Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (poniedziałki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1800 zł za osobę | Termin: jesień 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Zapraszamy Was na wyjątkowy kurs kuchni wegańskiej od podstaw. Zajęcia poprowadzi Marta Dymek, autorka popularnego wegańskiego bloga Jadłonomia, prowadzącą program Zielona Rewolucja Marty Dymek oraz autorka książek Jadłonomia Kuchnia roślinna oraz Nowa Jadłonomia. Roślinne przepisy z całego świata. Na kursie czeka Was sporo pracy i inspiracji. Poznacie popularne produkty i przyprawy wykorzystywane w kuchni roślinnej oraz dowiecie się jak je stosować w praktyce; nauczycie się przygotowywać zarówno proste i szybkie wegańskie dania na co dzień, jak i te trochę trudniejsze na specjalne okazje; a także poznacie kilka trików, patentów i sposobów na budowanie smaku w kuchni roślinnej. Po tym kursie kuchnia wegańska nie będzie miała przed Wami żadnych tajemnic, a tytuł #veganmasterchef będzie należał właśnie do Was. Kurs składa się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się przez 2 tygodnie, w poniedziałki, środy i piątki o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 3-4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Na koniec zajęć będzie odbywała się degustacja wspólnie przygotowanych dań, wraz z omówieniem ich przez Prowadzącą kurs. Na warsztatach w większości uczestnicy będą pracowali indywidualnie oraz w niektórych przypadkach w małych (2-4 os.) grupach (w sytuacji, gdy praca indywidualna nie będzie możliwa, bądź będzie utrudniała przebieg zajęć).

Cena: 2300 zł za osobę | Termin: lipiec 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Czerwiec
  • 2018-06-29 - Warsztaty cukiernicze z Le Cordon Bleu - ciasto Frasier

    Le Cordon Bleu Pâtisserie Master Chef Matthew Hodgett poprowadzi praktyczne zajęcia w zakresie cukiernictwa. Każda z uczestniczących osób będzie miała możliwość samodzielnie przygotować ciasto Frasier – klasyk francuskiej pâtisserie. Podstawą ciasta jest biszkopt genueński nasączony kirschem i nadziewany kremem mousseline i świeżymi truskawkami. Będzie to doskonała sposobność nabycia praktycznych umiejętności w wypiekaniu. Przygotowane ciasto pod koniec zajęć uczestnicy będą mogli zabrać ze sobą do domu. UWAGA! Zajęcia prowadzone są w języku angielskim.

    Cena: 250zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok. 2,5 godz.

    Prowadzący: Matthew Hodgett

    Mokotów
    Brak miejsc - istnieje możliwość zapisania się do listy rezerwowej.
    Dodaj do listy rezerowej »
  • Lipiec
  • 2018-07-25 - Summer Time: wegańskie ciasta i desery

  • Wrzesień
  • 2018-09-15 - ABC cukiernictwa: ciasto francuskie

  • Październik
  • 2018-10-27 - ABC Cukiernictwa: ciasta drożdżowe i półfrancuskie

Prowadzący:

Matthew Hodgett

Urodzony w Wielkiej Brytanii Chef Matthew Hodgett pierwsze szkolenia zawodowe odbył w Stamford College. Swoją pasję do francusko-belgijskiej sztuki wypieków pâtisserie odkrył jeszcze przed rozpoczęciem swojej kariery zawodowej w Stamford Hotel. Doświadczenie i Advanced Pastry qualification nabył pracując w Hanbury Manor oraz Gravetye Manor, którym pomógł w zdobyciu pierwszej gwiazdki Michelin. W przeszłości pracował m.in. dla sieci Hoteli Intercontinental, Ambasady Stanów Zjednoczonych, Claridges oraz jako Head Pastry Chef dla Lehman Brothers i Goldman Sachs.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu