Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 14 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz lub dwa razy w tygodniu (poniedziałki lub poniedziałki i piątki; zajęcia z wypiekania chleba w sobotę). Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Zapisy: studio@cookup.pl Kontakt: 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1900 zł za osobę | Termin: zima 2019 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (soboty). Każde z nich potrwa ok. 4 - 5 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 2500 zł za osobę | Termin: 16.02 – 3.03.2019 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Grudzień
  • 2018-12-08 - Bożonarodzeniowe jadalne prezenty

    Zapraszamy na świąteczne zajęcia z przygotowywania bożonarodzeniowych, jadalnych upominków. Zajęcia poprowadzi specjalista od kuchni świata - Piotr Bruś Klepacki. Na warsztatach uczestnicy, pracując indywidualnie oraz w małych grupach (2- 4 os.), przygotują 5 świątecznych upominków. W programie: rozgrzewający aromatyczny chutney z jabłek i tamaryndowca (do serów i pieczonych mięs), florentynki z żurawiną, migdałami i skórką pomarańczową, smarowidło z suszonych śliwek, mlecznej czekolady i przyprawy piernikowej, wegańskie trufle daktylowe nadziewane domowym marcepanem (na warsztatach nauczycie się robić marcepan) oraz mini bezy z czekoladą i cynamonem. Wszystkie, przygotowane na zajęciach upominki będziecie mogli skosztować na miejscu, bądź zapakować w świąteczne opakowania, by móc obdarować nimi swoich bliskich na Święta. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz rozgrzewający, sezonowy napar.

    Cena: 320zł

    Godzina: 11:00

    Czas trwania: ok. 4-5 godz.

    Prowadzący: Piotr Bruś-Klepacki

    Mokotów
    Dalej »
  • 2018-12-09 - Zimowe trufle, praliny i tabliczki czekolady

  • 2018-12-22 - Ugotuj sobie Święta: wersja wegańska

  • 2018-12-23 - Ugotuj sobie Święta

Prowadzący:

Piotr Bruś-Klepacki

Kucharz współpracujący z magazynem KUKBUK. Autor niezliczonej ilości przepisów oraz sesji zdjęciowych o tematyce kulinarnej. Pomaga przyszłym restauratorom przełożyć ich marzenia na rzeczywistość. Doświadczenie zdobywał w kuchniach najlepszych restauracji. Wielbiciel etnicznego jedzenia i szczerości na talerzu.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu