Kuchnia wegańska
Kuchnia wegańska
Kuchnia wegańska podbija serca coraz większej liczby osób – zachęca do tego, aby żyć zdrowo, ekologicznie i w zgodzie z otaczającą nas naturą. Zarazem stawia jednak wiele wyzwań: czym zastąpić tak popularne produkty jak mięso, nabiał czy jajka? Jak upiec słodkie torty, nie używając przy tym masła, śmietanki lub czekolady? Co dostarczy odpowiedniej ilości białka, gdy wyeliminujemy z diety produkty odzwierzęce? Na warsztatach kuchni wegańskiej w Warszawie poznasz odpowiedzi na te i inne pytania, a także zobaczysz, że roślinne składniki, jeśli tylko będą ze sobą odpowiednio połączone, mogą przeobrazić się w istne arcydzieło smakowe. Wegańskie kursy cukiernicze, przegląd najróżniejszych przepisów z kaszami, warzywami i owocami, szkolenia tematyczne, podczas których poznasz dietę roślinną od niebanalnej strony – to wszystko czeka na Ciebie podczas naszych warsztatach kuchni wegańskiej. Tylko w Warszawie!