Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: styczeń-luty 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Luty
  • 2018-02-28 - Vegan Power: Zima w mieście, czyli jak przetrwać zimę na diecie roślinnej

    Zapraszamy na aromatyczne, pełne smaków, roślinne gotowanie z Eweliną Gracz, w przeszłości szefową kultowej, roślinnej restauracji Jesus w Poznaniu. Tym razem tematem spotkania będzie Zima w mieście, czyli jak przetrwać na diecie roślinnej w okresie, gdy sezonowe produkty tj. świeże warzywa, czy owoce są trudniej dostępne, a organizm bardziej niż kiedykolwiek potrzebuje wzmocnienia. Na zajęciach - oprócz gotowania - dużo wiedzy nt. zdrowego odżywiania się, produktów, komponowania potraw i smaków oraz suplementacji w kuchni roślinnej. Na warsztatach uczestnicy będą pracowali na wysokiej jakości produktach organicznych i przygotują 4 potrawy oraz wegański napój. W programie: napar majerankowy z korzeniem kurkumy, pomarańczą i oregano, zupa z salsefii z wędzoną oliwą i roślinnym chorizo, sałatka z czerwonej kapusty tapinamburu i granatu, kawowy gulasz z rzepy oraz sernik z batata z żurawinowym curdem. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz rozgrzewający, zimowy napar.

    Cena: 240zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Ewelina Gracz

    Poznań
    Dalej »

Prowadzący:

Ewelina Gracz

W przeszłości szefowa kultowej, roślinnej restauracji Jesus w Poznaniu. Od najmłodszych lat weganka powiązana z naturą, lasem i dzikimi roślinami jadalnymi. Beztroskie dzieciństwo spędziła biegając po lasach i łąkach Krainy 100 Jezior, co zdeterminowało sposób w jaki gotuje. Sięga wyłącznie po produkty sezonowe i lokalne, w kuchni wykorzystuje zapomniane warzywa i chwasty.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu