Dowiedz się, jakie działania podejmujemy, aby zapobiegać rozprzestrzenianiu się COVID-19
×
Przejdź do treści
  • CookUp Player
  • CookUp Box
  • CookUp Talents
  • CookUp Fundacja
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • pl
  • Streaming dla firm
  • Warsztaty
  • Kursy
  • Warsztaty online
    • Nadchodzące
    • Archiwum
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • Blog
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Wołowina

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Pokaż wszystkie
  • Kuchnia wegańska
  • Kuchnia azjatycka
  • Warsztaty cukiernicze
  • Owoce morza
  • Kuchnia tajska
  • Mięso
    • Steki
    • Wołowina
    • Kaczka
    • Jagnięcina
    • Wieprzowina
    • Burgery
    • Gęsina
    • Cielęcina
  • Ryby
  • Na grillu
  • Kuchnia włoska
  • Walentynki
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • Chleb
  • Kuchnia indyjska
  • Zdrowe odżywianie
  • Zero Waste
  • Bezy
  • Kuchnia koreańska
  • Surf and Turf
  • In English
  • Ramen
  • Knife Skills
  • Kiszonki
  • Pizza
  • Kuchnia meksykańska
  • Torty
  • Świątecznie
  • Czekolada
  • Kuchnia wietnamska
  • Jadalne prezenty
  • Dzień Kobiet
  • Sushi
  • Pierogi
  • Kuchnia francuska
  • Kuchnia wegetariańska
  • Kaligrafia
  • Street Food
  • Wypieki
  • Warsztaty baristyczne
  • Le Cordon Bleu
  • Kasze
  • Jednogarnkowe
  • Koktajle
  • Kuchnia żydowska
  • Kuchnia węgierska
  • CookUp à la carte
  • Kuchnia peruwiańska
  • Superfoods
  • Kuchnia śródziemnomorska
  • Makaroniki
  • Warsztaty sommelierskie
  • Kombucha
  • Kuchnia portugalska
  • Kuchnia gruzińska
  • 20.03.2021

    Wołowina dla początkujących

    Szczegóły
    Mięso, Wołowina
    Początek:
    11:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Michał Orłowski
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Od wielu sezonów zdecydowany numer jeden wśród mięs. Kucharze i miłośnicy dobrej kuchni kochają ją za smak i nieograniczone możliwości kulinarne. Dietetycy doceniają jej wartości odżywcze m. in. wysoką zawartość dobrze przyswajalnego białka oraz witaminy B12. Szlachetna i krucha. Idealna zarówno do delikatnego carpaccio, wyrazistego steka, czy orientalnych, azjatyckich sałatek. Zapraszamy Was na zajęcia, na których od podstaw nauczycie się przygotowywać niezapomniane dania z wołowiny. Warsztaty poprowadzi Michał Orłowski, kucharz, w którego kuchni zacierają się wpływy Skandynawii (był szefem kuchni Lars Lars and Lars), Australii, gdzie zdobywał doświadczenie kulinarne oraz Warmii, skąd pochodzi.

    369,00 zł
    Zobacz warsztat

Wołowina

Dla amatorów krwistych steków, mięsnych burgerów, gulaszu w sosie czy mocno doprawionego tatara – oto warsztaty z przyrządzania wołowiny, jak zawsze organizowane przez nas w Warszawie. Chcesz nauczyć się umiejętnego wysmażania wołowego steka? Poznać sposoby marynowania i grillowania poszczególnych części mięsa? A może przy okazji dowiedzieć się, gdzie kupić dobrej jakości antrykot, karkówkę, łopatkę czy polędwicę? Opowiemy o wszystkim, na bieżąco wyjaśniając poszczególne etapy krojenia, doprawiania i obrabiania mięsa, pokażemy też najróżniejsze sposoby na unikalne przyrządzenie wołowiny. Tatar z szalotką w sosie z żółtka i musztardy, burger z orzechami włoskimi i majonezem pieczarkowym czy antrykot z warzywami korzeniowymi – to wszystko tylko część z pomysłów, które wspólnie wykorzystamy podczas naszych warsztatów z mięsa wołowego. Czekamy w Warszawie!

CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Live Streaming dla Firm
  • Jak dojechać
  • O nas
© 2012-2021 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności. Możesz samodzielnie określić warunki przechowywania lub dostępu plików cookie w Twojej przeglądarce. Polityka prywatności Zgoda