Przejdź do treści
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • Warsztaty
  • Wydarzenia dla firm
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Mięso

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Pokaż wszystkie
  • Kuchnia azjatycka
  • Mięso
    • Wołowina
    • Burgery
  • Kuchnia tajska
  • Ryby
  • Kuchnia włoska
  • Chleb
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • Kuchnia indyjska
  • Kiszonki
  • Knife Skills
  • Kuchnia koreańska
  • Sushi
  • Kuchnia meksykańska
  • Pizza
  • Fermentacja
  • Street Food
  • Wok
  • wrzesień
  • Tacos
    10.09.2025

    Tacos

    Szczegóły
    Kuchnia meksykańska, Mięso
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Isabel Balderas
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Kwintesencja meksykańskiego street foodu. Jedno z najpopularniejszych dań tamtejszej kuchni, które doczekało się 2.sezonowego serialu na Netflixie. Na pozór zwykła tortilla po brzegi wypełniona dobrem:  wyrazistymi salsami, guacamole, warzywami, mięsem, rybami czy owocami morza, która w cudowny sposób przenosi nad ognistą Zatokę Meksykańską.

    Zapraszamy Was na Taco Party z Isabel Balderas, rodowitą Meksykanką, szefową kuchni Santa Catrina.

    419,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Burgery
    11.09.2025

    Burgery

    Szczegóły
    Burgery, Mięso, Wołowina
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Marek Kropielnicki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Wydawałoby się, że lata świetności mają za sobą. Że wyparły je modne rameny czy robiące furorę dania kuchni roślinnej. Nic bardziej mylnego, bo dobry burger to po prostu dobry burger i już.

    A klasyka – zwłaszcza ta jakościowa – zawsze jest w modzie. Te na pierwszy rzut oka proste danie wymaga wiedzy, praktyki i kulinarnego kunsztu. Bowiem w na pozór zwykłej maślanej bułce kryją się setki technik i patentów kulinarnych. To nie tylko wysokiej jakości mięso, dobre sosy czy idealnie skomponowane dodatki, ale też kilka bardzo konkretnych decyzji: smażyć, grillować, doprawiać przed czy po, mielić czy siekać, wędzić czy może piec?

    Zapraszamy Was na bardzo praktyczny kurs dla profesjonalistów, na którym krok po kroku zgłębicie tajniki przygotowywania perfekcyjnych burgerów. Zajęcia poprowadzi Chef Marek Kropielnicki.

    449,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Wołowina
    24.09.2025

    Wołowina

    Szczegóły
    Mięso, Wołowina
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Patrycja Wąsiakowska
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Od wielu sezonów zdecydowany numer jeden wśród mięs. Kucharze i miłośnicy dobrej kuchni kochają ją za smak i nieograniczone możliwości. Dietetycy cenią za wartości odżywcze – wysoką zawartość dobrze przyswajalnego białka oraz witaminy B12. Szlachetna i krucha. Idealna zarówno do delikatnego tatara, wyrazistego steka, orientalnych sałatek czy szybkich stir-fry.

    Zapraszamy Was na konkretne gotowanie z wołowiną w roli głównej. Zajęcia poprowadzi Patrycja Wąsiakowska, utalentowana szefowa kuchni kultowej, mazurskiej Starej Kuźni.

    449,00 zł
    Zobacz warsztat

Mięso

Mięso jest jednym z podstawowych składników naszej diety. Znamy mnóstwo przepisów na wołowinę, drób czy wieprzowinę, a coraz częściej sięgamy też po mniej popularne produkty, jak jagnięcina czy baranina. Podczas warsztatów z dań mięsnych w Warszawie zapoznamy Cię przede wszystkim z najbardziej podstawowymi zasadami dotyczących przyrządzania mięsa: nauczymy, jak odpowiednio porcjować, doprawiać, smażyć czy grillować poszczególne partie, wyjaśnimy, jakiego rodzaju mięso najlepiej kupić, jak sprawdzić jego świeżość w sklepie oraz jakich wartości odżywczych ono dostarcza. Zastanawiasz się, czym jest sezonowanie? Jak odróżnić od siebie wysmażenia blue, rare czy medium rare w przypadku steku? Jakie dodatki pasują do poszczególnych pieczeni oraz jakiego dressingu użyć? Jeśli tak, koniecznie sprawdź nasze warsztaty z dań mięsnych – w Warszawie czekają na Ciebie m.in. szkolenia z przyrządzania mięsnych burgerów, delikatnej jagnięciny czy uwielbianej przez szefów kuchni kaczki.

CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678
W godz. 9-17 (od poniedziałku do piątku)

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Wydarzenia dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
  • Zmiana ustawień prywatności
© 2012-2025 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl