-
Warsztaty wyprzedaneLista rezerwowa19.01.2021
Vegan Power: warsztaty kuchni roślinnej
SzczegółyKuchnia wegańskaPoczątek:18:00Czas trwania:ok. 3-4 godzinyProwadzący:Michał LachurZapisy:Lista rezerwowaWarszawa HożaO zdrowym odżywianiu i kuchni roślinnej wie niemal wszystko. W Jego kuchni ważne jest nie tylko co, ale również dlaczego i w jakiej formie ląduje na talerzu. Od wielu sezonów uczy, jak zdrowo przechodzić na dietę wegańską. Bo jego potrawy są nie tylko smaczne, ale także prawidłowo zbilansowane. Zapraszamy Was na wakacyjne, roślinne gotowanie z Michałem Lachurem, szefem kuchni Organic Corner Bistro.
319,00 złZobacz warsztat - Luty
-
Warsztaty wyprzedaneLista rezerwowa04.02.2021
Wegański Comfort Food
SzczegółyKuchnia wegańskaPoczątek:18:00Czas trwania:ok. 3-4 godzinyProwadzący:Michał LachurZapisy:Lista rezerwowaWarszawa HożaCzy jedzenie może poprawić nastrój po ciężkim dniu? Wywołać uśmiech na twarzy lub być antidotum na codzienne stresy? Michał Lachur, wegański szef kuchni Organic Corner Bistro pokaże Wam prawdziwe oblicze wegańskiego comfort food, ze zdrowym twistem. Uważajcie, bo to jedzenie naprawdę ma energetyczną, kojącą moc.
319,00 złZobacz warsztat - Marzec
-
11.03.2021
Roślinny Zero Waste
SzczegółyKuchnia wegańska, Zero WastePoczątek:18:00Czas trwania:ok. 3-4 godzinyProwadzący:Michał LachurZapisy:OtwarteWarszawa HożaJak gotować szybko, smacznie i zdrowo, jednocześnie nie marnując jedzenia i maksymalnie wykorzystując resztki z gotowania? Jak wybierać produkty przyjazne naszej planecie? Idea Zero Waste szturmem zdobywa serca świadomych konsumentów na całym świecie. I nie chodzi tu wyłącznie o kulinarny recykling, bo Zero Waste to przede wszystkim planowanie zakupów, czytanie etykiet, dat ważności oraz sezonowa, lokalna i odpowiedzialna kuchnia. Gotowi na prawdziwą kulinarną rewolucję?
319,00 złZobacz warsztat
Kuchnia wegańska
Kuchnia wegańska
Kuchnia wegańska podbija serca coraz większej liczby osób – zachęca do tego, aby żyć zdrowo, ekologicznie i w zgodzie z otaczającą nas naturą. Zarazem stawia jednak wiele wyzwań: czym zastąpić tak popularne produkty jak mięso, nabiał czy jajka? Jak upiec słodkie torty, nie używając przy tym masła, śmietanki lub czekolady? Co dostarczy odpowiedniej ilości białka, gdy wyeliminujemy z diety produkty odzwierzęce? Na warsztatach kuchni wegańskiej w Warszawie poznasz odpowiedzi na te i inne pytania, a także zobaczysz, że roślinne składniki, jeśli tylko będą ze sobą odpowiednio połączone, mogą przeobrazić się w istne arcydzieło smakowe. Wegańskie kursy cukiernicze, przegląd najróżniejszych przepisów z kaszami, warzywami i owocami, szkolenia tematyczne, podczas których poznasz dietę roślinną od niebanalnej strony – to wszystko czeka na Ciebie podczas naszych warsztatach kuchni wegańskiej. Tylko w Warszawie!