Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: październik-listopad 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Październik
  • 2017-10-11 - CookUp na zdrowie: detoks po lecie

    Zapraszamy na kolejne warsztaty kulinarno-dietetyczne, w ramach cyklu CookUp na zdrowie. Tym razem tematem zajęć będzie zdrowa, dieta detoksująca po lecie. Warsztaty podzielone będą na część dietetyczną, którą poprowadzi doświadczona dietetyk – Ania Radowicka (d. Jelonek) oraz część kulinarną, którą poprowadzi Michał Lachur – szef kuchni kultowego wegańskiego Organic Bistro Corner. Na zajęciach dowiecie się jak wygląda mądra i zdrowa dieta detoksująca po okresie letnim oraz jak należy się do niej przygotować. Jakich mikroelementów brakuje nam po lecie oraz w jaki sposób wzmocnić swój organizm jesienią. W jaki sposób się suplementować i na co zwracać uwagę w trakcie diety detoksującej, aby dostarczyć organizmowi niezbędnych makro i mikrolementów. W programie: krem z dyni i czerwonej soczewicy z tahini i sorgo, marokański gulasz z falafelem, harissą i razowym kuskusem, smoothie roślinna multiwitamina (z pietruszką, figami i kiwi) oraz pudding chia z brązowym ryżem, masłem orzechowym i sezonowymi owocami. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz jesienny napar. UWAGA! Warsztaty rozpoczynają się o godz.18.00.

    Cena: 320zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Michał Lachur i Anna Radowicka (d. Jelonek)

    Mokotów
    Dalej »
  • 2017-10-26 - Vegan Power

  • Listopad
  • 2017-11-14 - Power Mama: Warzywa są super

  • 2017-11-30 - Vegan Power

Prowadzący:

Michał Lachur i Anna Radowicka (d. Jelonek)

Michał Lachur - Szef kuchni i współwłaściciel kultowego Organic Corner Food Store & Bistro na warszawskim Mokotowie. Anna Radowicka (d. Jelonek) dyplomowany dietetyk współpracujący z telewizją TVN.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu