Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: styczeń-luty 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Marzec
  • 2018-03-17 - Serniki dla początkujących

    Zapraszamy na kolejne warsztaty cukiernicze z Dominiką Krzemińską - słynącą z perfekcyjnych wypieków, szefową kultowej restauracji Przegryź w Warszawie. Tym razem tematem spotkania będą serniki. Co zrobić by zawsze wychodziły puszyste i kremowe? Jak sprawić by pięknie wyrastały i nie opadały po wyjęciu z piekarnika? Na zajęciach zgłębicie tajniki przygotowania perfekcyjnych serników, poznacie różne ich rodzaje, dowiecie się jak dobierać dobrej jakości składniki oraz jakie sery wykorzystywać, by powstały doskonałe i kremowe wypieki. Poznacie różne etapy robienia serników oraz najczęściej popełniane błędy w ich przygotowaniu. Na warsztatach, pracując indywidualnie, przygotujecie 4 rodzaje serników: klasyczny sernik nowojorski, tradycyjny sernik wiedeński, paschę oraz mini serniczki jogurtowe na spodzie z granoli. Wszystkie samodzielnie przygotowane na zajęciach wypieki będziecie mogli zdegustować na miejscu albo zabrać ze sobą do domu w specjalnie przygotowanych opakowaniach. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz energetyczny ziołowy napar.

    Cena: 280zł

    Godzina: 11:00

    Czas trwania: ok. 4-5 godz.

    Prowadzący: Dominika Krzemińska

    Mokotów
    Dalej »
  • 2018-03-24 - ABC cukiernictwa: serniki

  • Kwiecień
  • 2018-04-14 - ABC cukiernictwa: bezy

  • 2018-04-14 - Bezy dla początkujących

  • Maj
  • 2018-05-12 - ABC Cukiernictwa: torty

  • Czerwiec
  • 2018-06-16 - ABC Cukiernictwa: ptysie i eklery

  • Wrzesień
  • 2018-09-15 - ABC cukiernictwa: ciasto francuskie

  • Październik
  • 2018-10-27 - ABC Cukiernictwa: ciasta drożdżowe i półfrancuskie

Prowadzący:

Dominika Krzemińska

Szefowa warszawskiej restauracji Przegryź. W przeszłości gotowała w słynnej żoliborskiej Galerii Domova. Jest prawdziwym ekspertem od słodkości. Uwaga – jej desery uzależniają! Gotuje naturalnie i sezonowo. Prywatnie jeździ na longboardzie.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu