Na kuchni włoskiej zna się jak mało kto. Potrafi godzinami opowiadać o tamtejszej sztuce, historii czy jedzeniu. Jak nikt inny potrafi zarażać swoją pasją innych. Bo zajęcia z nim to nie tylko konkretna dawka wiedzy, czy bardzo praktyczna lekcja gotowania, ale przede wszystkim spotkanie z wielobarwną i różnorodną kulturą Włoch. Zapraszamy na walentynkowe, energetyczne, włoskie gotowanie z Bartkiem Kieżunem, autorem książki „Italia do zjedzenia”. Będzie włosko: ekspresyjnie, energetycznie i przepysznie. A w kuchni królować będą sezonowe afrodyzjaki.
W programie:
- Pasta ala Norma – genialny makaron z Katanii, z bakłażanem, pomidorami, z papryczką chili i peccorino
- Torta al cioccolato, czyli tarta czekoladowa z ganache z gorzkiej czekolady i pomarańczą i peperoncino (czekolada i peperoncino)
Opcja bez dostawy produktów: otrzymujesz dostęp do wydarzenia online, przepisy, listę zakupów oraz playlistę z włoską muzyką na ten wyjątkowy wieczór stworzoną przez CookUp i Bartka Kieżuna
W przypadku chęci otrzymania produktów do gotowania, prosimy wybrać wariant warsztatów „z dostawą produktów”.