Przejdź do treści
  • CookUp Player
  • CookUp Talents
  • CookUp Fundacja
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • pl
  • Warsztaty
    • Warsztaty stacjonarne
    • Warsztaty online
    • Archiwum warsztatów online
  • Wydarzenia dla firm
  • Kursy
  • Jedzenie
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • Blog
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Kuchnia peruwiańska

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Pokaż wszystkie
  • Kuchnia wegańska
  • Kuchnia azjatycka
  • Warsztaty cukiernicze
  • Owoce morza
  • Kuchnia tajska
  • Mięso
  • Ryby
  • Kuchnia włoska
  • Na grillu
  • Kuchnia wegetariańska
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • Chleb
  • Walentynki
  • Zdrowe odżywianie
  • Ramen
  • Kiszonki
  • Zero Waste
  • Bezy
  • Kuchnia indyjska
  • Kasze
  • Kuchnia koreańska
  • Kuchnia meksykańska
  • Knife Skills
  • Surf and Turf
  • Kuchnia wietnamska
  • In English
  • Świątecznie
  • Torty
  • Buddha Bowls
  • Czekolada
  • Pizza
  • Sushi
  • Fermentacja
  • ABC Woka
  • Dzień Kobiet
  • Kaligrafia
  • Jadalne prezenty
  • Le Cordon Bleu
  • Street Food
  • Pierogi
  • Warsztaty baristyczne
  • Kuchnia francuska
  • Wypieki
  • Kombucha
  • Grzyby
  • Jednogarnkowe
  • Dla zaawansowanych i profesjonalistów
  • Tofu
  • Koktajle
  • Kuchnia żydowska
  • Warsztaty sommelierskie
  • Makaroniki
  • Kuchnia węgierska
  • Kuchnia gruzińska
  • Kuchnia portugalska
  • Kuchnia śródziemnomorska
  • CookUp à la carte
  • Superfoods
  • Kuchnia peruwiańska
  • Warsztaty wyprzedane
    Lista rezerwowa
    31.03.2023

    Peruvian Cuisine

    Szczegóły
    In English, Kuchnia peruwiańska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Juan Pablo Cutipa Loayza
    Zapisy:
    Lista rezerwowa
    Warszawa Hoża

    Peruvian cuisine is taking the hearts of lovers of good food all over the world by storm. Full tables, long lists of entries for reservations in London restaurants Coya, Ceviche, Lima or Nobu leave no illusions. After years of fascination with Asian and Middle Eastern cuisines, the time has come for South America. And no wonder, because Peru is a country with a rich culinary culture. There is the most renowned cooking school in Lima, compared to Le Cordon Blue in Paris, and Peru itself is said to be the France of South America. We invite you to exotic cooking with Juan Pablo Cutipa Loayza, a native Peruvian, a cook who has gained culinary experience, among others at Central Restaurant in Lima (5th best restaurant in the world).

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678
(od pon. do pt. w godz. 9.00-17.00)

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Wydarzenia dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
  • Zmiana ustawień prywatności
© 2012-2023 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl