Przejdź do treści
  • CookUp Player
  • CookUp Talents
  • CookUp Fundacja
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • pl
  • Warsztaty
    • Warsztaty stacjonarne
    • Warsztaty online
    • Archiwum warsztatów online
  • Wydarzenia dla firm
  • Kursy
  • Jedzenie
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • Blog
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Bezy

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Pokaż wszystkie
  • Kuchnia wegańska
  • Kuchnia azjatycka
  • Warsztaty cukiernicze
  • Owoce morza
  • Kuchnia tajska
  • Mięso
  • Ryby
  • Na grillu
  • Kuchnia włoska
  • Kuchnia wegetariańska
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • Chleb
  • Walentynki
  • Zdrowe odżywianie
  • Kuchnia indyjska
  • Kasze
  • Zero Waste
  • Kiszonki
  • Ramen
  • Bezy
  • Knife Skills
  • In English
  • Surf and Turf
  • Kuchnia meksykańska
  • Kuchnia koreańska
  • Świątecznie
  • Kuchnia wietnamska
  • Pizza
  • Torty
  • Czekolada
  • Pierogi
  • ABC Woka
  • Le Cordon Bleu
  • Fermentacja
  • Jadalne prezenty
  • Dzień Kobiet
  • Kuchnia francuska
  • Kaligrafia
  • Street Food
  • Wypieki
  • Warsztaty baristyczne
  • Sushi
  • Grzyby
  • Dla zaawansowanych i profesjonalistów
  • Tofu
  • Warsztaty sommelierskie
  • Kombucha
  • Makaroniki
  • Jednogarnkowe
  • Kuchnia gruzińska
  • Kuchnia portugalska
  • Kuchnia śródziemnomorska
  • Koktajle
  • Superfoods
  • Kuchnia peruwiańska
  • Kuchnia żydowska
  • CookUp à la carte
  • Kuchnia węgierska
  • wrzesień
  • 25.09.2022

    Jej Wysokość Beza

    Szczegóły
    Bezy, Bezy, Warsztaty cukiernicze
    Początek:
    11.00
    Czas trwania:
    ok. 5 godzin
    Prowadzący:
    Jarosław Konrady
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Jej Wysokość Beza. Majestatyczna, piękna, dostojna i krucha zarazem. Kapryśna i wymagająca jak na arystokratkę przystało. Błędów nie wybacza. Jej perfekcyjne przygotowanie wymaga wiedzy i doświadczenia. Jednak, gdy się już ją oswoi jest jednym z najbardziej spektakularnych i popisowych deserów. Zapraszamy Was na niezapomniane zajęcia cukiernicze z Jarkiem Konrady, Pastry Sous Chefem hotelu Mercure w Poznaniu, cukiernikiem z ponad 45.letnim doświadczeniem.

    499,00 zł
    Zobacz warsztat

Bezy

Warsztaty z pieczenia bezy? Czemu nie! Zapraszamy do Warszawy wszystkich miłośników tych kruchych i jednocześnie rozpływających się w ustach słodkości, a także każdego, kto chciałby się zmierzyć z wypieczeniem tortu czy ciastka z dodatkiem bezy. Przygotowanie idealnego wypieku wcale nie jest łatwe, o czym wie niemal każdy cukiernik, jednak opowiemy krok po kroku, jak uniknąć najczęstszych błędów podczas pieczenia lub suszenia bezy, do jakich ciast najlepiej ją dodawać i z jakimi innymi dodatkami łączyć, a także które akcesoria cukiernicze okażą się najlepsze podczas pieczenia. Bezy włoska, francuska i szwajcarska, różnorodne musy na deser, małe beziki oraz najróżniejsze torty, które idealnie komponują się z tą delikatną masą – na warsztatach z pieczenia bezy w Warszawie przećwiczymy krok po kroku te przepisy i pokażemy, co zrobić, aby stworzyć zachwycający deser.

CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Wydarzenia dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
© 2012-2022 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności. Możesz samodzielnie określić warunki przechowywania lub dostępu plików cookie w Twojej przeglądarce. Polityka prywatności Zgoda