Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: październik-listopad 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Wrzesień
  • 2017-09-22 - Tajlandia od kuchni

    Zapraszamy na kolejne aromatyczne i pełne egzotycznych smaków warsztaty kuchni tajskiej z Maciejem Bartkowiakiem – szefem kuchni restauracji Why Thai w Poznaniu, który tajniki tamtejszej kuchni zgłębiał w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok. W programie: Tom Yum Kai (zupa na bazie trawy cytrynowej, galangalu, chili z kurczakiem), Phor Pia Sod Nam Jem Luy Soun (świeże sajgonki z warzywami w papierze ryżowym serwowane z sosem kolendrowo – miętowym), Khow Pad Kuing (smażony ryż z krewetkami i pastą chili) oraz na deser Tab Tim Krob (kasztany wodne w syropie jaśminowym z solonym mlekiem kokosowym). Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowa lemoniada.

    Cena: 240zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: 3-4 godz.

    Prowadzący: Maciej Bartkowiak

    Poznań
    Zapisy zamknięte
  • 2017-09-26 - Tajlandia od kuchni - ABC Woka

  • Październik
  • 2017-10-20 - Tajlandia od kuchni

  • Listopad
  • 2017-11-23 - ABC Woka

  • 2017-11-28 - Tajlandia od kuchni - ABC Woka

Prowadzący:

Maciej Bartkowiak

Szef kuchni restauracji Why Thai. Tajniki kuchni tajskiej zgłębiał na kursach m.in. w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok. Gotował m.in. w hotelach Sheraton w Poznaniu i Melia w Hiszpanii czy poznańskiej restauracji Muga.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu