Przejdź do treści
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
CookUp
Moje konto
  • pl
  • Warsztaty
    • Warsztaty stacjonarne
    • Warsztaty online
    • Archiwum warsztatów online
  • Wydarzenia dla firm
  • Kursy
  • Voucher podarunkowy
  • Prowadzący
  • Blog
  • O nas
  • Kontakt
  • Przejdź do treści

Warsztaty

Kategorie

Wybierz kategorię

  • Kuchnia wegańska
  • Kuchnia azjatycka
  • Warsztaty cukiernicze
  • Owoce morza
  • Mięso
  • Kuchnia tajska
  • Kuchnia wegetariańska
  • Ryby
  • Na grillu
  • Kuchnia włoska
  • Wypieki
  • Walentynki
  • Chleb
  • Kuchnia bliskowschodnia
  • In English
  • Zero Waste
  • Ramen
  • Zdrowe odżywianie
  • Torty
  • Świątecznie
  • Kasze
  • Dla zaawansowanych i profesjonalistów
  • Bezy
  • Kuchnia indyjska
  • Kiszonki
  • Knife Skills
  • Kuchnia meksykańska
  • Sushi
  • Kuchnia koreańska
  • Kuchnia wietnamska
  • Surf and Turf
  • Fermentacja
  • Buddha Bowls
  • Kuchnia francuska
  • Czekolada
  • Pizza
  • Le Cordon Bleu
  • Jadalne prezenty
  • ABC Woka
  • Dzień Kobiet
  • Kaligrafia
  • Kuchnia hiszpańska
  • Street Food
  • Warsztaty baristyczne
  • Pierogi
  • Pomidory
  • Grzyby
  • Ceramiczno-Kulinarne
  • Tofu
  • Zioła i Las
  • Tarty
  • Koktajle
  • Kombucha
  • Makaroniki
  • Kuchnia gruzińska
  • Kuchnia portugalska
  • Kuchnia śródziemnomorska
  • Superfoods
  • Kuchnia peruwiańska
  • CookUp à la carte
  • Kuchnia węgierska
  • Kuchnia żydowska
  • Jednogarnkowe
  • Warsztaty sommelierskie
  • Kuchnie świata
  • Asian Super Bowls
    Warsztaty wyprzedane
    Zapisy zamknięte
    10.06.2025

    Asian Super Bowls

    Szczegóły
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Maciej Bartkowiak
    Zapisy:
    Zamknięte
    Warszawa Hoża

    Będące niezwykłym połączeniem tego, co pyszne z tym, co piękne. Kolorowe, kojące miski mocy wypełnione ziarnami, warzywami, świeżymi ziołami, orzechami, przyprawami, orientalnymi posypkami oraz autorskimi, azjatyckimi sosami i dressingami Maćka Bartkowiaka. Zapraszamy Was na zajęcia z przygotowywania obłędnych, azjatyckich super bowls. W programie: bibimbapap z wołowiną bulgogi, poke bowl z ceviche z łososia oraz indonezyjski gado gado bowl z tempehem.

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Tajlandia od kuchni
    Warsztaty wyprzedane
    Lista rezerwowa
    11.06.2025

    Tajlandia od kuchni

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia tajska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Maciej Bartkowiak
    Zapisy:
    Lista rezerwowa
    Warszawa Hoża

    Tego wieczoru zabierzemy Was w egzotyczną podróż do pełnej smaków i aromatów Tajlandii. W naszej kuchni królować będą m. in. galangal, trawa cytrynowa, świeży imbir, liście kafiru oraz oryginalne tajskie sosy, warzywa, przyprawy i zioła. W tajniki jednej z najoryginalniejszych i najpopularniejszych kuchni na świecie wprowadzi Was Maciej Bartkowiak – charyzmatyczny szef kuchni, który doświadczenie kulinarne zdobywał m.in. w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok.

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Wietnam od kuchni
    12.06.2025

    Wietnam od kuchni

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia wietnamska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Piotr Bruś-Klepacki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Łączy w sobie na pozór odmienne smaki – słodki z kwaśnym, czy świeży z fermentowanym. Pełna świeżych ziół, aromatycznych przypraw i orientalnych dodatków. Kochająca kolendrę, limonkę i sos rybny. Słynąca z orzeźwiających, lekkich streetfoodowych przekąsek, ale i długo gotowanych, esencjonalnych zup. Zapraszamy Was na niezwykły wieczór z kuchnią wietnamską. W programie m. in. kultowa zupa pho, bun bu nam bo czy spring rollsy z krewetkami.

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Eat My Dumplings
    14.06.2025

    Eat My Dumplings

    Szczegóły
    Pierogi
    Początek:
    11:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Piotr Bruś-Klepacki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Nie ma nic bardziej satysfakcjonującego niż perfekcyjnie ulepione pierogi. Nie ważne czy będą to tradycyjne wigilijne uszka, włoskie ravioli czy chińskie dim sum. Na parze, z wody czy z głębokiego tłuszczu. Wszystkie wymagają precyzji, wyczucia i bardzo dobrej organizacji. Sam proces przygotowania jest tak uziemiający, że można go potraktować jak najlepszą kulinarną medytację. Zapraszamy Was na wspólne lepienie pierogów z Piotrkiem Bruś Klepackim. W programie: pierogi z pieczoną dynią i wędzonym twarogiem, pierożki gyoza z ponzu, wontony z krewetkami oraz pielmieni z wołowiną.

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Kluska Party
    16.06.2025

    Kluska Party

    Szczegóły
    Kuchnia wegetariańska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Patrycja Wąsiakowska
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Kojące, utulające i medytacyjne. Potrafiące wprowadzić w stan największej harmonii i czystości umysłu. Bo dobre, jakościowe kluski to po prostu dobre, jakościowe kluski i już. Zapraszamy Was na najprawdziwsze Kluska Party. W programie m.in. gnocchi dyniowe z palonym masłem i prażoną leszczyną, kładzione kopytka z topinamburu z pesto z czosnku niedźwiedziego, perfekcyjne wegańskie pyzy oraz puchate leniwe z wanilią i cynamonową bułką tartą. Zajęcia poprowadzi Patrycja Wąsiakowska, która w kluski umie jak mało kto.

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Ale Meksyk! Taco Party
    Warsztaty wyprzedane
    Lista rezerwowa
    17.06.2025

    Ale Meksyk! Taco Party

    Szczegóły
    Kuchnia meksykańska, Mięso
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Isabel Balderas
    Zapisy:
    Lista rezerwowa
    Warszawa Hoża

    Kwintesencja meksykańskiego street foodu. Jedno z najpopularniejszych dań tamtejszej kuchni, które doczekało się 2.sezonowego serialu na Netflixie. Na pozór zwykła tortilla po brzegi wypełniona dobrem:  wyrazistymi salsami, guacamole, warzywami, mięsem, rybami czy owocami morza, która w cudowny sposób przenosi nad ognistą Zatokę Meksykańską. Zapraszamy Was na Taco Party z Isabel Balderas, rodowitą Meksykanką, szefową kuchni Santa Catrina.

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
  • ABC Woka
    18.06.2025

    ABC Woka

    Szczegóły
    ABC Woka, Kuchnia azjatycka, Kuchnia tajska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Maciej Bartkowiak
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Od tysięcy lat jest nieodłącznym elementem tradycji kulinarnej Azji. Gotują na nim słynący z doskonałej kuchni Tajowie, Wietnamczycy, Chińczycy, Koreańczycy czy Japończycy. Wymaga precyzji i doświadczenia, bo gotuje się na nim nie tylko spektakularnie, ale i szybko. Dzięki czemu produkty zachowują większość swoich wartości odżywczych. Zapraszamy Was na widowiskowe warsztaty kulinarne z Maciejem Bartkowiakiem, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok.

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Akcja fermentacja, czyli kiszonki dla początkujących
    23.06.2025

    Akcja fermentacja, czyli kiszonki dla początkujących

    Szczegóły
    Fermentacja, Kiszonki
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Michał Kępiński
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    O kiszonkach wie absolutnie wszystko. Kimchi, pasta miso czy kombucha nie mają przed nim żadnych tajemnic. Jego doświadczenie i umiejętności doceniają zarówno rodzimi miłośnicy fermentacji jak i utytułowani szefowie kuchni renomowanych restauracji na całym świecie. Zapraszamy Was na fermetację z Michałem Kępińskim, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w KOKS (2 gwiazdki Michelin, Wyspy Owcze) czy Maaemo (3 gwiazdki Michelin, Oslo).

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Indie od kuchni
    24.06.2025

    Indie od kuchni

    Szczegóły
    Kuchnia azjatycka, Kuchnia indyjska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Marek Kropielnicki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Jedna z najstarszych, a zarazem najbardziej ciekawych kuchni świata. Nierozerwalnie związana z kulturą i religią Półwyspu Indyjskiego. Swoją międzynarodową sławę zawdzięcza Brytyjczykom, którzy pachnące kardamonem, kuminem i szafranem dania wprowadzili na salony. Barwna, egzotyczna, z mnóstwem przypraw i ziół. Czerpiąca z bogactwa lokalnych i sezonowych produktów. Zapraszamy Was na orientalny wieczór z kuchnią indyjską. Zajęcia poprowadzi Marek Kropielnicki, pochodzący z Wielkiej Brytanii kucharz, który w przeszłości pracował m. in. jako Sous Chef restauracji Senses (1 gwiazdka Michelin).

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Knife skills (wege), czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni
    24.06.2025

    Knife skills (wege), czyli techniki posługiwania się nożem w…

    Szczegóły
    Knife Skills
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Michał Kępiński
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Zapraszamy Was na wegetariańską wersję jednych z naszych najpopularniejszych zajęć – Knife Skills. Jeśli chcesz kroić i siekać jak prawdziwy szef kuchni, to te zajęcia są dla Ciebie. W programie: 7 technik krojenia warzyw, filetowanie owoców i siekanie ziół. Podstawowych technik pracy z nożem nauczy Was Michał Kępiński, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w restauracjach KOKS (2 gwiazdki Michelin, Wyspy Owcze) i Maaemo (3 gwiazdki Michelin, Oslo).

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Wołowina dla początkujących
    25.06.2025

    Wołowina dla początkujących

    Szczegóły
    Mięso, Wołowina
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Patrycja Wąsiakowska
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Od wielu sezonów zdecydowany numer jeden wśród mięs. Kucharze i miłośnicy dobrej kuchni kochają ją za smak i nieograniczone możliwości. Dietetycy cenią za wartości odżywcze – wysoką zawartość dobrze przyswajalnego białka oraz witaminy B12. Szlachetna i krucha. Idealna zarówno do delikatnego tatara, wyrazistego steka, orientalnych sałatek czy szybkich stir-fry. Zapraszamy Was na konkretne gotowanie z wołowiną w roli głównej. Zajęcia poprowadzi Patrycja Wąsiakowska, utalentowana szefowa kuchni kultowej, mazurskiej Starej Kuźni.

    379,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Kuchnia Bliskiego Wschodu
    26.06.2025

    Kuchnia Bliskiego Wschodu

    Szczegóły
    Kuchnia bliskowschodnia
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Patrycja Wąsiakowska
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    To zdecydowanie jeden z naszych ulubionych kierunków kulinarnych. Światową sławę zawdzięcza książce Jerozolima Yotama Ottolenghiego i Samiego Tamimi. Ta kulinarna Biblia stała się przewodnikiem po skomplikowanym świecie kuchni bliskowschodniej. Nieoczywista, kolorowa, pachnąca kuminem, kardamonem, zaatarem i miętą. Z kilku zaledwie warzyw, owoców, świeżych ziół i przypraw potrafi wyczarować niezapomniane smaki. Zapraszamy Was na bliskowschodnie gotowanie z Patrycją Wąsiakowską.

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
  • ABC owoców morza - ośmiornica, krewetki, kałamarnica
    27.06.2025

    ABC owoców morza - ośmiornica, krewetki, kałamarnica

    Szczegóły
    Owoce morza, Krewetki
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Marek Kropielnicki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Ich obecność w kuchni wynosi potrawy na zupełnie inny poziom. Ze zwykłego makaronu, sałatki, zupy czy nawet kanapki czynią iście królewskie dania. I naprawdę niewiele potrzeba, by wydobyć z nich szlachetny, zapadający w pamięć smak. Odpowiednio dobrane zioła, przyprawy, oliwa, masło, podkreślający smak sos, warzywa czy owoce. Ale jak wiadomo, gdy o prostotę idzie, diabeł tkwi w szczegółach. W odpowiednim przygotowaniu, czyszczeniu, obraniu i perfekcyjnym doborze dodatków. Zapraszamy Was do niezwykłego świata owoców morza. W roli głównej: krewetki, ośmiornica i kałamarnica. Zajęcia poprowadzi Marek Kropielnicki, perfekcyjny szef kuchni, w przeszłości Sous Chef restauracji Senses (1 gwiazdka Michelin).

    379,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Królewski, letni tort truskawkowo - rabarbarowy z kremem z białej czekolady, tonką i kwiatami czarnego bzu
    28.06.2025

    Królewski, letni tort truskawkowo - rabarbarowy z kremem z…

    Szczegóły
    Torty, Warsztaty cukiernicze
    Początek:
    11:00
    Czas trwania:
    ok. 4-5 godzin
    Prowadzący:
    Marcin Zawadzki
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Rabarbar, truskawki i kwiaty czarnego bzu! Do tego krem na bazie białej czekolady z tonką. Wszystko zamknięte w idealnie puszystym jasnym biszkopcie. Brzmi jak idealny początek lata! Zapraszamy Was na finałowe warsztaty cukiernicze tego sezonu. Zajęcia poprowadzi Marcin Zawadzki z kultowej cukierni Kukułka, słynący z perfekcyjnych, sezonowych tortowych kompozycji. 

    589,00 zł
    Zobacz warsztat
  • Pasta Party, czyli makaron dla początkujących
    30.06.2025

    Pasta Party, czyli makaron dla początkujących

    Szczegóły
    Kuchnia włoska
    Początek:
    18:00
    Czas trwania:
    ok. 3-4 godziny
    Prowadzący:
    Patrycja Wąsiakowska
    Zapisy:
    Otwarte
    Warszawa Hoża

    Jaka jest różnica między pasta secca, a pasta fresca? Czym różni się makaron przygotowany na bazie semoli od tego z tradycyjnej fariny? Jak zagniatać, suszyć i gotować, by smakował tak jak w dobrej, włoskiej restauracji? Po tych zajęciach świat makaronu nie będzie skrywał przed Wami żadnych tajemnic.

    349,00 zł
    Zobacz warsztat
CookUp

Dane kontaktowe

studio@cookup.pl
692 493 678
W godz. 9-17 (od poniedziałku do piątku)

Nasi partnerzy

Info

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Polityka zwrotów
  • Wydarzenia dla firm
  • Jak dojechać
  • O nas
  • Zmiana ustawień prywatności
© 2012-2025 | CookUp
Realizacja: GeekRoom.pl