepackim. W programie: azjatyckie wontony, gruzińskie chinkali, włoskie mezaliane i tradycyjne polskie pierogi z kaszą gryczaną.

    349,00 zł
    Zobacz warsztat

Pierogi

Czas na naukę przyrządzania jednego z najpopularniejszych dań w Polsce – czas na warsztaty z lepienia pierogów! W Warszawie czekają na Ciebie nasze specjalne szkolenia, na których nie tylko nauczymy, jak powinny wyglądać idealne ciasto i wyśmienity farsz, ale również zaprezentujemy kilka technik lepienia, a także różne sposoby obróbki: gotowanie na parze, pieczenie czy smażenie. Nie zatrzymamy się wyłącznie na polskich specjałach, bo oprócz tradycyjnego ciasta wypełnionego twarogiem czy masą ziemniaczaną pokażemy, jak zrobić nieco bardziej egzotyczne wersje. Chińskie baozi, czyli pierożki z kimchi, afgańskie manty wypełnione wołowiną lub wontony z krewetkami – nasze warsztaty wyniosą lepienie pierogów na wyższy poziom. W Warszawie podczas szkoleń dodatkowo zapoznamy się z innymi kulturami kulinarnymi – będzie więc smacznie i pożytecznie!

CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678
(od pon. do pt. w godz. 9.00-17.00)

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Wydarzenia dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
  • Zmiana ustawień prywatności
© 2012-2023 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl