Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 14 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz lub dwa razy w tygodniu (poniedziałki lub poniedziałki i piątki; zajęcia z wypiekania chleba w sobotę). Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Zapisy: studio@cookup.pl Kontakt: 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1900 zł za osobę | Termin: zima 2019 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (soboty). Każde z nich potrwa ok. 4 - 5 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 2500 zł za osobę | Termin: 16.02 – 3.03.2019 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Listopad
  • 2018-11-20 - Tajlandia od kuchni - ABC Woka

    Zapraszamy na warsztaty ABC Woka, które poprowadzi Thanawat Na Nagara, szef kuchni restauracji Basil & Lime, uhonorowanej certyfikatem Thai Select przyznawanym przez rząd Tajlandii. Na zajęciach prowadzący nauczy Was podstawowych technik pracy z wokiem, opowie o niezbędnych narzędziach i akcesoriach wykorzystywanych zarówno do smażenia jak i gotowania na woku. Nie zabraknie też ciekawostek o Azji - tradycyjnych daniach, przyprawach czy produktach wykorzystywanych w tamtejszej kuchni. Każdy uczestnik będzie pracował indywidualnie - na swoim woku - i przygotuje: Pla Meuk Maprao Grob (chrupiące kalmary w cieście z płatków kokosowych, podawane ze słodkim dipem z chili), Pad Kee-Mao (makaron ryżowy z sosem ostrygowym, wołowiną i tajską bazylią), Gai Med Mamouang Himmaparn (podsmażanego kurczaka z orzechami nerkowca i warzywami sezonowymi, podawanego z tajskim ryżem jaśminowym) oraz na deser: smażone lody waniliowe, podawane z sosem czekoladowo - limonkowym. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz aromatyczny, sezonowy napar. UWAGA: ZAJĘCIA PROWADZONE SĄ W JĘZYKU ANGIELSKIM.

    Cena: 295zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok. 3-4 godz.

    Prowadzący: Thanawat Na Nagara

    Mokotów
    Dalej »
  • Grudzień
  • 2018-12-05 - Kurs kuchni tajskiej: ABC woka

Prowadzący:

Thanawat Na Nagara

Rodowity Taj, szef kuchni restauracji BASIL & LIME, znany jako szef Big. Może się pochwalić ponad 20-letnim doświadczeniem jako szef kuchni, a także jako trener kuchni tajskiej zarówno w Polsce, jak i za granicą.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu