Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Maj
  • 2018-05-17 - Vegan Smart Food

    Zapraszamy Was na kolejne warsztaty kuchni roślinnej z Michałem Lachurem - szefem kuchni kultowego Organic Corner Bistro na warszawskim Mokotowie. Tym razem tematem zajęć będzie smart food. Na warsztatach dowiecie się czym jest żywność funkcjonalna i dlaczego warto po nią sięgać w codziennym menu. Nauczycie się komponować posiłki tak, aby dostarczały organizmowi potrzebną ilość mikroelementów, a jednocześnie korzystnie wpływały na zdrowie i samopoczucie. Owoce leśne, orzechy włoskie czy pełnoziarniste zboża - brzmi znajomo? To właśnie smart food. Na warsztatach - oprócz gotowania - dużo wiedzy o zdrowej, zbilansowanej diecie. Uczestnicy pracować będą indywidualnie oraz w małych grupach (2-4 os.) na wysokiej jakości produktach organicznych. W programie: proteinowe smoothie z owocami leśnymi, pokrzywą i świeżą miętą, açai bowl z superfoods, tajska zupa warzywna z amarantusem, grzybami shiitake, tofu i świeżym szpinakiem, burgery z buraka i kaszy jaglanej z kiszonkami i wyrazistym sosem chrzanowym oraz oraz pełnoziarnisty chlebek bananowy z nasionami chia i orzechami włoskimi. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowy, ziołowy napar. UWAGA! Warsztaty zaczynają się o godz.18.00

    Cena: 280zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok. 4 godz.

    Prowadzący: Michał Lachur

    Mokotów
    Dalej »
  • 2018-05-19 - Wegańskie ciasta i desery

  • 2018-05-26 - Beauty Bowls

  • Czerwiec
  • 2018-06-16 - Vegan Pastry Class: Tort Leśny Mech

Prowadzący:

Michał Lachur

Szef kuchni i współwłaściciel kultowego Organic Corner Food Store & Bistro na warszawskim Mokotowie. W 2015 r. Organic Corner uzyskał tytuł Najlepszego Sklepu z Żywnością Ekologiczną w Polsce. Gotuje światowo i niebanalnie. W swojej wegańskiej kuchni łączy smaki kuchni świata z żywnością funkcjonalną tzw. super foods. Pasjonat medycyny żywienia, biegania i języka jidysz.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu